• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

Ben seni hiç unutmayacağım nevreste. Farklısın çok modellisin;

Kediciğe yapılanlara tanık ve yardım ve yataklık yapan,
Annene vururken zanlı;
Kocan sana vururken mağdur,
Çocuklarının durumunda sesssiz tanıksın.

konu sahibi bir konunda şunu yazmışsın.
sinirlenince gözüm hiç birşeyi görmez. cinayet işleyesim geliyor.

bak herkes bir yardım alın diyor. lütfen terapiye başlayın. eşininde seninde ihtiyacı var buna. bu sözü edenden korkarım ben...
kendini biliyorsun.
çocukların var. onların canı ve ruh sağlığı için ailece terapi alın.
dipnot.
kedinin akibetinden bende korkuyorum.

Son düzenleme:
Siz burda ayakkabiyi ve bayram ziyaretlerini düsünürken, esiniz sakin biricik sevgilisiyle o borclara girmis olmasin? Sizin topuginuzi kirarken ona elleriyle alip giydiriyo olmasin topuklu ayakkabilari? Vallah öbür konulariniza göz atasim bile yok, yorumlari okuyunca, gofret konusunu bende hatirladim ve bana yetti... Nediyim devam edin böyle aman 9 senelik esinizi kaybetmeyin sakin, siz simdi cocugunuzada altina yapti diye baya bi kizarsiniz, eeee tabiii altini batirdi olacak ismi bu simdi??? Allahim sen o yavrulari koru...

ay siz yazınca okudum. kedinin canını çıkarmışlar. adam camdan atmaya çalışmış.
en sevindiğim aldıkları yere bırakmışlar kediyi. neyse hayatı kurtulmuş,,ellerinde kalacakmış yoksa..
ama adam o sinirle umarım sahiplendirene vermiştir. ya birşeyler yaptıysa kediye..
.zaten bir kedi çocuklar oynasın diye alınmaz eve. bu ne ya. can bu. oyuncak sanki. adam çocuklar oynasın diye aldım kediyi demiş. önce kedi neden sahiplenilir bunu bilse herkes.sevgi vermek,ona bir sıcak yuvada yaşatmak adına sahiplenilir:
ve küçük yavrular yaramaz olur. onların oyun anlayışıdır bu. tırnaklarını kontrol etmeyi bilemezler. oynamak isterken çizeler. kedi besliyorum. besledim. bilirim.
o konuyu okumamışım. sabah sabah canımı sıktı.

Dönüp konuyu okumaya cesaretim yok. Burda sizler yazınca öğrendim. Tek söyleyebileceğim yaptıkları yanlarına kalmaz inşallah .

Herkes kedi konusundan bahsetmiş ben o konuyu okumadım ama bence boşan demek bu kadar kolay değil.Benim annemde zamanında bizim için boşanmadı ve herşey düzeldi zamanla o yüzden çocuklar için boşanmamak kimi zaman güzel sonuçlarda veriyo bana göre.Şimdi sen kendi paranı kazansan farklı yorum yapardım ama evin tek çalışanı o adamsa onu dinlemen gerekirdi.Tabi topuk kırmak biraz şiddete yönelimi olduğunu gösteriyo... Düzelir inşallah

psikopat aile gibisiniz mubarek ne lan bu

cocugu kusturmayi dusunmek
kediyi dovmek
cocuk korkudan altina isedigi halde
koca derdine ayakkabi ziyaret derdine dusmek

bir o kadar itici anlatim tarzi

el insafffffff

eh be arkadaşım sende yangına körükle gitmişsin.

maddi sıkıntınızı bile bile ne diye alırsın o ayakkabıyı
Adam o kadar demiş bak 50'yi geçirme diye.

Eşinin yaptıklarını tabii ki doğru bulmuyorum ama senin yaptığına bak.

burda altına yapan korkudan ağlayan çocuğunu düşüneceğine topuklu ayakkabının topuğunu dert ediyosun.

9 senelik evlisin 2 çocuğun var, bi yuva kurmak kolay değil. Az eşini anlamaya çalış. Çocuklarının hatrına kendinden kıs, eşine destek ol. Sakın inatlaşma. İnşallah en kısa zamanda maddi sıkıntınızdan kurtulursunuz.

Allah sabır versin arkadaşım.

Diyecektim ama diğer konulara da baktım gidin tedavi olun bu ne ya hepiniz tırlatmışınız

Son düzenleme:
annesinin az bir bağırtısını bile kaldıramayıp kadıncağıza vuran nevreste, kocasının bu hareketlerine " ama seviyoruum" deyip oturuyor oturduğu yerde. ne diyeyim ki. acilen tedavi ol..

