- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
kızlar merhaba, 1 yıl önce işten çıkarıldım. 15.000 tl tazminat verdiler. arabamızıda sattık. 50.000 tl'mız oldu. eşim dükkan alalım dedi. kirası senin olur dedi. dükkan 55.000 tl. eşim babasından kalan parayı alıp dükkanı aldı. şimdi kalan tazminatım hesabıma yattı. 5000 tl ve eşim bu parayla babasının borcunu kapatmak istiyor. bende onca yıllık emeğimi babasına vermek istemiyorum. bu arada eşimin babası çok zengin. yani bu paraya ihtiyacı yok. ne yapmam lazım karar veremiyorum. lütfen yardım edermisiniz??kafamçokkarıştı
benim haberim bile yoktuki nu kadar para gerektiğinden. bana sorsaydı şayet eşim bende paramızın yettiği kadar biyer bakalım derdim. böyle yapılıncada kendimi enayi gibi hissediyorum. benim anlamadığım şu anda bu paraya ne kadar ihtiyacımız olduğunu bile bile bu parayı geri istemeleri.
zaten etik olarak vermek zorunda olduğumuzun farkındayım. eşime kızıyorum çünkü benim parama güvenipte 1 yıldır bu parayı ödememesi. çalışırken bütün paralarıma el koyardı. işsiz kaldığımda işsizlik maaşımın hepsini 10 ay kendisi aldı. tazminatımı aldı. şimdi bunuda istiyor. ben erkek olsam böyle karım olsa daha ne isterim
eşimin ailesi ile işi ortak ve durumları inanılmaz iyi. ama eşim hala beni sömürmeye çalışıyor.
zaten etik olarak vermek zorunda olduğumuzun farkındayım. eşime kızıyorum çünkü benim parama güvenipte 1 yıldır bu parayı ödememesi. çalışırken bütün paralarıma el koyardı. işsiz kaldığımda işsizlik maaşımın hepsini 10 ay kendisi aldı. tazminatımı aldı. şimdi bunuda istiyor. ben erkek olsam böyle karım olsa daha ne isterim
eşimin ailesi ile işi ortak ve durumları inanılmaz iyi. ama eşim hala beni sömürmeye çalışıyor.
yarısını veriyoralsanaalsanasmile kalanıyla sigortamı ödeyecekti. doktora gitmem gerekti geçenlerde bir baktım 1000 tl borç var. ödememiş yani. ağrılardan ağlıyorum ama hastaneye gidemiyorumeşimin aileside borcunuzu biz ödeyelim kızım git tedavi ol demiyor.
yarısını veriyoralsanaalsanasmile kalanıyla sigortamı ödeyecekti. doktora gitmem gerekti geçenlerde bir baktım 1000 tl borç var. ödememiş yani. ağrılardan ağlıyorum ama hastaneye gidemiyorumeşimin aileside borcunuzu biz ödeyelim kızım git tedavi ol demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?