Eşim tokat attı

Cnm kayınpedere söyle babasından korkuyor belki yoksa hep böyle devam eder kayınvalide üstünü kapatıyor ezdirme kendini
Allahı'm yardımcın olsun
Söyledim O da farklı bir tepki vermedi hemen hemen aynı tepkileri vardı hatta beni daha çok gıcık edici şeyler yaptı. Benim mesleğim var tabii gül gibi bakarım devlet her türlü bana verir çocuğu dedim nereden biliyorsun dedi

Dengesiz ogluda onun gibi ailene anlat cnm

Inşallah devamı gelmez bi defa olunca devamı gelir diye tahmin ediyorum çok uzuldum bu duruma cocuk olmasaydı al valizi git annenlerin yanına derdim onun da aklı başına gelirdi belki erkekler kadınları gitmez sanıyorlar aslında ona o korkuyu yaşatmak lazım

Ailenden gizleme artık korkma da.. Eş değil köle diye almış seni. Kv de de sadece laf olsun diye demiş sanki ben onunla konuşurum diye. Valla çekilecek dert değiller

Ablam da gel ayri kalin bir sure diyor. Ben hala soktayim. Beynim donuk, ustumde garip bir rahatlik ya da bosluga kapilmis hissi var.

Ilk attığında yüzüm kıpkırmızıydı
Öküz insanla evli olmak ne zor değil mi ? Yani bu insan ötesi mahlukata ne desek boş bomboşşşş...
siZe olan tavırlarına bakılırsa evinin kadını çocuklarının anası olmak istiyor. yok eşya yok çöp yok bebek. sanane hödük Aleyhisselam ?
Hayat arkadaşı mı aldı, yoksa mısırdan köle mi ?
Yapılacak şey belli!
şutul Arafat!

Elalemin büyütemediği çocuğu (adamı)
sen mi büyüteceksin?

Elalemin büyütemediği çocuğu (adamı)
sen mi büyüteceksin?

Işin diğer bir yanı ise Bugün benden küçük olan Görümcem de olaya karıştı. Zamanla düzelirmis bir erkeği değiştirecek olan kadınmış vesaire vesaire gibi saçma sapan bana akıl vermeye çalıştı Sen karışma bu işe dedim ve benim bir çocuğum var zaten ikinci bir çocuğu büyütemem dedim Bana anlamaz gözlerle bakıyorlar. Burada beni anlayan tek bir insan bile yok

Hiç eşinle konuştunuz mu sürekli kaynanam şunu dedi, kayınbabama bunu dedim diyorsunuz hatta görümce bile girmiş araya ama kocanız sanki buhar olmuş gibi hiç ortada yok

Herkee Sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor Kayınvalidem sen sakin bir insandn sana ne oldu böyle gibi laflar kullanıyor Tokat yediği mi anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor herkes Biz de yedik diyor kayın babam ben de dövdüm diyor

neden tek başına mücadele halindesin?

Çöpsüz üzüm değilsin ya...
Görümce bile devreye giriyor ama annenin babanın Haberi yok olanlardan
yanlış anlamadıysam

Hiç eşinle konuştunuz mu sürekli kaynanam şunu dedi, kayınbabama bunu dedim diyorsunuz hatta görümce bile girmiş araya ama kocanız sanki buhar olmuş gibi hiç ortada yok
Eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum Ben Odadan hiç çıkmadığım için yanıma gelip bana dedi ki Sen ailenin yanında beni rezil ettiğini hsldr Ben ailenin yanında durdum Onlara saygı gösterdim Sen şu an benim aileme saygısızlık yapıyorsun dedi Şu durumda bile ailesini ortaya attı Ben de git başımdan git seni görmek istemiyorum dedim senin dilini koparacağım dedi ve gitti

neden tek başına mücadele halindesin?

Çöpsüz üzüm değilsin ya...
Görümce bile devreye giriyor ama annenin babanın Haberi yok olanlardan
yanlış anlamadıysam
Babam hayatta değil annemin haberi var Annem arayıp kayınvalidemle konuştu sinirli bir şekilde konuşmuş sanırım. Ben kısa zamanda yanıma gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…