Esim tarafindan surekli evden kovuluyorum..

Bade79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
231
66
98
30
2 senelik evliyiz. Bir cocugumuz var henuz 3 aylik. Biz zaten sık sık kavga ederdik cok anlastigimiz soylenemez ama cocugumuzun olmasiyla kavgalar baskabir boyuta geldi. Benden hala eski ilgi alakayi bekliyor esimin ilgiden anlayisi sevgi degil hizmettir.. her aksam ayaklarina bacaklarina masaj yapmami bekler.. ev isi bebek bir taraftan bir de onun istekleri.. ben bekledigim destegi ondan bulamiyorum.. bunu da gectim bana en ufak kavgamizda git bu evden diyor. Yani suan aglayarak yaziyorum bunlari onunla azicik dertlesmeye kalksam niye boyle yapiyorsun desem begenmiyorsan ailenin yanina git diyor ailem 12 saatlik yolda uzakta ben burda tek basinayim. Onun ailesinden Allah razi olsun cok kol kanat geriyorlar ama ben derdimi kimseye anlatamiyorum. Surekli kiriyor beni kucumsuyor saka yapiyorum ayagina gulerek herseyi soyluyor.. ben agliyorum o guluyor resmen. Bazen insanlarin yaninda bile yapiyor bunlari.. ben kavga ettigimizi kimseye belli etmicem diye kendi kendimi yiyorum o milletin icinde bana bagiriyor. Biz cok severek evlendik. Ben okuldan universite hayallerimden vazgectim onun icin 10 senelik en yakin arkadasimdan vazgectim. Bana surekli sen git kizimi ben birakmam o benimle kalir sen gidersin evine diyor. Bir defasinda boyle bir sey soylediginde evi terk etmistim o oldu uzun bir sure duymadim bu laflari ama simdi yine basladi. En cok destegine ihtiyac duydugum zamanda yapayalnizim kimseyle dertlesemiyorum onunla konusuyorum siritarak geliyor yanima benden ozur dile barisalim diye yaa her seyde her yerde ustte.. Benim de cok aptalca bir huyum var hemen unutuyorum kin tutamiyorum. Yaptiklarini tam yuzune vuracakken sadece kirilmis oldugum disinda hic bir sey kalmiyor aklimda. Ben cok cabuk tav oluyorum ona iki opse sarilsa hemen affediyorum ki son gunlerde bunu da yapmiyor.. cok kirginim evet cok uzgunum sadece bu kaliyor icimde.. Bebegim icin sutum azaliyor tamamen gidecek diye de cok korkuyorum.. Simdi ise gitti beni evde aglayarak birakipta aksam gelecek hic birsey olmamis gibi.. benim gozyaslarim dinecek aksama kadar unutucam bende bosvericem yine aksam hic birsey olmamis gibi devam edicez her zamanki yasantimiza ta ki yeniden kavga edene kadar... Yoruldum artik yiprandim ruhum yaslandi....

onun yaptiginin aynisini sende ona yap, sakayla say agzina ne geliyorsa
ailesi destekse saklama onlardan, ogullarina iki laf etsinler
kocan çok okuzmu$,keske çocuk için acele etmeseydin bide univeristeden vazgeçmeeseydin :KK43:
Kocam kendi burnunun diki varken ailesini dinlemez dinleseydi suan ben universite okuyo olurdum.. Bana o zamanlar soyledigi soz suydu ben cocuk mu okutucam icimde cok yer yapti bu sozu.. Ailesi surekli benim tarafimdadir ama ben belli etmek istemiyorum rezil oldugumu kucuk dustugumu filan dusunuyorum sonra biz iyi oluruz milletin aklinda bunlar kalir..

