• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Diger arkadaslar gibi bu ofke kontrolsuzlugunu ve siddeti tabii ki onaylamiyorum. Adam sinirlenmekte son derece hakli olmasina ragmen davranislariyla haksiz. O ayakkabiyi pasa pasa size geri verdirtmeliydi bence. Dovup, ayakkabiyi da kirarak ne oldu ki simdi...

Ama sizde de hata cok. Bu kacinci filan dediginize gore adamin huyunu, ofkesini biliyorsunuz. Maddi sorununuz varken ne demeye ayakkabi aliyorsunuz ki, o kadar da tembih etme geregi duymasi bosuna degilmis demek... Demek ki o da sizin huyunuzu biliyor ki ustune basa basa gecme kotayi demis.
Kadin zaafi filan hikaye... Zaaflarinizin olmasi mantiksiz davranmanizi gerektirmiyor. Zaaf dediginiz sey aklin yerine gecmemeli.

Bir arkadasin dedigi gibi adam parayi kendi keyfine yatirsa burda herkes soylenir, malesef sizin coluk cocugunuzun rizkini ayakkabiya yatirmaniz da o adamin cikip kumar oynamasiyla esdeger.

Baska bir kadin oldugunu ben sanmiyorum. Sadece artik bir patlama noktasina gelmis ve sinirinden eve gelmek istemiyordur gibi geldi.
Ayrilmak bosanmak gibi seyler size uzaksa esinizi delirtecek hareketlerde bulunmayin o zaman derim.

Cok merak ettim, sahi kac paraydi o ayakkabi?

Daha önceki kedi konunu hatırladım senin eşin gerçekten psikopat.Seni ya da çocuklarını sevdiğini düşünmüyorum.Seven insan böyle sadistlikler yapmaz.

Tamam maddi açıdan sıkıntıdaymışsınız o ayakkabıları almamalıydın ama bu kadar üçü beşi düşünen adam yiyecekleri sağa sola fırlatmaz.Yapılacak en düzgün şey o ayakkabıları geri iade et demek olurdu ama senin eşin üşenmemiş ayakkabıların topuğunu kırmış.Böyle bir şeyi normal insan yapmaz.Kesinlikle eşinde psikolojik sorunlar var.

Bir kaç kişinin dediği gibi bence de aldatılıyor olabilirsin.Ama durum öyle bile olsa sen bu evliliği kolay(!) kurmadın,affet tabi erkeğin elinin kiri(!)

Gazetelerin 3. sayfa haberlerine çıkmazsınız umarım bu gidişle.Eşin hiç normal değil.

Sahi o kediye ne oldu(!) ?

9 yıllık evlilik ve kocadan izinsiz alınan ayakkabının bedeli tartaklanma , küfür , hakaret . Üstelik çocuğu korkudan altına kaçırtacak kadar. Çekiçle ayakkabı parçalamak nasıl bir şeydir , elinde çekiçle o halde korkmadınız mı ? Çocuğunuz umarım bu sahneleri görmemiştir.
Ama sizin takıldığınız ya başka kadın varsa , kv büyümü yaptı acaba, ya bayram ziyaretini tek başına yaparsa.

Sizce de ortada bir gariplik yok mu ?

Aldıysan aldın , çok pahalıysa ya da maddi durumunuz uygun değilse , güzelce almamanız gerektiğini söyler ya da bozuk atardı , sizde iade ederdiniz olur biter. Nedir yani ? Bütün bu yaşananlara mazeret olabilir mi ?

Ha birde bütün yaptıklarından sonra çekip giden ve dönmeyen adamı yana yakıla arayan yine siz .

Daha çok maceralar yaşarsınız böyle giderse . Çocuklar varsın korkuyla yaşasın siz yeter ki kocanızdan olmayın , ne yaparsınız sonra .

Canım benim de maddi sıkıntılarım var kafama göre bişey alamam para hesabı eşimde o biliyor nereye ne ödenecek nekadar gelirimiz olacak çünki sabit maaşımız yok ben ona sorumadan alışveriş yapsam belki oda kızar bana eğer sıkışıksa tamam buraya kadar normal ama topuğu kırmak saçını eline dolamak bağırıp çağırmak çoook fazla o çocuklara yazık değil mi düzgün bi dille söyleyemezmiydi aile terapisti diyeceğim ama ona da ne gerek var param yok der

kendi paranızı kazansaydınız işte bu haltı yapamazdı. boşuna demiyorum kadının ekonomik özgürlüğü olmalı.insanın kendi kazandığı parayla istediğini alması kadar güzel şey varmı bu dünyada..
ve eşiniz psikopatın önde gideni. bu adamla hayat geçmez.
çocukların psikolojisi mahvolur.
birgün sizi saçlarınızdan burmayı geç,kafanızı duvarlara vurur. elinde kalırsınız.
sebep . ayakkabı aldı karısı. tamam durum kötüymüşte bu bu tarz psikopatça hareketleri gerektirmez.
ben bu adamdan ne köy olur ne kasaba diyorum. dünyayada 1 kere geliyoruz. bu adamda çekilmez ömür boyu.
ben olsam çoktan ayrılmıştım. ama sizin bileceğiniz şey tabii bu.

