Eşim tokat attı

Eşin nasıl bir tavırda gittiğinizden bu yana ayrıca o insanlara dua edin polis çağırmadım bugün yoksa daha beter ederdim onu deyin bari

Bakın madem boşanmak niyetiniz var derhal polisi yada kırsal bölgede iseniz jandarmayı arayıp yardım talep edin ve darp raporu alın elinizde ilerisi için bir belge olur. Annenizin gelmesini o insanlarla aynı evde değil karakolda bekleyin.

Eşin nasıl bir tavırda gittiğinizden bu yana ayrıca o insanlara dua edin polis çağırmadım bugün yoksa daha beter ederdim onu deyin bari
Esim asla suçluluk psikolojisi içerisinde değil Aksine bana hala Öfkeli davranıyor çocuğu alırken Öfkeli Öfkeli hareketler yapıyor getirirken ofkeli davranıyor. Bana taktıkları mehirleri getirdi fırlattı ve al bunları bitti seninle ilişkim dedi çocugu kucagmdan aldı o sırada ben de çıldırdım bağırdım çocugu size bırakacağım mı sanıyorsunuz dedim

Yani burada Şok üstüne şok yaşıyorum bu durum herkesi normal geliyor ve ben kabullenemiyorum

kime normal geliyor?
kv.kp.görümce diyorsan onların zihniyeti başka... seninDe onlar gibi bir zihniyete bürünmeni istiyorlar...

Engel olmazsan bir sonraki tokatı yiyişinde
“Kurban olduğum ne güzel vurdun sen öyle
Senin vurduğun yerde güller biter” falan demeye başlarsın ona korkuyorum

Yuh artık yuh ya! Utanmadan bir de dilini koparacağım gibi laflar edecek kadar iğrençleşmiş. Siz nasıl hala o evde duruyorsunuz hele de bu lafın üstüne? Ablanız da çağırmış yanına kalkıp gidin durmayın daha fazla bu terbiyesizlerin yanında

Bu site annelere yok bebeği alırım göstermem diye tehdit savurup sonra mahkeme kararıyla yerine oturan kocalarla dolu

Ekbette ki bebek sizde kalacak, kayınpeder saçmalamış.
Kaynana ve kayınpeder kendi oğullarını savunacağım diye elbette şekilden şekle girip saçmalayacaktır, aynısı kendi kızlarının başına gelse ortalığı yıkarlardı. Onların yorumlarını umursamayın, cidden yetişkin oğlunu köşeye çekip ders verebilecek cesarette anne baba sayısı az.

Aileniz yanında, eşin de pişmanlığı hiç yok düzelmeyecek hatta daha da kötüleşecek, yapılnası gereken belli değil mi?

Size terapi vb de önermiyorum, eşinizde biraz pişmanlık olmalı ki terapi bir işe yarayabilsin.
Yolun sonu belli, artık bitirin.

Lütfen yarın sünnet için de aynı şeyi yapın ve izin vermeyin. Doktorsuz olmaz o iş. Ayrıca siz velayeti babaya vermediğiniz sürece kimse sizden alamaz o nedenle ilerde evladınızın da eşinizin babası çektiği gibi eşinize çekmesini istemiyorsanız boşanın. Yeni dağ ayıları yetişmesin

Geçen Kazen bahsetmişti

Kadına şiddet ile ilgili bir uygulama vardı, uygulama üzerinden polis geliyordu adrese

Hatırlayan varsa konu sahibini bilgilendirsin.

Eşiniz iyi bir insan değil ve size değer vermiyor belli ki. Ve susarsanız bu şiddetin devamı gelecek. Şuan onların yanındasınız dikkat edin. Polisi arama imkanınız varsa arayın yoksa annenizi bekleyin biraz Annemin yanında kalacağım diye gidin ve açın davanızı. Lütfen geri dönmeyin. Bu adam zaten baştan beri size Psikolojik şiddet uyguluyormuş

Annesini odaya çağırıp senin bu masum gördüğün kişi var ya dedi her hafta buraya gelmek için sorun çıkartıyor hiç göründüğü gibi insan değil dedi

Tam bir hödük gerçekten. Aklı sıra annesi biraz yumuşak durdu diye onu da yanına çekmeye çalışıyor. Çocuk için korkma. Asla alamaz. Annen gelsin çık bir an önce oradan. Herif piskopat ya resmen ne yapacağı belli değil.

Biz de diyoruz ki burada Kv ve kp nin yaptıklarını yazacağınıza lavaboya gidiyorum diye gidin tuvalete banyoya Arayın polisi ya da jandarmayı. “Eşim beni öldürecek tehdit ediyor çabuk gelin kurtarın beni” deseniz gelip alıp götürürler Sizi güvenli bir yere diyoruz. Daha hala anneme söyledim , ablama söyledim diyorsunuz . Hanımefendi eşiniz suan size o kadar kızgın ki yarına ne yapacağı belli değil.

Ah be çocuğum ne vardı da bu kadar evlendin. Bu tokat bir başlangıç devamı gelecektir
Takıntılı egosu tavan yapmış kadına zerre değer vermeyen biriyle evlenmişsin. Çok üzüldüm kurtulmaya bak bundan bir an evvel Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…