- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
-
Çocukla babaevine dönmek mi kolay çocuksuz dönmek mi kolay sence?Söylediklerinize katılıyorum. Boşanmayı düşünüyorum fakat baba evine dönmek istiyorum hadi boşandım diyelim nerde kalırım tanıdığım da yok çaresizim
Mesajınızı okurken zaten direk aklıma gelen şey okey oynarken sohbet kısmını kullanıyor mu bi kontrol edin gizlice diyecektim ki zaten sohbet ediyormuş.. Ama size inanamıyorum ki okeyi sana değişmem lafından sonra nasıl sakin kalabiliyorsunuz.. Yani sakin olmadığınız belli muzdaripsiniz bu durumdan ama adama nasıl susuyorsunuz..? Bu ne demek biliyor musunuz? Ben başka kadınlarla alttan üstten konuşmayı sana tercih ederim demek.. Çok üzülerek söylüyorum affedin ama bu anlama geliyor maalesef onun yaptıkları ve söyledikleri.. Bende okey oynardım arada profilime ne bir resim ne bir isim koymadığım halde hanzolar oyuna başlarken direk sohbet var mı?? İsim ne?? Azdım sohbet edecek misiniz falanMerhaba hanımlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi eşim sürekli okey oynuyor. Afedersiniz lavaboya bile telefonla gidiyor. Öncelerden de oynardı ama 4 5 el oynar çıkardı. Ama aşırı şekilde okey oynuyor. 1 senedir işsizdi . Ama bu kadar da oynanmaz . Sorduğumda can sıkıntısından stresden oynuyorum diyor. Daha yeni işe başladı bırakacaksın oynama oynarsan da 4 5 el oyna yeter diyorum yok bırakmam diyor. Okey de mesajlaşılıyor da. Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden. Ne yapmalıyım ? Karışık anlatmış olabilirim k.bakmayın
Çocuk yapmayın bu adamdan. İş bulun çalışın kurtulun bu adamdann babaevine dönen tek kişi değilsinizSöylediklerinize katılıyorum. Boşanmayı düşünüyorum fakat baba evine dönmek istiyorum hadi boşandım diyelim nerde kalırım tanıdığım da yok çaresizim
1. Benim yaşadığım yer küçük bir ilçe burada hala kapalı
2. Nasıl konu açacağım sana sormayacağım.
3. Kurgu olduğunu düşünüyorsan yazma niye yazıyorsun!
Okey de mesajlaşılıyor da. Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor.
sen de 101 oyna daha zevkli
e o zaman daha niye zorluyosunuz? adliyeye gidip dava dilekçenizi verebilirsiniz kapılarda kilit yokZaten boşanmayı düşünüyorum elimde yazışmaları var adliyeler şuan kapalı
Zaten boşanmayı düşünüyor ama kocasını okeyden nasıl soğutur fikir istiyore o zaman daha niye zorluyosunuz? adliyeye gidip dava dilekçenizi verebilirsiniz kapılarda kilit yok
Sen ikisinden de vazgeç eşim bana böyle bişey söylese okeyle mutluluklar der kapıyı vurur çıkarım net aldatmadan bahsetmiyorum bileMerhaba hanımlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi eşim sürekli okey oynuyor. Afedersiniz lavaboya bile telefonla gidiyor. Öncelerden de oynardı ama 4 5 el oynar çıkardı. Ama aşırı şekilde okey oynuyor. 1 senedir işsizdi . Ama bu kadar da oynanmaz . Sorduğumda can sıkıntısından stresden oynuyorum diyor. Daha yeni işe başladı bırakacaksın oynama oynarsan da 4 5 el oyna yeter diyorum yok bırakmam diyor. Okey de mesajlaşılıyor da. Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden. Ne yapmalıyım ? Karışık anlatmış olabilirim k.bakmayın