Son düzenleme:
Ayakkabıyı almayacaktın :ssz:
Tamam sen bi şekilde aldın ayakkabıyı, eşinin yaptıkları da normal değil :31:
Her zaman dediğim gibi tartışmanın da bir adabı vardır :6:
Sizin birbirinize saygınız var mı? :10:
Çocuklarına acıdım bir tek, bizim evde de çok şiddetli kavgalar olurdu küçükken. Babam giderdi, annemle beraber biz de ağlardık :31:
Geçimsiz bir evde çocuk olmak... :ssz:

Sahne gözümde canlandı da, 3. Sınıf dram filmi tam.

Eşiniz çok sinirlenmiş olabilir ama çok sinirlenmiş normal bir insanın yapacağı en uç şey ayakkabıyı alıp çöpe atmak yada iade ettirmektir. Bir de basıp evden gidiyor, arayan taraf da sizsiniz. Nerede kaldığından bile haberiniz yok. Çocukların durumu tam bir skandal zaten. Oğlunuz babasına nasıl rahat yaklaşabilir artık yada size nasıl saygı duyabilir? Çocuk deyip geçemezsiniz onların kişilikleri çok küçükken şekilleniyor ve değişmesi pek mümkün olmuyor. Ne denilebilir ki, yazık.

Bence eşiniz haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini.O kadar tembihlemiş sizi,sizde ben çocukmuyum tembihliyor diyorsunuz.Demekki tanıyor ki sizi tembihlemiş.
Fakat yaptıklarını savunmuyorum,hiçbir şey size el kaldırma hakkını vermez.
Oturun konuşun,bebişlerinize üzüldüm..

Şu durumda bile ayakkabıyı nasıl ballandıra anlatıyor sunuz pes. Çocuğunuz altına işemiş demek ki bu ilk değil çocuk kim bilir bu hale nasıl geldi. Siz asla birakmam kocamı diyorsunuz. Aslında sizinde eşinizden farkınız yok.Hepsini geçtim eşiniz sizi tartaklarken sineklikle dövdüğünüz kedi geldimi kusura bakmayın ama ne siz ne eşiniz mutlu olmayı haketmiyorsunuz.Daha çok ödersiniz o masum hayvana yaptıklarınızın bedelini. Ben en çok çocuklarınıza üzüldüm.

Son düzenleme:
kocanız kediyi balkondan atmaya kalktığında öfkesini kontrol edemediğini belli etmişti zaten
niye bu kadar şaşırdınız ki:ssz:
hem siz annenizle kavgalı değil miydiniz?
annemden başka kimsem yok demişasiniz de
ben nefret ediyosunuz diye hatırlıyorum:ssz:

Hepinize hayırlı bayramlar olsun arkadaşlar. geçen cumartesi yaşadığım olayı sizlerle paylaşacağım. cumartesi günü pazara gidilcekti genelde eşim gider ama işi çıktığı için bu sefer benim gitmeme izin verdi. kredi kartını verdi. dikkatli harca 50 lirayı geçirme sakın dedi. çocukmuşum gibi sıkı sııkı tembih ediyor bide 50 lirayı geçirmiceksin diye :ssz: neyse, yaptım pazarlığımızı eve geliyorum bi mağazanın önünden geçerken bi ayakkabı gördüm. inanılmaz çokk beğendim. bi görseniz taşlı taşlı. dayanamadım girdim içeriye ve ayakkabıyı denemek istediğimi söyledim. 38 numara giyerim ve 36 dan başka numarası kalmamış. vitrindekini de denedim olmadı. satıcı adama çok ısrar etmem üzerine adam gidip depoya baktı. 5 dakika sonra elinde bir kutu ile çıktı o an çok sevindim. tek bir 38 numarası kalmış. denedim ve ayağıma şıp diye oldu. allahın işine bak kesin bu işte bir hayır vardır dedim ve maalesef zaafıma yenik düşerek ayakkabıyı aldım. çok mutluydum taki eve gelene kadar...
akşam eşim geldi. ne kadar harcadığımı sordu, aldığım pazarlıklara baktı eleştirmeye başladı işte efendim marulu fazla almışım. elmayı az almışım. sinirler gerilmeye başlamıştı. ben neyse hepsine tatlı dille cevap verdim geçiştirdim. tam kapıdan çıkarken ayakkabı torbasını gördü o torbadaki ne? dedi. bende sevinçli bir ses tonuyla bayram için ayakkabı aldım hayatım bak dedim çıkarıp gösterdim. göstermez olaydııımmmm... bide güzelmi filan diye soruyorum. ilk dediği şey kaç para? dedi. pısırık bir sesle fiyatını söyledim. allah kıyamet koptu. ben sana öyle bir izin verdimmi? senin giyceğin ayakkabıya s*****m daha neler neler. biraz benide tartakladı saçımı eline doladı bağırdı ama allahtan başka birşey yapmadı. dediği şeyleri söylemek istemiyorum. meyveler sebzeler etrafa dağıldı. ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi :50:bangonun altından çekiçi aldı ayakkabının topuklarına vurmaya başladı ben yapma diye bağırıyorum duyanda adam kesiyolar sanıcak. hep onun yüzünden elaleme maskara oluyoruz. oğlum geldi mutfağa korkudan altına işedi. kızım beşiğinde bangır bangır bağırıyor. :43:hele ben, beni kim sustursun? en sonunda kırdı topuklarını al güle güle giy diyor küfür ediyor. çekti gitti. gelmedi eve öküz :47:komşu teyze kapıya geldi. polisi arıyacaktım az kalsın neoldu kızım dedi kadın. sesimizi duymayan kalmamış. artık utançtan insanların yüzüne bakamıyorum.

