Eşim sürekli annesini getiriyor.

Freshh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.537
5.848
158
Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?

Kayinvalideniz de sag olsun isinizi yapiyormus belli ki anlayisli ilimli biri ondan bir sikayetiniz olmamis zaten. O aslinda ogluna her gun sizdeyim evimde de vakit gecirmek istiyorum demeli. Tatli tatli annem her gun yoruluyor tasiyip durma kadini biz gider goruruz desen kayinvalidenin yaninda? Anlar mi bundan esiniz?

Anasi hizmetci miymis? Cok kizarim boyle cocugum olsa da beni evine kahya diye dikse. Ne munasebet oglunun utusunu camasirini halletsin,yemek yapsin? Aynen boyle soyleyin esinize. Is yapmaya degil mis gibi oturup cay kahve icmeye sohbete gelsin anasi,otursun gitsin tertemiz is

Kalmasından zıyade ben annesi eşinizin uşağı mı ? Gelsin yemek yapsın ütü yapsın vs az yesinde kendine uşak tutsun. Ne münasebet ya ınsan der ki gelsin çayını yemeğini önüne koyalım. Bildiğin hizmetçi bulmuş anayı gelsin her şeyı yapsın çocuğa baksın bız dışarda gezdlim. Oh ne ala kendı çocuğuna kendı baksın beyefendi

Eşinizin annesi yalnız mı? Acaba yanlız kalmasını mı istemiyor annenizin? Sebebini öğrenip ona göre konusmak lazım.

Adamın annesine üzülmüşsünüz de ne alaka kadın bunları zevkle yapıyordur. Ay oğlum benim yemeğime bayılır ay oğlumun ütüsünü ben yaparım gelinler beceremez diyen kv lere şahit oldum bizzat.

Esın annesine neden uzuldunuz arkadaslar?
Yavrum ben ayakta durunca cok yoruluyorum arada cocugu sevmeye gelırım benı hep boyle ordan oraya surukleme. İsterseniz siz gelin ugrayın bana diyebilir, anladıgım kadarıyla konusabılıyor kadın.
Oğlunun ona olan yanlış ve çıkarcı düşüncelerinden dolayı üzüldük. Gelsin ütü, yemek şu bu yapsın demek çok ayıp ya anne belli ki çok düşkün çocuğuna ki hayır dıyemıyor ya da sureklı kadına baskı yapıyor

Kadına üzüldüm ben resmen hızmet yaptırıyor annesıne. Bence ben ısımı yapamıyormuyum yazık kafına ne hergun hergun iş yapmak için cagırıyorsun bırak ben ısımı kendım hallederım ıhtıyacım oldugunda yardıma cagırırm o kadında kendıne zaman ayırsın dınlensın de bence

Adamın annesine üzülmüşsünüz de ne alaka kadın bunları zevkle yapıyordur. Ay oğlum benim yemeğime bayılır ay oğlumun ütüsünü ben yaparım gelinler beceremez diyen kv lere şahit oldum bizzat.

Evet Bence de

Lakin adam neden annem gelip ütü yapsın diyor bu da ilginç

Yani yemek vs istenir belki çocuğu sevsin de ok ama ütü

Konu sahibi çocuk çok yoruyor işler yetişmiyor gibi bir söyleminiz mü oldu acaba

Eşiniz kendince iyilik mi yapıyor

Kv çocuğu severken sen işini halledersin ok de çocukla sen ilgilenirken kv neden ütü yapıyor otursun

Yine yöresel yemek yapar vs arada onu da anlarım da her geldiğinde kv neden yemek yapsın

Eşiniz anne gel Yemek , çocuk diyeceğine ,haydi bu akşam beraber yemeğe gidelim dese keşke ben kv ye üzüldüm kadıncağız napsa yaranamıyor gibi hissettim...bu fikri sizde verebilirsiniz eşinize yani

Esın annesine neden uzuldunuz arkadaslar?
Yavrum ben ayakta durunca cok yoruluyorum arada cocugu sevmeye gelırım benı hep boyle ordan oraya surukleme. İsterseniz siz gelin ugrayın bana diyebilir, anladıgım kadarıyla konusabılıyor kadın.
Uyanık adam, anasını nasıl yağlayıp ballıyorsa artık o kadar işi yaptırabilmek için. Karısı için '' beceremez o. '' bile diyordur. Hayır, böyle böyle gelin kaynana birbirlerine de düşerler, suç paşadan başka herkeste olur.

Evet Bence de

Lakin adam neden annem gelip ütü yapsın diyor bu da ilginç

Yani yemek vs istenir belki çocuğu sevsin de ok ama ütü

Konu sahibi çocuk çok yoruyor işler yetişmiyor gibi bir söyleminiz mü oldu acaba

Eşiniz kendince iyilik mi yapıyor

Kv çocuğu severken sen işini halledersin ok de çocukla sen ilgilenirken kv neden ütü yapıyor otursun

Yine yöresel yemek yapar vs arada onu da anlarım da her geldiğinde kv neden yemek yapsın
Dediğiniz gibi ya konu sahibi çok şikayetleniyor ya da kocası anasından kopamamış.

Oyle deseydı kadın arkadas esınden degıl kv desınden dert yanardı demı bellıkı ogluna kıyamayan bı kadın gelıp seve seve yapıyor ama oglu resmen kullanıyor

Back
X