- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Annemle telefonumu bırakıp gidecek kadar yakın değiliz şehir içinde ama 2 saat sürüyor vesaitlerle.Bir gün annene git orda 1 gece kal. Tabi gitmeden önce de tlfnu evde bırak.
Seni annenden arayıp sorduğunda rahat rahat bakasın diye bıraktım dersin.
Kesinlikle... o sebepten ben mi anormal düşünüyorum diyorum.Sizin annenizle telefon görüşmenize denk gelirse
sorması normal,
Diğer türlü merakı aşıyor
Lavaboya giderken de duşa giderken de teli yerine al veya kapat pin kodu koy. Akşamları da kapat olmadı telefonu delirdim ama verme.Kesinlikle bence çok ayıp...
İstemiyor zaten ben lavaboya gideyim veya duşa gireyim hemen alıyor eline. Hastalık haline gelmiş resmen. Bundan sonra bende temizleyeyim telefonu bakalım ne diyecek.
BencedeKendi telefonunu temizlemesi bana da garip geldi. Dedikleri gibi kişi kendinden bilir işi. Kendisi bir şeyler karıştırıyorsa eğer ki bana öyle geliyor, seninde yapabilme ihtimaline karşılık böyle bir şey yapıyor olabilir. Meraktan ziyade güven problemi.
Bu seferde sakladığın birşey mi var diyecek. İyice azıtmasınLavaboya giderken de duşa giderken de teli yerine al veya kapat pin kodu koy. Akşamları da kapat olmadı telefonu delirdim ama verme.
Bilemem artık saklayacak bir şeyi olmayan adam her şeyi silmez o zaman. Sen de sil ne diye bakıyor bakınca silindiğini görsün :)Ne yapmış olabilir ki yani evden işe işten eve gidip gelen bir insan. Tabi ben anneme kalmaya gittigimde olanı biteni bilemem telefonundada öyle değişik uygulamalar falan da yok anlamadım ki
Kendisi hergün konuştuğu mesajlaştığı geçmişini temizliyor eve geliyor telefon bomboş :) asıl benim kurcalamam lazım ama adam bakabileceğim birşey bırakmıyor
Mantıklı yazdım bir köşeye bakalım sonuç ne olacak
Sen de karistir :) ondan daha fazla karistir hatta abuk sabuk sorular sor yok bu siteye niye girdin gibiEşim işten gelir gelmez veya biryere gideyim geleyim yada anneme gidip birkaç gün kalayım geleyim hemen telefonumu alır bakar kiminle ne konuşmuşum ne mesajlaşmışım sosyal medya hesaplarıma bakar inceler vs vs kendine görev edinmiş sanki bunu hergün yapmadan duramıyor. Kaç kere söyledim şu telefonumu neden karıştırıyosun güvenmiyo musun diye hiiiiç öyle bakıyorum diyiyor. Geçen anneme gitmiştik telefonumu öyle kurcalıyodum ne var ne yok diye telefonu bırakıp mutfağa gittim ben gider gitmez hemen eline almış yine karıştırmaya başlamış annem söyledi böyle böyle diye dikkatini çekmiş kadının. Ben hiç onun telefonunu karıştırmam binde bir bakarım oda fesat bir düşünceyle değil. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Normal mi ben mi abartıyorum?
Öyle yapayım bakalım :)Bilemem artık saklayacak bir şeyi olmayan adam her şeyi silmez o zaman. Sen de sil ne diye bakıyor bakınca silindiğini görsün :)
Eğer öyleyse bunu pat diye çözemem ki uygulama mı yüklesem telefona? Öyle olsa bile evden işe geliyor işten eve :/aldatıyor
Şifrem var ama biliyor. Değiştirsem mi? Bu kezde birşey saklıyormuş gibi olucam.Kendisi silip sizinkine sürekli bakıyorsa sıkıntı büyük.
Ben çoktan şifre koymuştum sizin yerinizde olsam.
Ben kurcalasam inine cinine kadar bakıyorum ama birşey yok :)Sen de karistir :) ondan daha fazla karistir hatta abuk sabuk sorular sor yok bu siteye niye girdin gibi
Şifremi biliyor.. ya da ben en iyisi mesaj kayıt falan bırakmayayım.Hic normal degil.kilit koy parmak izi falan
Ama eşim bunu görev haline getirmiş gibi. Yani bu evet bu kez birşey bulucam! Der gibi karıştırıyor.Benim esimde bakar kurcalar ama ben sorun etmedim hic hatta takilirim hayirdir yine neyi inceliyorsun derim. Esiniz belki guven probleminden ziyade merakindan bakiyordur gun icinde kimlerle konustun ne yaptin diye.
Kurcaladığı bir halt varsa bulucam bende bensem.Kendi telefonundakileri silip sizin telefonunuzu kurcalıyorsa sıkıntı büyük.Acaba ne haltlar karıştırıyorda size bu kadar güvenmiyor?
Kaç yaşında evlendinizHaklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor
Kendisi hergün konuştuğu mesajlaştığı geçmişini temizliyor eve geliyor telefon bomboş :) asıl benim kurcalamam lazım ama adam bakabileceğim birşey bırakmıyor
Mantıklı yazdım bir köşeye bakalım sonuç ne olacak
Bizimde öyle aile grubumuz var havadan sudan konuştuğumuz zaman silmiyorum ama özel konuştuğumuz mesajları tabii ki siliyorumBöyle bir güvensizliği kabul etmek istemezdim, ayrıca benim kız kardeşim ve annemle olan özel bir whatsapp grubum da var mesela, içinde kadınsal sorunlarımızdan da bahsediyoruz, niye eşim annemin ve kardeşimin özelini okusun ki. Çok yanlış bi hareket, inşallah bırakmayı becerebilir, size de sabır diliyorum
Arkadaşlarımla veya özel olan konuşmalarımı tabiiki siliyorum okudugunu bile bile müsaade etmem.Hic normal degil bence. Muhabbetine "ee ne yaptin?" Demek ayri. Alip eline butun ozelini ihlal etmek ayri. Bence herkes haddini bilmeli. Evliliklerde bile bu kadar yuzgoz olunmamali.
Konustugunuz arkadaslariniz biliyor mu butun konusmalari esinizin de okudugunu? Bu onlara da yapilan bi saygisizlik cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?