Söyledim O da farklı bir tepki vermedi hemen hemen aynı tepkileri vardı hatta beni daha çok gıcık edici şeyler yaptı. Benim mesleğim var tabii gül gibi bakarım devlet her türlü bana verir çocuğu dedim nereden biliyorsun dediCnm kayınpedere söyle babasından korkuyor belki yoksa hep böyle devam eder kayınvalide üstünü kapatıyor ezdirme kendini
Allahı'm yardımcın olsun
Evet kaynanalar kocalarini gomerler ama ayni kafadaki ogullari melektir.Zaten babası eşimden 1000 kat daha beter bir insan. Ailesi kabul etmiyor ama babasının oglu.
Kesinlikle öyle benim yanımda oturdu yine kocasını kötüledi Ben de oğlunun da hiçbir farkı yok dedim Hiçbir şey demiyor Hayır ondan farklı daha iyi deyip duruyorEvet kaynanalar kocalarini gomerler ama ayni kafadaki ogullari melektir.
Dengesiz ogluda onun gibi ailene anlat cnmSöyledim O da farklı bir tepki vermedi hemen hemen aynı tepkileri vardı hatta beni daha çok gıcık edici şeyler yaptı. Benim mesleğim var tabii gül gibi bakarım devlet her türlü bana verir çocuğu dedim nereden biliyorsun dedi
Cunku ogullarinin kotuluk yapmak icin hep sebepleri var.Ama kocalari sebepsiz kotu.Kesinlikle öyle benim yanımda oturdu yine kocasını kötüledi Ben de oğlunun da hiçbir farkı yok dedim Hiçbir şey demiyor Hayır ondan farklı daha iyi deyip duruyor
Osmanlı tokatı hanfendi. Şuan tek mesele tokatın ebatı, şiddeti mi ?Iz var mi yuzunuzde ,nasil bir tokat bu ?
Inşallah devamı gelmez bi defa olunca devamı gelir diye tahmin ediyorum çok uzuldum bu duruma cocuk olmasaydı al valizi git annenlerin yanına derdim onun da aklı başına gelirdi belki erkekler kadınları gitmez sanıyorlar aslında ona o korkuyu yaşatmak lazım
Osmanlı tokatı hanfendi. Şuan tek mesele tokatın ebatı, şiddeti mi ?
Öküz insanla evli olmak ne zor değil mi ? Yani bu insan ötesi mahlukata ne desek boş bomboşşşş...Ilk attığında yüzüm kıpkırmızıydı
Elalemin büyütemediği çocuğu (adamı)Aynen bu şekilde konuştun kayınbabam Siz daha çocuksunuz dedi öyle bir şey yaparsan pişman olursun dedi yani tehdit eder gibi değil de hani hayatını mahvedersin gibisinden söyledi Ben de hiçbir şey olmaz ailem benim arkamda bana destek veriyorlar dedim biraz da morali bozuldu
Elalemin büyütemediği çocuğu (adamı)
sen mi büyüteceksin?
Hiç eşinle konuştunuz mu sürekli kaynanam şunu dedi, kayınbabama bunu dedim diyorsunuz hatta görümce bile girmiş araya ama kocanız sanki buhar olmuş gibi hiç ortada yokIşin diğer bir yanı ise Bugün benden küçük olan Görümcem de olaya karıştı. Zamanla düzelirmis bir erkeği değiştirecek olan kadınmış vesaire vesaire gibi saçma sapan bana akıl vermeye çalıştı Sen karışma bu işe dedim ve benim bir çocuğum var zaten ikinci bir çocuğu büyütemem dedim Bana anlamaz gözlerle bakıyorlar. Burada beni anlayan tek bir insan bile yok
Işin diğer bir yanı ise Bugün benden küçük olan Görümcem de olaya karıştı. Zamanla düzelirmis bir erkeği değiştirecek olan kadınmış vesaire vesaire gibi saçma sapan bana akıl vermeye çalıştı Sen karışma bu işe dedim ve benim bir çocuğum var zaten ikinci bir çocuğu büyütemem dedim Bana anlamaz gözlerle bakıyorlar. Burada beni anlayan tek bir insan bile yok
Eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum Ben Odadan hiç çıkmadığım için yanıma gelip bana dedi ki Sen ailenin yanında beni rezil ettiğini hsldr Ben ailenin yanında durdum Onlara saygı gösterdim Sen şu an benim aileme saygısızlık yapıyorsun dedi Şu durumda bile ailesini ortaya attı Ben de git başımdan git seni görmek istemiyorum dedim senin dilini koparacağım dedi ve gittiHiç eşinle konuştunuz mu sürekli kaynanam şunu dedi, kayınbabama bunu dedim diyorsunuz hatta görümce bile girmiş araya ama kocanız sanki buhar olmuş gibi hiç ortada yok
Herkee Sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor Kayınvalidem sen sakin bir insandn sana ne oldu böyle gibi laflar kullanıyor Tokat yediği mi anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor herkes Biz de yedik diyor kayın babam ben de dövdüm diyor
Babam hayatta değil annemin haberi var Annem arayıp kayınvalidemle konuştu sinirli bir şekilde konuşmuş sanırım. Ben kısa zamanda yanıma gelecekneden tek başına mücadele halindesin?
Çöpsüz üzüm değilsin ya...
Görümce bile devreye giriyor ama annenin babanın Haberi yok olanlardan
yanlış anlamadıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?