Boşluk değilde daha çok hayal kırıklığı diyelim severek evlendin büyük ihtimal ve hiç beklemediğin huyları ablam hep der kocamı çok iyi tanıyorum diyip evlenemezsin aynı evde yaşayınca farklı olur yeni yeni huylarını bilirsin derdi sizinde o hesap olmuş kendinizi ezdirmeyin ve bi daha el kaldırmasına musade etmeyinAblam da gel ayri kalin bir sure diyor. Ben hala soktayim. Beynim donuk, ustumde garip bir rahatlik ya da bosluga kapilmis hissi var.
Annesini odaya çağırıp senin bu masum gördüğün kişi var ya dedi her hafta buraya gelmek için sorun çıkartıyor hiç göründüğü gibi insan değil dedi
Sünnet-i sağlık sorunundan dolayıymış sanırım. Ama zaten artık evlerde yapmıyorlar ki sünnet-i genellikle.hastanede sünnet yapılıyor eşi niye ısrar ettiyse bide kendi evi de değil.anne babasının. Evinde cocuk.icindeşu saniye polisi arayip siddete uğradığını ve evde zorla tutuldugunu soyleyip seni almalarını saglayabilirsin.
annende daha cabuk gelir bu sayede..hatta belki polis nezaretinde sen gidersin.
ufacik cocuk ne sunneti Allasen..
eve sunnetci getirecek yasta mi? hastane ortaminda olmasi gerekir bu bile sikayet nedeni.
Tavır yapacak olan ailesi değil Sizsiniz. Eşiniz tokadı ailesine vurmadı size vurdu. O kadar alışmışsınız ki tepkisizliğe bu olayda bile ailesi eşinize tepki versin diye bekliyorsunuz. Siz daha çok problem yaşarsınız.Bu hayatta şunu öğrendim bir insanın kendine yaptığı kötülüğü bir başkası asla yapamaz. Siz susarak hem kendinize saygınız yok hemde ailesi bundan sonrada size saygı duymaz. Kendine değer vermeyen insana ne eş, ne aile, ne çoçuk, ne çevre değer vermez. İlk önce aynaya bakın ve kendinizle yüzleşin.Bütün gündür kayınbabam ve Kaynanam bana bir şey olmaz Bir şey olmaz deyip duruyorlar onların bu lafları da canım o kadar çok sıkıyor ki. En sonunda patladım nasıl bir şey olmaz anne ya senin oğlun bana tokat atmış bir şey olmaz diyorsun dedim. çocuğu aldı Babası biraz görsün dedi annesine tavrın hiç ama hiç hoşuma gitmiyor Oğlun bana tokat atmış Sen hala alsın oğlunu görsün diyorsun hala onu düşünüyorsun tavir alman gerekirken benim oğlum böyle bir şey yapsaydı Ben oglumun suratına tükürür konuşmazdım dedim
Bir psikiyatrist diyordu, aynı adam ilk eşini el üstünde tutarken ikincisini dayak manyağı yapıyor, ilkine yanlış yapamayacağının farkında çünküBak bunu burda ilk kez söyluyorum benım erkek kardesım var delıdolu ama ıyıdır. Karısı ıyı karıyerlı bırı bebeklerı var altı yıllık evlıler, bır aksam bır kavga oldu baktım gelın baya pıstı kaldı kocasına. Ben de mısafırım onlara gıtmısım. Gece gelın bana aglayarak anlattı kardesım tokat atıyormus. İlk tokatla baslamıs sonra iş daha ileri sevıyeye gıtmıs hatta. Ve gelın hanım kimseye anlatmamıs. Ailesi yakın ustelık ama anlatmıyor babam duysa bosatır dıyor. Bana anlattı ama dıyor kı asla kımse bılmesın. Babam duysa canına okur kardesımın ama gelın yemınler ettırdı. Ve en cok sasırdıgı da kardesımın bana bu kadar saygılı davranıp ona sıddet uygulaması. Ikı yas var aramda kardesımle gelınle yasıtız. Cunku dedım ergenken kardesım bır kere denedı ve ben ortalıgı yıktım. Babam bile geldi ankaradan. Delırdım o derece. O gunden berı dokunmaya korkuyor bana kendı de dıyor. Kardesımı ofke terapısı almaya ikna ettik gecen yaz bıraz etkısı oldu sanırım ama gelın susmasa bu kadar dayak yemezdı
Burda her kadın aynı şeyi yaşamıyor canım ben 40 yaşındayım ve 20 yıldır evliyim ,ben bebek emzirirken eşim bana vuracak olsaydı kalkar bir tanede ben yapistirirdim.Bosan demıyorum ama burda her kadın aynı seyı yasıyor. İlk tokat affedılıyor sonrasında gıderek artıyor sıddet kadın da alısıyor duruma en sonunda bosanıyor bes on yıl sonra yedıgı dayak da yanına kar kalıyor. Çok eskıden tek bır konu okumustum bır hanımefendı ilk tokatta ortalıgı ayaga kaldırıp babasını haberdar etmıs adamı da rezıl etmıstı sonrasında da sıddet olmadı bır daha demıstı bosanmamıslardı ama ıyı gıdıyor yazmıstı hatırlayan var mı bılmıyorum konuyu
arkadaslar. Az once cocugu emzirirken esim yine geldi cocugu cekti kolumdan iceri goturdu. Iceri gittigimde ailesiyle birlikte oturuyorlardi cocugu swviyorlardi. Sen baba misin diye bagirdim insan degilsin dedim kayinbabam araya girdi soyledigin cok yanlis diye. Siz karismayin zaten sizden gormus ogrenmis dedim. Iceri geldim. Hemen kaynanam geldi tokat konusunda o suclu ama sen de cevap veriyorsun dedi. Ben vahsi mi yetistirdim benim oglum vahsi mi dedi. Kayinbabam anneme mesaj atmis. Saygisizlik yapti bizim yanimizda diye. Annem bana sakinligini koru hicbir sey yokmus gibi davran yarin gelip aliyorum seni dedi
Polisi arasan bebeginle orda beklesen olmaz mi? Bunlar bebeği sana vermeyecekler gibi hissediyorum.. bir gün daha nasil bekleyeceksin onların yanında ya. Annen neden gelmiyor bugün yarin deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?