Eşim tarafından aldatıldım

Ya eğer öyle düşünüyosa da çok yazık o zaman para için istiyor. Ki ben onu artık istemiyorum zaten. Kendim ayaklarımın üzerinde durmak için memur olmak istiyorum

Çok haklısınız. O zamanlar öyle düşünüyordum çok yanlış bir düşünceydi ama işte o anki psikolojimle doğruydu. Ama şuan zaten bitsin istiyorum yani bitirsin ne halt yiyosa yesin. Bende bu adamı anlamıyorm çıkart beni hayatından sonrasında ne yapıyosan yap demi. Bana vereceği nafaka tazminat bunlar için yapıyo desem bunları bana her halükarda verecek. Çok aptal çok çok. Gerçekten Allaha havale ediyorum

Sen bu adami bosayip bi guzel tazminatini alip nafakani baglayip yoluna bakacagina hala annesinin ustune yemjn ediyor diyosnadam sana maddi manevi tazminat odememk icin bosamiyo biyandanda kadinlarla gununu gun ediyo
Ama anlaşmalı protokol yaptık ödeyecekti imzaladık. Yani onları her halükarda ödücek. Bence aptal benim gibi enayi (!) bulamayacağını bildiğinden boşanmıyor. Ama o artık istesede istemesede ben onu gerçekten istemiyorum. Şu evliliği bitiriyim de hayatımdan silicem onu

Hala hayatında biri var mı diye soruyomusunuz? Varsa var diycek zaten, yoksa napacaksınız geri mi döneceksiniz?

O, o kadar kurnaz ki biliyor benim gibi bir saf daha bulamayacağını o yüzden kararsız. Allah aşkına onda duygu felan olduğunu asla düşünmüyorum olmuş olsa o eve getirdiği kadınla görüşürken başkasıyla msjlaşmış hani telde msjını yakaladım demiştim ya o başka kadındı. Birde o beni sevmediyse kimseyi sevemez çünkü inanın ona yapmadığım fedakarlık kalmamıştı. O sevmeyi de bilmiyor evliliğin ciddiyetini de öğrenememiş. Çok hakkıma girdi çokk ahımı aldı bundan sonra o düşünsün.

Kendinizi kandırmayın lütfen, bosanalım deyip sallıyor demişsiniz esiniz için, aslında boşanmak istemeyen sizsiniz, boşanmak isteseniz tek iyi bir avukata bakar.Eşinizi başka bir kadınla basıyorsunuz ve bosanmiyorsunuz, yapmayın Allah aşkına, kendinize sayginiz olsun, bir de eğitimliyim diyorsunuz, siz böyle yaparsanız eğitimsiz kadınlar ne yapar.Eşinizin yüzüne bakarken bile mideniz bulanmasi lazım ki siz yuvadan bahsediyorsunuz

Bende boşanmak istiyorum zaten boşanma davamız olduğu için tekrar dava açamıyorum o yüzden onun davayı aktif hale getirmesini istiyorum baskı kuruyorum.

3 yıllık evliyim çocugum yok dediğinden sonrasını laf olsun diye okudum ,

boşan tabikiii birde üni mezunusun kendine nasıl layık görürsün bunu

Benim bildiğim ve emin olduğum , erkeklerin huyunun değişmeyeceği. Eğer çocuksız affedersen gençken. Çocuklu ve yaş almış halinle kolay affedersin. Oda onun farkında. Sadece 2_3 yıl pusuda yatar

Kesinlikle duygusuz size karşı sevgisinin kaldığını düşünmüyorum sizin gibi onu bu kadar sevip affeden birini bulmasıda zor sadece siz düzgün bi profilsiniz bu yüzden kararsız bence bütün yasal haklarınızı alın ihtiyacınız olur olmaz mesele bu da değil onlar sizin hakkınız tabiki talep ediceksiniz bir tane iğnenizi bile bırakmayın böyle adama herşeyi yapıcak üzücek bi insanın gururuyla oynayıp bide üstüne kolayca boşanıcak yok öyle bir dünya herkes yaptığının bedelini ödeyecek ödeyemeyeceği bedellerin altınada girmiycek

Çok haklısınız. Bana yaptıklarından dolayı onu Allaha havale ettim. Hakkıma çok girdi çok gözyaşı döktüm. Allah büyük ne deyim ki.

Bu evliliğe devam ederseniz bundan daha farklı bir yaşamınız olmayacak. Belli ki eşiniz bu davranisi hata olarak görmüyor. Yani bunu tekrar yaşama ihtimaliniz yüksek. Hatta ilk farkkettiginizde onunla yaşamaya devam ettiğiniz için ondan kolayca vazgeçemediğinizi de biliyor. Kısacası tekrar aldatmaktan korkmayacak.

Yaşadıklarınıza üzüldüm
Fakat neye yardımcı olalım anlamadım; davayı kendin aç elinde delil vs vardır inşallah?

Zaten yaptığını hata olarak gören şuan böyle rahatça davranmazdı demi siz terapist misiniz? Özelden bana yazar mısınız vaktiniz varsa bir kaç birşey sorabilirmiyim?

Yaşadıklarınıza üzüldüm
Fakat neye yardımcı olalım anlamadım; davayı kendin aç elinde delil vs vardır inşallah?
Elimde delil yok zaten açılmış bir dava olduğundan tekrar dava açamıyorum ki. Fikrinizi almak için yürdımcı olurmusunuz demiştim çünkü davranışları çok tutarsız olduğu için sizce ne yapmaya çalışıyor diye sormak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…