O bana soyledikce bende ona sayiyorum zaten ama hic bir ise yaramiyor kavga daha cok uzuyor sadece

Ben bir tercih yapmak zorunda kaldim okulu secseydim ilerde vicdan azabi duymaktan korktum sevdigim icin vazgecemedim de.. ama o suanda sakalarinin arkasinda benden vazgecti bile.. ben fazla fedakarlik yapmisim galiba

Tam bir hanzo eşin kusura bakma da. Sen böyle başını eğdikçe o daha çok tepene binecek. Çok yuz vermişsin,daha doğrusu kıymet bilmeyecek adam için, kendinden çok fazla ödün vermişsin. Sana saygısı olsa seni evden kovamaz zaten. Adam olan evde bir sorunu varsa ve birinin gitmesi gerekiyorsa kendisi gider,çocuğunun annesini kovmaz. Ama bu hanzo eften püften sebeplerle evden kovuyor. Bence ona aklını başına alması için sağlam bir ders lazım.

97li misin ve o kadar anlaşamadığınız halde koştur koştur neden çocuk yaptın?

İşte koca için eğitim, kariyer gibi olanaklardan vazgeçenlerin çoğunu bekleyenler. Sen şimdi onun karşısında daha güçlü bir kadın olsaydın daha farlı olurdu herşey. Belki de yapamayacağınızı, gidemeyeceğinizi düşünüyor. Siz ben büyük kötülüğü kendiniz yapmışsınız eğitimi yarım bırakarak.

Zamanında okusaydın, elinde işin, cebinde paran olurdu. Bu lafları da çekmezdin. Adam gidemiceğni biliyo. Konuşuyo işte

Tam bir hatalar silsilesi.

-Erken yasta sanki son umidiymis gibi evlen
-Elin adami icin egitiminden vazgec
-Karsilik gormedigin halde ilgi alaka sinirsiz
-Surekli kovul fakat iki lafa tav ol
-Zaten ne oldugu belli olan birine bir de cocuk yap.

Ne diyim bilemiyorum. Boyle biri degisir mi sence, yani inaniyor musun buna? Bazen adimimizi atarken iki dk oturup dusunmek lazim. Olan cocuga oluyor bak...

Yiyosa bigün kocam ağzından babanın evine git diye bi cümle kacırsın yanlışlıkla bile olsa.
Ona tek bi lafım olır buyur ahanda kapı orda
Ahanda adliye orda paşa paşa bu evden ceker gidersin davanıda acarsın nafakamıda babanın evinden ödersin
Bakmış tabi üzülüyosun sıkılıyosun arsızlığa vurmuş ezik

Ayyy,kocam beni böyle evden kovucak hem de bebeğimiz varken??Ben kovarım onu evden,gece gece sinirlendim uykum iyice kaçtı.. 4.5 aylık hamileyim ,sürekli eşimin davranışlarında değişiklik olcak mı onu gözlüyorum..doğumdan sonra değişirsen koyucam seni kapının önüne diyorum gülerek..ama şaka adı altında söylüyorum ben kovarım onu,bi de çocuk burada kalacak diyor??Benim de kızım olcak ve nolursa olsnu kimse kızımı benden alamaz..

Git derse bu ev benim sen git de. Yemek temizlik ütü yapma eli de eline değmesin, bakalım ev kiminmiş. Kendi eviyse temizlesin evi herkes görsün. Terbiyesiz adam.

Bnce hiç takma baktın konusyor mutfağa git bebginle oyna catlasin biliorm Zor ama sen yarilacgina o yarilsin umursama dikkti ustune topla

Posta koyma zamanınız çoktan gelmiş de geçmiş bile...

Sizi bir daha evden kovarsa asla ve asla gitmeyin ve gitmesi gerekenin kendisi olduğunu saygısızca değil fakat sert bir dille söyleyin.

Kadın evden gitmez gidecekse de asla geri dönmemesi gerekir. Böyle bir düşünceniz yoksa gitmesi gereken odur.

Kusura bakmayın ama eşinizi çok fazla şımartışsınız poposunu acilen yere indirmeniz gerek.

Back
X