Telefonunu kırdım zaten yenisini aldı.anası da dünden razı boşanmama. söyledim onada aman ne olacak canı sıkılmış diyor oğlunu savunuyor.Mesajınızı okurken zaten direk aklıma gelen şey okey oynarken sohbet kısmını kullanıyor mu bi kontrol edin gizlice diyecektim ki zaten sohbet ediyormuş.. Ama size inanamıyorum ki okeyi sana değişmem lafından sonra nasıl sakin kalabiliyorsunuz.. Yani sakin olmadığınız belli muzdaripsiniz bu durumdan ama adama nasıl susuyorsunuz..? Bu ne demek biliyor musunuz? Ben başka kadınlarla alttan üstten konuşmayı sana tercih ederim demek.. Çok üzülerek söylüyorum affedin ama bu anlama geliyor maalesef onun yaptıkları ve söyledikleri.. Bende okey oynardım arada profilime ne bir resim ne bir isim koymadığım halde hanzolar oyuna başlarken direk sohbet var mı?? İsim ne?? Azdım sohbet edecek misiniz falaninanın ben yaşadım bunları ve kaldırdım okeyi telefondan.. Yani bir de oraya resim isim falan koysam ne olacaktı acaba.???? Neyse sonra zaten erkek ismiyle profil girdim başka bir okey oyunu indirdim arada oynardım şimdi hep sıkıldım da konumuz başka şimdi.. Sen kocam beni aldattı hatta demişsin nasıl izin veriyorsun peki? O telefonu alır parçalarım bile.. Eşinize böyle birşey yapmazsanız bile tepkinizi belli edin kayınvalidenize söyleyin ne bilim tek başınıza halledemiyorsan diyeceksin mecbur.. Boşan gitsin demesi kolaydır asla böyle birşey demem ama güçlü olun biraz o telefonu parçalarım kafamda kırarım ya vazgeçeceksin ya da ben gidiyorum madem onu tercih ediyorsun ben giderim deyin gerekirse.. Ama ben hiçbirini yapmam yapamam derseniz maalesef o başka kadınlarla cinsela muhabbetler yaparken ya siz mutfakta yemek yaparsınız ya TV izlersiniz ya uyursunuz çok üzgünüm...
Kendi annenizi devreye sokmanın vakti gelmiş... Kusura bakma Ne edepsiz bir kayınvaliden varmış yaaa..boşanmaktan başka çaren kalmamış senin arkadaşım üzgünümTelefonunu kırdım zaten yenisini aldı.anası da dünden razı boşanmama. söyledim onada aman ne olacak canı sıkılmış diyor oğlunu savunuyor.
24 mesleğim yokÇocukla babaevine dönmek mi kolay çocuksuz dönmek mi kolay sence?
Bu bağımlı adamdan bir an önce kurtulmalısın, sana hayrı olmayanın çocuğuna hayrı olur mu?
Mesleğin var mı? Yaş kaç?
Anneme söyledim ama anneme saygısızlık yapıyor bağırarak konuşuyor kendisini haklı durumuna düşürüyor.Kendi annenizi devreye sokmanın vakti gelmiş... Kusura bakma Ne edepsiz bir kayonvaliden varmış yaaa..
Ayy bende 35 40 yaşlarındasın sandım.24 mesleğim yok
Canım boşanmaktan başka çaren kalmamış üzgünüm.. Çalışıyorsan daha kolay ama çalışmıyorsan eğer hemen bir iş bul kendi paranı kazanmaya bak.. Kurtul o heriften.. Seni üzmeye hakkı yok.. Sende onu çekmek zorunda değilsin.. Anladığım kadarıyla çocuğun yok bence asla da yapmaAnneme söyledim ama anneme saygısızlık yapıyor bağırarak konuşuyor kendisini haklı durumuna düşürüyor.
Ablamın bahanesi aynen sizdekiZaten boşanmayı düşünüyorum elimde yazışmaları var adliyeler şuan kapalı
Açıktan okumuştum ama bıraktımAyy bende 35 40 yaşlarındasın sandım.
Bırak bu bağımlıyı hayatını yaşa, benden 2 yaş büyüksün.
Hiçbirşey için geç değil, açık öğretime girip bir meslek edinmek için geç kalmadın.
Ailen ne der? Lise okudun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?