Eşim tarafından aldatıldım

Tazminat ve nafaka yine alıyorum. Anlaşmalı boşanacaktık zaten. Bişeyleri alma konusunda sıkıntı yok zaten. Ben gurursuz davranmış olabilirim ama o anki psikolojimi bilmiyorsunuz ki şuan mesela bitirmek istiyorum.
Hala bitirmek istiyorum diyosunuz . Ama bitirmek için ondan adım bekliyosunuz. Bence siz ayrilmazsiniz

Neden donuna kadar almıyorsun? Adam zaman kazanıp belkide satıp kaçacak malı mülkü kaçırmanın derdine girdi belki bu kadar saf olma lütfen rica ediyorum
Satsın hiç önemli değil öyle birşey yaptığındada düğünde takıllan altınları isteyebiliyorum yani alacağımla ilgili bişey yok. Zaten o adamla uğraşamam acayip çirkeflaşiyor. Anlaştığımız şeyleri bana verip defolup gitsin.

Tamam haklısın.. Bidaha sana yorum yok

Ya lütfen kızmayın. İnanın ki çok çok çirkinleşiyor zaten psikolojim iyi olmadığından çok daha acı çekiyorim o yüzden dedim
Yarın öteki gün çok pişman olacaksın.. Korkak acizler gibi davranıyorsun bilmem farkında mısın?
Düğünde ki altınların sende mi peki?

Hayır onları satmıştı zaten. Bakın evimiz var fakat banka kredisiyle alındı 10 yıl ödemesi var ve şuan onu alsam borcunuda almış olacağım onuda şuan için ödeyemem çünkü şuan çalışmıyorum araba var evet onu da satmamak için tazminat vereyim dedi birde hadsizlik yapıyor gerçekten sen mi çalıştın da hak iddia ediyosun diyor düşünün yani ben bu adamla nasıl uğraşıyım. Sen onları benden alırsan seni rahat bırakmam diyor tehdit vari yani sizce uğraşılır mı? Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Haram olsun diyorum yani hakkıma giriyor çok farkındayım ama Allah görüyor.

Karaktersizim biri. Benim yorumum bu

Boşan boyle bir olayin uzerine evine tekrar gitmek buyuk hata olmus adam seni avucunun icinde biliyor resmen ondan adma olmaz birdaha gidersen birde cocugun olur omur boyu onunda vebalini cekersin ke dinede yazık etme

Sağlam deliller işini kolaylaştırır, tazminat da alırsın. Bunu istemiyorsun, tatmin edici bir pişmanlık yaşasın da evime döndürsün diye bekliyorsun. Lakin o da senin memur olmanı bekliyor, o zaman yalvarmasına çaba sarf etmesine değeceksin onun gözünde.

Cepte tutuyor sende yalvarsa dönecek gibisin öyle geldi bana.
Baskı kur kurtul bu adamdan emin ol sonrası daha güzel olacak.

Bende bu kafayı anlamıyorum işte satsın önemli değil ne demek adam senin özene bezene dizdigin eve kadının birini getiriyor sen onu sineye çekiyorsun yetmiyormuş gibi onu bunu satsın etsin diyorsun kendine gel bir silkelen kendi degerini kendin degersizlestirme bu ne dusuncesizliktir tamam yuva kolay kurulmuyor ama kendi değerini düşürme bir ay üç ay bir yil illaki gidenin yerini doldurursun git aç davanın adam akiilli al bütün haklarını köşede durup adamin keyfini mi bekliceksiniz anlamıyorum yani o cirkeflesiyorsa sen daha çirkef ol boşan bak işine gücüne okuluna mesleğine neden kendine bu eziyet hayatı yaşamak varken aman bir pişman olsada gelse bende barissam mantigindaysaniz yazık çok yazık kendinize yaptığınız bu haksızlık

Hangi yuvanız yıkılmasın istiyorsunuz?? Ben orasını anlamadım ki..??

İnanın çok üzülerek okudum ama size bir o kadar da kızdım.. Artık kendi kendimi yiyorum böyle şeyler okuyunca.. Neden bu adamlara bu kadar değer veriyoruz?? Ne yani bu adamlar bulunmaz hint kumaşı mı??

Adam sizi birşey yerine koymamış üstüne "yuvam" diye bahsettiğiniz eve sevişmeye kadın getirmiş "siz hala yuvam yıkılmasın diye"..... birşeyler diyorsunuz

Ya bi de üstüne sizi alıyor eve getiriyor sonra ben başka kadınla sevişeceğim bi süre babanda kal diyemiyor ara verelim diyor sonra tekrar istiyor oyuncağı gibi sonra boşanalım diyor falan filan Siz farkındasınız dimi yaşadığınız şeyin???

Rica ediyorum yapmayın.. Keşke yanımda yakınımda olsanız yalvarırdım inanın yapmayın artık. Kendimizi daha fazla yerin dibine sokmayalım.. Kadının adını böyle çiğnetip daha da değersizleştirmeyelim..Adamın elinin kiri olmayalım artık..

Dik duralım.. Açalım gözümüzü görelim artık herşeyi.. Üç kuruşluk adamlara milyonluk değer vermeyelim..

Yuva dediğiniz şey illa bir koca ile kurulan birşey değildir.. Nerede mutluysanız neresi size iyi geliyorsa orası yuvanız olabilir.. Kocanız sandığınız adamın sevişmek için başka kadın getirdiği eve yuva denmez başka birşey denir ama ben onu demeyeyim artıkkkk

Yazdıklarınız üzülerek okudum Allah kimseye yaşatmasın belki de en güzeli çocuğunuzun olmaması olmuş bence eşiniz sizi aldattığı için pişman olmamış devam etmiş şimdi davalara gelmeyerek barışmak isteyip sonra istemeyerekte mantığıyla duygularının arasında kalmış doğrusu sizin gibi eşi ve yuvası olduğu için şükretmeli sadık şekilde devam etmeli evliliğine o da bunu biliyor ama duygularından heyecanından kendini alıkoyamıyor ben yazdıklarından bunu anladım hakkınızda hayırlısı olsun

Sen bu adami bosayip bi guzel tazminatini alip nafakani baglayip yoluna bakacagina hala annesinin ustune yemjn ediyor diyosnadam sana maddi manevi tazminat odememk icin bosamiyo biyandanda kadinlarla gununu gun ediyo

Ekonomik özgürlüğünüz var mı çalışıyor musunuz profil de yazan doğru ise öğretmenseniz adama katlanmayın bence

Ekonomik özgürlük te bu konuda önemli oluyor aile evine dönmek zor olur mutlak işiniz olsun
İnanın şu süreçte iş için çabalıyorm bende çok istiyorm zaten. Evliyken kolejde öğretmenlik yapmıştm. Sonra kpss çalışmak için işten çıktım. Şuanda memurluk başvuruları yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…