Eşim tokat attı

O aileden kimsenin seni anlamasino bekleme, hepsi kafayı yemiş. Herkes yazmis bak yukarda, sakin geri dönme. Hepsi seni sindirmenin derdindeler, cunku bugune kadar esin de sindirmis seni. Meslegin var, genceciksin, annesin her seyi yaparsın kendin. Biraz da babanin haywtta olmamasina guveniyorlar bence, annesi ne yapacak kadın basina diyorlar.

polis çağırın ve çocuğunuzla ayrılın o evden
okurken dehşete düştüm, sanırım çocuğunuzu alacaklar diye korkuyorsunuz, korkmakta haklısınız, polis geldiğinde emzirdiğinizi söylersiniz, bu dönemde insan bebeğinden 15 dakika bile ayrılamaz. Polisin yanında tüm gün yaşadıklarınızı bir bir anlatıp "hiçbirine güvenmiyorum, can sağlığım tehlikede, zaten eşim beni bugün hem de emzirirken dövdü, psikolojik şiddet uyguluyorlar, sizi ararsam bebeğimi almakla tehdit ediyorlar, korkuyorum" deyin
Of ya of
Çok zor, kaçın oradan

Ablam da gel ayri kalin bir sure diyor. Ben hala soktayim. Beynim donuk, ustumde garip bir rahatlik ya da bosluga kapilmis hissi var.
Boşluk değilde daha çok hayal kırıklığı diyelim severek evlendin büyük ihtimal ve hiç beklemediğin huyları ablam hep der kocamı çok iyi tanıyorum diyip evlenemezsin aynı evde yaşayınca farklı olur yeni yeni huylarını bilirsin derdi sizinde o hesap olmuş kendinizi ezdirmeyin ve bi daha el kaldırmasına musade etmeyin

Bebegi götürürsen seni yaşatmamak sonrasını okumadım daha doğrusu okuyamadım bebek senin içinden çıktı neyin tatavasini yapıyor bu arkadaş kendi de doğursun da bir tane görelim

Annesini odaya çağırıp senin bu masum gördüğün kişi var ya dedi her hafta buraya gelmek için sorun çıkartıyor hiç göründüğü gibi insan değil dedi

şu saniye polisi arayip siddete uğradığını ve evde zorla tutuldugunu soyleyip seni almalarını saglayabilirsin.
annende daha cabuk gelir bu sayede..hatta belki polis nezaretinde sen gidersin.
ufacik cocuk ne sunneti Allasen..
eve sunnetci getirecek yasta mi? hastane ortaminda olmasi gerekir bu bile sikayet nedeni.

Sünnet-i sağlık sorunundan dolayıymış sanırım. Ama zaten artık evlerde yapmıyorlar ki sünnet-i genellikle.hastanede sünnet yapılıyor eşi niye ısrar ettiyse bide kendi evi de değil.anne babasının. Evinde cocuk.icinde

Tavır yapacak olan ailesi değil Sizsiniz. Eşiniz tokadı ailesine vurmadı size vurdu. O kadar alışmışsınız ki tepkisizliğe bu olayda bile ailesi eşinize tepki versin diye bekliyorsunuz. Siz daha çok problem yaşarsınız.Bu hayatta şunu öğrendim bir insanın kendine yaptığı kötülüğü bir başkası asla yapamaz. Siz susarak hem kendinize saygınız yok hemde ailesi bundan sonrada size saygı duymaz. Kendine değer vermeyen insana ne eş, ne aile, ne çoçuk, ne çevre değer vermez. İlk önce aynaya bakın ve kendinizle yüzleşin.

Sen gel zor şartlarda oku büyü sonra evlen binbir acıyla bebeğini doğur sonra bir şerefsiz gelsin yok bebeği alırım yok göremezsin alır giderim diye tatava yapsın bunları okuyunca çok hırslanıyorum

Bir psikiyatrist diyordu, aynı adam ilk eşini el üstünde tutarken ikincisini dayak manyağı yapıyor, ilkine yanlış yapamayacağının farkında çünkü

Aileni cagirsan. Bas git herifte oyle ailesi de psikopat mi nedir. Cocuk her turlu sen de kalir. Ailen gelsin cagir polisi de . Ayrica darp raporu al. Whtspp vs mesajlari da kaydet oraya yazdiginda.

Burda her kadın aynı şeyi yaşamıyor canım ben 40 yaşındayım ve 20 yıldır evliyim ,ben bebek emzirirken eşim bana vuracak olsaydı kalkar bir tanede ben yapistirirdim.

arkadaslar. Az once cocugu emzirirken esim yine geldi cocugu cekti kolumdan iceri goturdu. Iceri gittigimde ailesiyle birlikte oturuyorlardi cocugu swviyorlardi. Sen baba misin diye bagirdim insan degilsin dedim kayinbabam araya girdi soyledigin cok yanlis diye. Siz karismayin zaten sizden gormus ogrenmis dedim. Iceri geldim. Hemen kaynanam geldi tokat konusunda o suclu ama sen de cevap veriyorsun dedi. Ben vahsi mi yetistirdim benim oglum vahsi mi dedi. Kayinbabam anneme mesaj atmis. Saygisizlik yapti bizim yanimizda diye. Annem bana sakinligini koru hicbir sey yokmus gibi davran yarin gelip aliyorum seni dedi

Umarim bebeginizi yaninizda goturebilirsiniz bu konuda endiselendim şu an. Rabbim yardimciniz olsun. Cok haklisiniz cok.

Anneniz gelene kadar muhatap olmayın mumkunsede böyle bir evliliği devam ettirmeyin daha çok gençsiniz mesleginizde var Allah yolunuzu da bahtınızi da açık etsin

Polisi arasan bebeginle orda beklesen olmaz mi? Bunlar bebeği sana vermeyecekler gibi hissediyorum.. bir gün daha nasil bekleyeceksin onların yanında ya. Annen neden gelmiyor bugün yarin deyip duruyor

Polisi arasan bebeginle orda beklesen olmaz mi? Bunlar bebeği sana vermeyecekler gibi hissediyorum.. bir gün daha nasil bekleyeceksin onların yanında ya. Annen neden gelmiyor bugün yarin deyip duruyor

Annem 16 saat uzakta. Hemen bilet aldi yarin sabah burda olcak. Biz zaten bugun eve gidicez kayinvalidemlerde kalmicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…