Son düzenleme:
yahu cocugun altina kacirdi KORKUDAN

sana siddet uyguladi

sen daha ayakkabinin taslarindan

kocanin ziyaretlere yalniz gitmesinden

baska kadindan bahsediyorsun

ve de sevginden

ustunede ariyorsun acsaydi yalvaracaktin kesin

ofke sorunu yasarken kocan seninde vicdan sorunun var sanirim

ballandıra ballandıra anlattığın ayakkabını daha görmeden bayıldım cidden.bunca hakaret küfür saçlarını yoldurma ve hatta çocuklarının psikolojisini bozacak kadar değerli olmalılar.ama bir yerlerde bir yanlış var arkadaşım,eşin sana şu kadar harca diyemez çünkü evin giderini hanım bilir ama demekki savurgan olduğunu düşündüğünden parayı sana teslim etmiyor.biraz dikkat et.bizde neler istiyoruz ama çocuklarımız için sabrediyoruz.artık annesin sen önce çocuklar gelir.öyle olmalı.benim çocuğum 120 liralık ayakkabı giyiyor daha 1 yaaşında benim ev çoraplarım hep delik inan.büzüyorum giyiyorum.hiç giyilmemiş çoraplarımda var onlarıda özel bir durum için saklıyorum.ne yapalım mecburuz

Ufacık kediyi sineklikle döven, annesine eli kalkan bir kadın yuvasında mutlu mesut yaşamasın bi zahmet.
Bir kez daha inandım ilahi adalete!!!!

Son düzenleme:
canım eşin biraz haklı olabilir sana 50tlyi geçmesin demiş sende gidip ayakkabı almışsın ama gösterdiği tepki çok abartı sanırım eşinin normaldede sinirli bir yapısı var umarım barışırsınız bugün bayram küslük olmaaz canım

Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Başlığınız bunun yerine eşim ve benim kavgalarımızdan dolayı çocuklarım çok etkileniyor, oğlum altına kaçırıyor olmalıydı.

Hala ayakkabıda, başka kadında, bayram ziyaretinde kalmışsın. Senin kavgandan dolayı çıkan rezilliği herkes bir zaman sonra unutur. Ama o altına kaçıran oğlun asla unutmaz. Her aklına geldiğinde gözü dolar kötü hisseder. Ebeveyn olarak çocuğunuza hazırladığınız gelecek bu mu? Değer miydi birkaç kuruşluk ayakkabı için şu yaşananlara.:41: İkinizde haksızsınız.

Ayrıca ayakkabının fiyatı sizi haksız çıkaracak kadar yüksek ki ısrarla fiyatını yazmamışsınız. Ve fısıldayarak söylemişsiniz eşinize. Yoksa ya on yirmi lira bir şey derdiniz.

Son düzenleme:
nasıl ya. konu sahibi mi bunu yapmış. :53:

Burdaki yorumları okurken dikkatimi çekti, sonrada eski konularına baktım ama bakmamayı tercih ederdim, özellikle de karı-koca kediciğe yapılanlar bayram günü beni alt üst etti :(

Burdaki yorumları okurken dikkatimi çekti, sonrada eski konularına baktım ama bakmamayı tercih ederdim, özellikle de karı-koca kediciğe yapılanlar bayram günü beni alt üst etti :(
ay siz yazınca okudum. kedinin canını çıkarmışlar. adam camdan atmaya çalışmış.
en sevindiğim aldıkları yere bırakmışlar kediyi. neyse hayatı kurtulmuş,,ellerinde kalacakmış yoksa..
ama adam o sinirle umarım sahiplendirene vermiştir. ya birşeyler yaptıysa kediye..
.zaten bir kedi çocuklar oynasın diye alınmaz eve. bu ne ya. can bu. oyuncak sanki. adam çocuklar oynasın diye aldım kediyi demiş. önce kedi neden sahiplenilir bunu bilse herkes.sevgi vermek,ona bir sıcak yuvada yaşatmak adına sahiplenilir:
ve küçük yavrular yaramaz olur. onların oyun anlayışıdır bu. tırnaklarını kontrol etmeyi bilemezler. oynamak isterken çizeler. kedi besliyorum. besledim. bilirim.
o konuyu okumamışım. sabah sabah canımı sıktı.

