Hala bitirmek istiyorum diyosunuz . Ama bitirmek için ondan adım bekliyosunuz. Bence siz ayrilmazsinizTazminat ve nafaka yine alıyorum. Anlaşmalı boşanacaktık zaten. Bişeyleri alma konusunda sıkıntı yok zaten. Ben gurursuz davranmış olabilirim ama o anki psikolojimi bilmiyorsunuz ki şuan mesela bitirmek istiyorum.
Satsın hiç önemli değil öyle birşey yaptığındada düğünde takıllan altınları isteyebiliyorum yani alacağımla ilgili bişey yok. Zaten o adamla uğraşamam acayip çirkeflaşiyor. Anlaştığımız şeyleri bana verip defolup gitsin.Neden donuna kadar almıyorsun? Adam zaman kazanıp belkide satıp kaçacak malı mülkü kaçırmanın derdine girdi belkibu kadar saf olma lütfen rica ediyorum
Tamam haklısın.. Bidaha sana yorum yokSatsın hiç önemli değil öyle birşey yaptığındada düğünde takıllan altınları isteyebiliyorum yani alacağımla ilgili bişey yok. Zaten o adamla uğraşamam acayip çirkeflaşiyor. Anlaştığımız şeyleri bana verip defolup gitsin.
Yaşattığı şeyleri hazmedemediğimden soruyorum yani kolay şeyler yaşatmadı haketmediğim için üzülüyorumbitirecekseniz niye hayatinda kimse var mi diye soruyorsunuz
Ya lütfen kızmayın. İnanın ki çok çok çirkinleşiyor zaten psikolojim iyi olmadığından çok daha acı çekiyorim o yüzden dedimTamam haklısın.. Bidaha sana yorum yok
Davayı o açtığı için aktif hale getirmesi gerekiyor davacı olduğu için o yüzden ondan beklemek zorunda kalıyorum maalesefHala bitirmek istiyorum diyosunuz . Ama bitirmek için ondan adım bekliyosunuz. Bence siz ayrilmazsiniz
Yarın öteki gün çok pişman olacaksın.. Korkak acizler gibi davranıyorsun bilmem farkında mısın?Ya lütfen kızmayın. İnanın ki çok çok çirkinleşiyor zaten psikolojim iyi olmadığından çok daha acı çekiyorim o yüzden dedim
Karaktersizim biri. Benim yorumum buMerhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Boşan boyle bir olayin uzerine evine tekrar gitmek buyuk hata olmus adam seni avucunun icinde biliyor resmen ondan adma olmaz birdaha gidersen birde cocugun olur omur boyu onunda vebalini cekersin ke dinede yazık etmeMerhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sağlam deliller işini kolaylaştırır, tazminat da alırsın. Bunu istemiyorsun, tatmin edici bir pişmanlık yaşasın da evime döndürsün diye bekliyorsun. Lakin o da senin memur olmanı bekliyor, o zaman yalvarmasına çaba sarf etmesine değeceksin onun gözünde.Artık o kendi kendisini aldatsın çünkü ben olmucam artık onun hayatında. Ya inanın delil toplamakla uğraşacak bir psikolojiye şuan sahip değilim yani aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Onunla zaten protokol imzalamıştık tazminat nafaka vs vericekti boşanmaktan vazgeçtim dedi davaya gelmedi. Ben sürekli msjla dava işine bak ayrılalım artık vs diyorum tamam diyor anca. Böyle giderse babasına söyleyeceğim beni ciddiye almadığını.
Cepte tutuyor sende yalvarsa dönecek gibisin öyle geldi bana.Merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bende bu kafayı anlamıyorum işte satsın önemli değil ne demek adam senin özene bezene dizdigin eve kadının birini getiriyor sen onu sineye çekiyorsun yetmiyormuş gibi onu bunu satsın etsin diyorsun kendine gel bir silkelen kendi degerini kendin degersizlestirme bu ne dusuncesizliktir tamam yuva kolay kurulmuyor ama kendi değerini düşürme bir ay üç ay bir yil illaki gidenin yerini doldurursun git aç davanın adam akiilli al bütün haklarını köşede durup adamin keyfini mi bekliceksiniz anlamıyorum yani o cirkeflesiyorsa sen daha çirkef ol boşan bak işine gücüne okuluna mesleğine neden kendine bu eziyet hayatı yaşamak varken aman bir pişman olsada gelse bende barissam mantigindaysaniz yazık çok yazık kendinize yaptığınız bu haksızlıkSatsın hiç önemli değil öyle birşey yaptığındada düğünde takıllan altınları isteyebiliyorum yani alacağımla ilgili bişey yok. Zaten o adamla uğraşamam acayip çirkeflaşiyor. Anlaştığımız şeyleri bana verip defolup gitsin.
Hangi yuvanız yıkılmasın istiyorsunuz?? Ben orasını anlamadım ki..??Merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Yazdıklarınız üzülerek okudum Allah kimseye yaşatmasın belki de en güzeli çocuğunuzun olmaması olmuş bence eşiniz sizi aldattığı için pişman olmamış devam etmiş şimdi davalara gelmeyerek barışmak isteyip sonra istemeyerekte mantığıyla duygularının arasında kalmış doğrusu sizin gibi eşi ve yuvası olduğu için şükretmeli sadık şekilde devam etmeli evliliğine o da bunu biliyor ama duygularından heyecanından kendini alıkoyamıyor ben yazdıklarından bunu anladım hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sen bu adami bosayip bi guzel tazminatini alip nafakani baglayip yoluna bakacagina hala annesinin ustune yemjn ediyor diyosnMerhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Öğretmenim fakat henüz çalışmıyorum memurluk başvuruları yapıyorum.Ekonomik özgürlüğünüz var mı çalışıyor musunuz profil de yazan doğru ise öğretmenseniz adama katlanmayın bence
Ekonomik özgürlük te bu konuda önemli oluyor aile evine dönmek zor olur mutlak işiniz olsunÖğretmenim fakat henüz çalışmıyorum memurluk başvuruları yapıyorum.
İnanın şu süreçte iş için çabalıyorm bende çok istiyorm zaten. Evliyken kolejde öğretmenlik yapmıştm. Sonra kpss çalışmak için işten çıktım. Şuanda memurluk başvuruları yapıyorumEkonomik özgürlük te bu konuda önemli oluyor aile evine dönmek zor olur mutlak işiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?