Vallaha ben arkadasin esini hakli bulmuyorum burbuk Can.....Ilk basta bende ehhh borc almissiniz, tabikide ödemek zorundasiniz diye düsünmüstüm ama anladigim kadariyla konu sahibinin esi, cok fazla karisina güvenip bu islere kalkismis.
Tamam, evlilikte senin paran benim param diye birsey olmaz elbet, lakin ben bir erkegin bu denli karsinin maasina emegine güvenmesini dogru bulmuyorum, sahsi fikrim.
Evet tapu üstünde, ama sadece formalite icabi gibi....yani arkadas hicbir hayrini görmemis simdiye kadar....esi cok uyanik, tapuyu üstüne yapti ama yine tüm ipler onun elinde.....bu konudada konu sahibi cok fazla saf davraniyor, para konularinda kim olursa olsun cok fazla güvenmemek lazim.
Hem Kayinpederide haksiz.....madem o dükkan ortak acildi, borcalarada ortak olunmazmi sence? Geliri cebe indirip borclara hadi eyvallah demek cokmu adil bir davranis?
Yok, vallaha.....bence Melisayi saf bulmuslar oynatiyorlar ailecek....o yüzden biran evvel bir dakkika ne oluyor ne bitiyor, bu para ne oldu, nereye gitti, sigortam niye ödenmedi, deyip tavrini koymasi lazim.
Ayrica, ihtiyaci yokken parami ver deyip evladini zor durumda birakan Anne Babalarida oldum olasi anlayamamisimdir....tamam tabikide borctur ödenecek, kimsenin kimseye hediye edecek parasi yok, lakin varsa, birakta ellleri bol oldugu bir zaman ödesinler...