Eşim tokat attı

Annesi ne yapabilir ki ? İkisine de zarar verdiğinde ne olacak ?

Ne demek ne yapabilir?
Neden kadinlari bu kadar aciz ve zavalli canlilar olarak goruyorsunuz?
Eger zayif , gucsuz bir kadinsa da gidecek en yakin emniyete kizimi dovuyorlar diyecek tutup polisi goturecek eve ve cikaracak kizini o evden
Ha ben ne yaparim , tek basima gider parcalarim o herifi

Utansaydi , o anda ayağınıza kapansaydi birazcık içiniz sogurdu en azından.

Bu insan kılıklı üstüne tehdit etmiş ve hala burnu dik dolaşıyor ortalıkta.

Diyecek sözüm yok, sizin adınıza çok üzgünüm.

Böyle durumlarda " ben olsaydım " ile ilgili cümleler dizmek çok anlamsız.

Herkesin hayata bakışı, şartları, yetiştiği yer , kaldığı yer , gideceği yer ve yol çok farklı ; ne desek boş.

Ben esimi cok severek evlendim ama gercek yuzunu evlendikten sonra gordum. daha dogrusu bir evi paylasarak gorulecek seyler.. Ailesine gitme konusunda cok hassas, ufacik hir swy desem kavga cikariyor. Ama onlarin yaninda da surekli benimle ilgileniyor. Evde de iyi oldugumuz zamanlar cok iyi davraniyor bebek.bakiminda cok yardimci oluyor. Ama gel gelelim en ufak bir kavgada alttan almazsam yedigim hakaretler kufurler... bu son nokta oldu

3 aylık bebeği kim sünnet edecek?

polisi ara madem. ama senin asil niyetin kocan ailesinin önünde ayaklarina kapansin sende kirilan gururunu bu sekilde onar.

Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Yok oğlum yarın sünnet olacak, yok huysuz şu an arayamam annemi,yok ortalığı ayağa kaldırdım bahaneler bahaneler... Ortalığı ayağa kaldırsanız ne olacak, şiddet gördünüz bebeğiniz emzirirken hem de. Üstüne tehdit ediliyorsunuz ve hala yok annesi yok babası diye o evde kalmaya devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin kendinize saygınız yok. Biraz sert olabilir uslubum fakat anlattıklarınızdan görünenler bunlar.

Onca kadın dil dökmüş size. Yapabilecekleriniz tek tek anlatmışlar. Gerçekten çıldırıyorum artık böyle konuları okuyunca. Hiç bişey yapmayın, orda öylece durun bekleyin. Mazallah koca bulunmaz çünkü hele ki böyle sert maço adam nerde bulacaksınız. Yarın bir gün haberinizi duymayız umarım daha söyleyecek bir şey yok.

İçim acıdı ya emzirirken tokat atmak nedir sütünüz bile kesilebilir üzüntüden ilktokat bu siz sineye cekmissiniz ortalığı birbirine katardm. Ozmn gör nasıl sana yalvarıyor okdr alistirmissinjz ki adam bu kadın beni terk etmez ne desem TM der ayağına size neler yapıyor çocuğumu alırsan öldürürüm ne ya siz nasıl susuyorsunuzz annelik damariniz kabarmiyor mu kendim için degilsede cocugumicin önce ben emzirirken tokat atacak varya iki sn dahi durmam.

Canim inan seni cok cok iyi anliyorumm....ve inan cokda parlak bir evlilik seni beklemiyor..kocalar asla ve asla degismiyorr....sadece sen degisiyorsunn..oda kendini kendinden cikarriyor sen sen olmuyorsunn..olamiyorsunn....Rabbim hayirlisini versin hakkinizdaa...

Bu aşamada yapılması gereken şey sünneti iptal etmek ve ilk araçla ailenin yanına dönmek. Ne sunnetmis arkadaş.
Yıl olmuş 2020. İnsanlar hala geriden geliyor. Sonra Bu ilkellikler yüzünden erkeklere pek çok cinsel sorun oluşuyor. Konu sahibi üniversite mezunu ama eve gelecek sünnetçiye hayır diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…