Son düzenleme:
ay siz yazınca okudum. kedinin canını çıkarmışlar. adam camdan atmaya çalışmış.
en sevindiğim aldıkları yere bırakmışlar kediyi. neyse hayatı kurtulmuş,,ellerinde kalacakmış yoksa..
ama adam o sinirle umarım sahiplendirene vermiştir. ya birşeyler yaptıysa kediye..
.zaten bir kedi çocuklar oynasın diye alınmaz eve. bu ne ya. can bu. oyuncak sanki. adam çocuklar oynasın diye aldım kediyi demiş. önce kedi neden sahiplenilir bunu bilse herkes.sevgi vermek,ona bir sıcak yuvada yaşatmak adına sahiplenilir:
ve küçük yavrular yaramaz olur. onların oyun anlayışıdır bu. tırnaklarını kontrol etmeyi bilemezler. oynamak isterken çizeler. kedi besliyorum. besledim. bilirim.
o konuyu okumamışım. sabah sabah canımı sıktı.

canım okumamışsın devamını, aynen bende senin gibi burda yazılanları görünce geri döndüm kedi olayına. Kediyi başkasına verin diye tepki gelince konu sahibinin eşi kediyi arkadaşına vermiş. kedi de o gün o kişinin gözünü çıkarmış sözüm ona. hayatım boyunca bir kedinin bir insanın gözünü kör ettiğini duymamıştım. Allah ım sen akıl fikir ver bu insanlara ellerim titriyor resmen yazarken.

Keşke burası amerika olsaydı da..sosyal hizmetlere ihbar edip,
şu çocukları daha da psikolojileri bozulmadan o evden kurtarabilseydik..

canım okumamışsın devamını, aynen bende senin gibi burda yazılanları görünce geri döndüm kedi olayına. Kediyi başkasına verin diye tepki gelince konu sahibinin eşi kediyi arkadaşına vermiş. kedi de o gün o kişinin gözünü çıkarmış sözüm ona. hayatım boyunca bir kedinin bir insanın gözünü kör ettiğini duymamıştım. Allah ım sen akıl fikir ver bu insanlara ellerim titriyor resmen yazarken.
şimdi konuyu sonuna kadar okudum.
ben inanmadım ona zaten arkadaşım. tepki alınınca söylenen bir yorum olarak geldi bana.

Son düzenleme:
biraz benide tartakladı saçımı eline doladı bağırdı ama allahtan başka birşey yapmadı. dediği şeyleri söylemek istemiyorum. meyveler sebzeler etrafa dağıldı. ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi :50:bangonun altından çekiçi aldı ayakkabının topuklarına vurmaya başladı.

9 yıllık evliyiz. bu zamana kadar bana karşı aşırı bir şey yapmamıştır. ama af da edemem bu kaçıncı oldu.

Sana önceden de bişeyler yapmış ama aşırı yapmamış, zaten şimdi de aşırı bişey yapmadı elini saçına doladı az biraz tartakladı. Senin de kabahatin çok büyük 9 yıllık evlisin koskaoca kadınsın diye bissürü marul alma veya istediğin ayakkabıyı almayı kendinde hak görüyorsun kendi başına karar verebilecek durumda sanıyorsun kendini.

Ama en büyük suç çocuklarda orda olay var o da gelip altına kaçırıyor diğeri de ağlıyor. Aslında senin annene yaptığın gibi o da sana vursaydı mesela.

Arkadaşım sen normal değilsin bence. Birincisi şiddetin azı çoğu olmaz. Daha önceden de çok bişey yapmadı derken mesela kan mı gelmesi lazım çok olması için. Şiddeti meşrulaştırma. Kesinlikle parayı kim kazanırsa kazansın harcamalar ortak düşüncenin sonucu yapılmalı ama benim gözümde hiçbirşey eşinin davranışını haklı çıkarmaz. Ve evi terkediyor. Eşini çocuklarını düşünen adam nasıl 2 gün eve gitmez.

Sadece çocuklarınıza üzüldüm. İleride onlarda büyük ihtimal sizin gibi yetişkinler olacak.

şimdi konuyu sonuna kadar okudum.
ben inanmadım ona zaten arkadaşım. tepki alınınca söylenen bir yorum olarak geldi bana.

Aynen bende öyle düşünüyorum. Ancak akıbetinin belli olmaması çıldırttı beni, onun yerine bilmem kaç dikiş atıldı diye hayalden bir hikaye uydurulması vs. Okumaz olsaydık yaa mahvetti günümü bizde kedimizle yaşıyoruz evde. Konu sahibinin açtığı konulara bir göz gezdirdim de. Çocuğum 4 gofret yedi, kustursam mı falan diye, çok garip bir aile.
Ailecek bir psikoloğa görünün desem, ban yer miyim acaba:44: Ancak eğer burada yazdıklarınız da ciddiyseniz lütfen eşiniz ve siz hatta çocuklarınızı dahi profesyonel bir yardım için psikoloğa görünün lütfen. Burada insanlar fikirlerini beyan eder sadece, size yardımcı olamazlar. Sizinse acilen profesyonel bir yardıma ihtiyacınız var.

Aman sakın bırakmayın eşinizi.
Ekonomik özgürlüğünüz de yok. Onsuz ne yaparsınız siz.
Girip bir işe sakın ha çalışmayın. Yarın öbür gün eşiniz daha fazla şiddete başvurup aldattığında (ayakkabı aldın diye şiddet uygulayan neler yapmaz kim bilir, ki bence yapıyordur da) aklınızdan boşanmak falan geçer sonra. Sakın bırakmayın olur mu?
Çocuklarınız da psikolojisi bozuk şekilde büyür gider canım ne olacak. Siz bırakmayın.

Son düzenleme:
Back
X