Eşim tokat attı

Tepkilere bak
Adam sanki ayağınıza basmış
Bakın o aile sizi hakkı görmez böyle bir ihtimal yok
Anneniz gelene kadar iletişim kurmayin sadece bebeğinize odaklanın eşinizi de kışkırtmayin
Bu şiddet olayını da affetmeyin

Sünnet işi ne oldu peki? Bebek sünnet olursa anneniz sizi götüremez. Mutlaka en ufak şeyde polisi arayın

Kadına karşı şiddet cezaları biraz ağır olsaydı keşke.Sikayet edilse ifade sonu serbest kalacak .Sonra daha beter kinlenip Allah korusun cinayete kadar gidecek iş .Of ne desem bilemedim ya
Olsa ne yazar??? Gelen polis aile arasında olur diyip gidiyor. Bir komşu vardı hep kavga hep kavga eşiyle komşular şikayet ediyordu polis gelip olur tamam diyip gidiyordu.

Annem 16 saat uzakta. Hemen bilet aldi yarin sabah burda olcak. Biz zaten bugun eve gidicez kayinvalidemlerde kalmicaz

Yani eşiniz ile yalnız mı kalacaksınız bugün? Ben sizin için inanılmaz endişelendim, güvenebileceğiniz eş ailesinden bağımsız kimse yok mu bu geceyi geçireceğiniz? Polis/jandarma arama işine girmeyeceğinize emin olduğum için bunu soruyorum, yoksa en doğrusu polise sığınıp bu gece eşiniz ile yalnız kalmamanız. Eşiniz annenizin geleceğini bilmesin, yarın gidiyor olduğunuzun sinyalini vermeyin lütfen. Hiçbir şey yapamazsanız sinirlendirmeyin ki can güvenliğinizi koruyun.

Yanlış yapıyorsunuz adamı daha da kinlendiriyorsunuz kendinize karşı . Ya annen gelmeden size birsey yaparsa?

Annem 16 saat uzakta. Hemen bilet aldi yarin sabah burda olcak. Biz zaten bugun eve gidicez kayinvalidemlerde kalmicaz
Eşinle tek basinami kalacaksın eşinin manyak olduğunu ben burdan anladim sen nasil "dilini koparicam" diyen bi insanla ayni eve gidersin. Polise gitmeyeceksin bari kayinvalidenlerin yanından ayrilma

Arkadaşm sen polisi arasana annen gelene kadar güvende kalrsn işte. Hala gidecez gidecez kalmicaz diyorsun.. belki anasındayken kalkp birşey yapamıyor sana eve gidince sinirini atmak için yapacak. Az mantklı ol.

Utanmazlar, bebeğini emziren anneye vuran artık vahşi değil de ne? İnsan yetiştirmemiş. Bi de bizde tokat yedik ne demek, zihniyet ordan geliyor işte. İğrenç insanlar. Siz annenizin sözünü dinleyin o gelene kadar sakin kalın,dikkat edin. Sonra da çıkın gidin.

Emziren anneye vurmak mı? Duydugum en çirkin şeylerden birisi oldu.. bunu yapanda bebegin babası. Son durum ne canim. Senin tek hatan kp yi suclamak oldu bence ellerine koz vermemeliydin sucladikca kendilerini suclu hissetmiyolar maalesef. Tam tersi etki yapiyor hakkinda hayirlisi olsun

Millet çocuk olmuyor diye zırlar kahrolur bazıları da evleniyor Allah çocuk da nasip ediyor kocaya bak! Allah senin gibi kocayı ne yapmasın he mi! Gül gibi kadına kalk tokat at! Vallaha o adama yumruğu çakasım geldi.

Elleri kırılsın inşallah kadınlar saçını süpürge ediyor çocuk doğuruyor birde üstüne böyle muamele görüyor lanet olsun bu kişiliksiz zihniyetlere bendede yılan bir görümce var bir kaşık suda boğacammmm yandan çarklı paçoz bütün işi ben yapıyorum ,görümcem bir şişe yıkasa kıçını kaldırıp bir bardak yıkasa ayy çok yoruldum bir güzel yıkadım bulaşıkları der yılan kaynanam yüzüme güler över arkadan atar kayınbabam kadından dönme sanki çok karışır yaptığım her işe çoktaa tın herşeye katlanıyorum evimi döşeyip çıkana kadar . Hele kocamın tavrında bana karşı bir değişiklik görim o zaman kıyameti koparırım . Ezdirme kendini kardeşim , baban abin kimin varsa o kocanı yaka paça bir eline alsınlar bak bakalım sana bir daha vurur mu konuş ailenle göz dağı versinler kocana

Son düzenleme:
Su vahsilerden kurtulup annenizle beraber oldugunuzu yazin lutfen.Kayinvalide ,kayinpeder de insan degil ayrica.eHep el kızı suclu.Kendi oglu vurmus nolmuş diyor.Balik bastan kokar.Emziren annenin elinden bebek cekilip alinmaz.Çekene de sen baba mısin derim ben de.Ama kayinpederinize inanilmaz sinir oldum.O bebege hasret kalip aglasinlar siz gidince.Yalniz annenizin yaninda eşin iyileşip de kal derse ,yalvaririm yumusayip kalmayin.Eşiniz gayet kinci birine benziyor.

çocuk saat üçte sünnet olacak ve şu an annem ne diyorsa onu yapıyorum kayın babam anneme mesaj atmis saygısızlık yaptı falan diye Annem normalde çok sinirli bir insandır ama sakinligimi korudum Çünkü yanında değilim dedi. cevap vermemiş. Işim gidip gelip bana yiyecek bir şeyler getiriyor Annem eşimle de konuşmuş aşırı derecede pişman olduğunu söylemiş ama gelip de bana pişmanlığını dile getirmeyecektiniz Annem bana ne olursa olsun sakin ol diyor. Sünnetten hemen sonra eve gideceğim

Boşanmak istediğimi Zaten söyledim eve gidince detaylı bir şekilde daha konuşacağım Annem de abimle birlikte beni almaya gelecek. Bundan haberi yok engel olmaması için söylemedim

O adamla nasil eve gidersiniz ya size birşey yaparsa? Lütfen kayinvalidenizin evinde kalın. Lütfen

Gideceksiniz evinize belliki.. sakın şuan boşanmaktan bahsetmeyin bu adamin size birşey yapmasından korkuyorum. Aileniz gelsin boşanma konusunu o zaman konuşursunuz

Tokat atmak acizlik şiddet kötü asla savunulmaz. Çocuğunuz yeni ilgin alakan daha az tabi herkes bu şekilde bu dönemleri atlatmıyor. Her kim olursa olsun hakkı yok. Bu hakkı kocan kendi acizliğinden kendinde görüyor. Eğer seviyorum diyorsan fevri karar verme azcık ilgilen sevgi her kapıyı açar kötü günlerinizin geride kalmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…