- Konu Sahibi beautifulgirl25
-
Annem giyin süslen daha iyi kadınlık yap diyor malesef erkekte değil kadında eksik arıyor toplumSize bir süre sahip çıkacak bir aileniz yok mu? Bence esiniz pozisyonunu kullanarak o kadınları kullanıyor içip yiyip yatmak için
Herseyde hayır vardır bosanalim dedi 3gundur eve gelmiyorHerşey sende bitmiyo canım sen nekadar uğraşırsan uğraş eşinizin içinde olması lazımçok üzüldüm çaresizsin ama bosanacagim vs desen belki gözü korkar
Annemin evine dondugumde sen kendine baglayamamissin beceriksizsin diye suclanacagimi biliyorum ama değer vermeyen birini kendime baglayamiyorum çocuğumla bir hayat kurmak içinde bir işim olmalı korkuyorum hayattanAnneniz pavyonda gönül eğlendiren kocaniza sahip çık diyeceğine, size sahip çıksada boşanmanız için destek olsa size. Ayrılın, eşiniz olacak adamda girdiği pis yolda boğulsun, neyi bekliyorsunuz ?
Amin kardeşimAllah yardimcin olsun.Allah sana hayirli kapilar acsin.Allah kocana ve takildiklarina vicdan merhamet versin islah etsin.
Eşine sahip çık adam gidiyo elden meslekle alakası yok şerif yoksunu şeref yoksunudur
@adel8893Diktorya Secret
Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorumAnnem giyin süslen daha iyi kadınlık yap diyor malesef erkekte değil kadında eksik arıyor toplum
Jigololuk yaparım umrum değil diyor valla diyorum ya gidecek olanı ne yapsan tutamiyorsun
fadisim dogru solemis bosan kurtul biguzel nafaka odesin sana donuna kadar al herseyini delil topla bol bol mahkemede isine yarar.. bakalim sonra o pavyon kadinlarina yedirecek parasi kalicakmi..
Bro yazdım ama tinlamadin. Polis molis fark etmez kocanın pavyon alışkanlığı var. Ve pavyon demek karı kız demek. Eğlenmek isteyen normal adama normal bar, meyhane bol.. karı kız isteyen pavyona gider.. hele polisler tekrar ediyorum beleş yiyip içiyorlar oralarda. Aldatilmissin zaten gardaş daha neyi soruyorsun. Acı gerçekleri bazen kabul etmek gerek. Al çocuğunu kendine güzel bir hayat kur. Bazı şeyler yumuşak söyleyince olmuyor anam bu ne be
buna nasil inandin? Boyle bir gorev verilecek olsa bekar polise verilir. Bekar mi kalmamis
Aman iyice piskinlesmis ey allahim yaa ozaman sen kurtul bacim o adamdan bosan al nafakani kafan rahat eder en azindan boyle cibiliyetsiz haysiyetsiz biriyle omur gecmez..Jigololuk yaparım umrum değil diyor valla diyorum ya gidecek olanı ne yapsan tutamiyorsun
Bunu diyenler pavyonda çalışan kaç hatun görmüşler?Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorum
Bu arada gerçekten aşırı süslü biriyim yani pavyonda gördüğü kadınlardan cooook daha güzel olduğumu söylerler bakımsız biri olduğumu dusunmesinler diye diyorum
Ailem varda her erkek yapmıştır zamanında giyin süslen kendine bak diye beni sorumlu tutuyorlar beni istemiyorsa ayrılsın benim o kadınlar yüzünden onurumu kırması doğru değil diyorum evladın var sabret diyorlar
Herseyde hayır vardır bosanalim dedi 3gundur eve gelmiyor
Allah korusunda eşiniz oralarda hastalık falan kapmasın, mazallah sizede bulaşır, çok yakınımın başına geldi ailecek çektiler yok oldularEşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Neleri var.. kutsal meslek ama insanlar o zihniyette olmayınca meslekten yararlanıyorlarValla he
Polis olunca herkes melek olmuyor
Ben kaçak baskınına gidip kaçak malları beleşe götüren polisler duydum
Hem diyorsun gidip sorucam hep ona mi bu tarz görevler veriyorlar hem diyorsun onların kadınlığını beğeniyor. Görev icabıysagöz mü yumacaksın yani? Bi öyle bi böyle konuşmuşsun inandırıcı gelmedi. Ha gerçekse boşan.Onlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
:) Çocuk olunca ve kadın kendi ayakları üzerinde duramiyorsa bin kere düşünüyoruz vereceğimiz kararı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?