Eşim tokat attı

Konuyu ilk açtığınızdan beri takip ediyorum.
Diğer üyeler gereken herşeyi yazdığı için yazmamıştım ama dayanamadım artık yazacağım..

Kurtulmak isteyen insan buraya yazana kadar jandarmayı arar, polisi arar. Emniyet alır götürür.
Yok bebeğim huysuz , yok bebeğim uyuyor yok odadan çıkmıyorum vs vs diye bahanelere sığınıyorsunuz. Nasıl olsa hiç birsey yapmayacaksınız en azından unutun bari...

Çok haklısınız çoğu kadın böyle. Baştan bir düşün, madem böyle bu adam ve sen bir şey yapamayacaksin tokata kadar gelmesin iş. He he de bu arada kendine bir çıkar yol bul! İş mi bulursun, ailene anlatıp yolunu yapıp kacarmisin sen bil!

Yarın sünnet var şimdi gidemem , Kv kp konuştu , eşim özür diledi deyip hayatına devam edecek konu sahibi...

Hayat kendisinin , seçim kendisinin...

Yarın sünnet var şimdi gidemem , Kv kp konuştu , eşim özür diledi deyip hayatına devam edecek konu sahibi...

Hayat kendisinin , seçim kendisinin...
Rabbim bizlere güzel oğlanlar güzel kızlar yetiştirmeyi nasip etsin

Kayınvalidenin yanında durmasıda iyi birsey aslında Allah ıslah etsin o eşini kucagında bebesi varken vurmakda ne demek oluyor.. heyt be ERKEK..!!!

Insanlarin hayatini yargilamadan once dusunun lutfen. Ailemle konusuyorum uzun suredir ve annem gelicek

Çok sevindim çok iyi yapmışsınız.
sünnetide iptal etmelisiniz.
Burada kadınlar sert konuşur ama doğruları söyler

Bosan demıyorum ama burda her kadın aynı seyı yasıyor. İlk tokat affedılıyor sonrasında gıderek artıyor sıddet kadın da alısıyor duruma en sonunda bosanıyor bes on yıl sonra yedıgı dayak da yanına kar kalıyor. Çok eskıden tek bır konu okumustum bır hanımefendı ilk tokatta ortalıgı ayaga kaldırıp babasını haberdar etmıs adamı da rezıl etmıstı sonrasında da sıddet olmadı bır daha demıstı bosanmamıslardı ama ıyı gıdıyor yazmıstı hatırlayan var mı bılmıyorum konuyu

Bak bunu burda ilk kez söyluyorum benım erkek kardesım var delıdolu ama ıyıdır. Karısı ıyı karıyerlı bırı bebeklerı var altı yıllık evlıler, bır aksam bır kavga oldu baktım gelın baya pıstı kaldı kocasına. Ben de mısafırım onlara gıtmısım. Gece gelın bana aglayarak anlattı kardesım tokat atıyormus. İlk tokatla baslamıs sonra iş daha ileri sevıyeye gıtmıs hatta. Ve gelın hanım kimseye anlatmamıs. Ailesi yakın ustelık ama anlatmıyor babam duysa bosatır dıyor. Bana anlattı ama dıyor kı asla kımse bılmesın. Babam duysa canına okur kardesımın ama gelın yemınler ettırdı. Ve en cok sasırdıgı da kardesımın bana bu kadar saygılı davranıp ona sıddet uygulaması. Ikı yas var aramda kardesımle gelınle yasıtız. Cunku dedım ergenken kardesım bır kere denedı ve ben ortalıgı yıktım. Babam bile geldi ankaradan. Delırdım o derece. O gunden berı dokunmaya korkuyor bana kendı de dıyor. Kardesımı ofke terapısı almaya ikna ettik gecen yaz bıraz etkısı oldu sanırım ama gelın susmasa bu kadar dayak yemezdı

Asla susmayın bir tokatla başlamış devamı gelir bende bu erkeklerin evlendikten sonra eşlerini köleleri gibi görmelerinden nefret ediyorum benimki de ilk yıllarda ailesine gitmek istemediğim de zorla götürurdü herşeyi onun istediği gibi yapmamı isterdi iki kaynım var onlar evlendi ikiside kaynanmla.kavga edip eşlerini uzak tuttular kocam herşeyi anladı görüşmüyoruz diğer konularda da ben ortalığı ayağa kaldırip istemediğim ve inatlaştığım için uğraşmadı benimle herhalde sessiz kalma

Bu adam yüzüne attığı tokadı ruhununun üzerinde defalarca zıplamıl, yumruklamış, tekmelemiş. Bebeğini kendine ait hissetmeyeceği evde büyütmeyin. Sizin çocuğunuzu bile size layık görmüyor bu nasıl bir ruh hastası.

Insanlarin hayatini yargilamadan once dusunun lutfen. Ailemle konusuyorum uzun suredir ve annem gelicek
Yaaaaa br baba nasıl nasıl karısı emzirirken Birde Tokat atar ya
Boşan diyemem ama artık bu adamı çekme takıntılarında boğulsun inş
Hele bebeğiniz daha 3 aylık ya beimde bebeğim 4,5 aylık azcık ses yükselse etkilenir diye sustururken şuan aşırı aşırı sinirlendim
Ne biçim insan ya
Asla asla susma

Kesinlikle size katiliyorum.Bu benim de cok sinirime gider.Aileden boyle gormus.Bi insanin azicik akli varsa kendini yetistirir zaten.Cevresine bakarak onlari taklit etmez.Onlardan tiksinir.

Bütün gündür kayınbabam ve Kaynanam bana bir şey olmaz Bir şey olmaz deyip duruyorlar onların bu lafları da canım o kadar çok sıkıyor ki. En sonunda patladım nasıl bir şey olmaz anne ya senin oğlun bana tokat atmış bir şey olmaz diyorsun dedim. çocuğu aldı Babası biraz görsün dedi annesine tavrın hiç ama hiç hoşuma gitmiyor Oğlun bana tokat atmış Sen hala alsın oğlunu görsün diyorsun hala onu düşünüyorsun tavir alman gerekirken benim oğlum böyle bir şey yapsaydı Ben oglumun suratına tükürür konuşmazdım dedim

Cnm kayınpedere söyle babasından korkuyor belki yoksa hep böyle devam eder kayınvalide üstünü kapatıyor ezdirme kendini
Allahı'm yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…