Hayır anlamıyorum neden bu kadar delirdi? onu delirten ne? hiç böyle birisi değildi. son zamanlarda öfke kontrolünü kaybetti. 9 yıllık evliyiz. bu zamana kadar bana karşı aşırı bir şey yapmamıştır. ama son 6 aydır eşimi tanıyamıyorum. sevdiğim adam değişti. tamam biraz maddi sorunlarımız var ama bu insanı dellendirirmi? sevginin önüne geçebilirmi? güzelce konuşsaydı bari insanca. gidip geri verebilirdim. :43: bu yaptıklarına rağmen kötü laf söyleyemiyorum ona. ama af da edemem bu kaçıncı oldu. kalbimi çok kırdı. :45: acaba kaynana fesatlığından büyü filanmi yaptı diye düşünüyorum. keyfi yerine gelmiş gibi oldu birden :47:gidip hocaya baktıramıyorum.

2 gündür perişan oldum çocuklarında modu karıştı. ağlıyacak takatim kalmadı. güleceğim olanlara neredeyse. anti depresana başlamayı düşünüyorum. ya kafayı yicem yada hasta olacam artık ülser migren kanser ne gelirse aklına. dünden beri sayısını hatırlamıyorum birsürü ağrı kesici içtim. dün annem geldi sağolsun çocuklarla o ilgileniyor. 2 kere aradım açmadı telefonunu. kesin bir arkadaşında kalıyor. gelmedi hala eve. yarın bayram. kimseye gidemem artık bu halimle. kimsede umrumda değil zaten bayramlık halmi bıraktı insanda. bide beni bırakıp bayram ziyaretliğine gitmesin? düşünceden çatlıyacağım uyumuyorum sabahlara kadar.

kusura bakmayın çok dolduğum için baya yazmışım. annemden başka kimsem yok. size anlattım bunları çünkü bi akıl verin ne yapmalıyım sizce? evliliğim çok yıpranıyor? boşanma filan allah korusun asla bırakmam eşimi çocuklarımız var. eşimi nasıl yola koymalıyım? yardım edin.....
:14: :14:

Kirilan kalbin bir onemi yok , yapilan fiziksel siddetin, cocuklara verilen psikolojik siddetin bir onemi yok. Haklisiniz, kirilan sadece topukmus ve iyi kurtarmissiniz. Onerecegim sey bir daha ayakkabi almayin.:27: Bu sinirinin onune gecer mi bilemeyecegim. Ya bir uzmandan destek alin ya da bosanin. Allah yardimciniz olsun.

Kocanızın Trilyonları olsa yine aynı şeyi yapardı. Sözünü dinlememişsiniz. Erkekler sözlerinin dinlenmesini isterler. Hele ki eşleri tarafından. Bu zamana kadar birşey demediyse hep içinde kalmıştır. Erkeğin fıtratına aykırı.

Eşiniz büyük ihtimalle hep böyleydi sizinde bu olaydan çok etkilenmiş bir hâliniz yok bence sizi en çok etkileyen adamın gidip nerede kalıyor ne yapıyor haber vermemesi .. çocuğun altına kaçırtacak kadar acayip ve vahşice bir tepki verebilecek birinin hep öyle olup olmadığı ortadadır bence kimse çocuk değil.. Ayrıca maddi sıkıntı çeken erkek böyle tepkiler verebilir adam çok bunalmış fikrini savunan arkadaşlarım eşim iflas etti sıfırız birde bizim olmayan borçları ödemek durumundayız yeni aldığımız evimizi satıp kiraya çıkacağız maddi sıkıntıysa en dibindeyiz rahat bir hayattan buralara geldik.. bir kızımız var 20 aylık eşim üst üste gelen zorluklar yüzünden bir akşam sesli bir şekilde ağlamaya başladı çocuk korkunca hemen kendini toparlayıp çocuğu sakinleştirdi o son oldu.. çocuk etkilenecek diye huzurumuz kaçacak diye yüZünü bile asmıyor ikiside baba Allah eşinize vicdan versin siz zaten kocanız olmadan bir an bile düşünemiyorsunuZ madem size ne yaparsa yapsın ama bir ayakkabı yüzünden adam bu hale gelebiliyorsa lütfen çocuklarınız için bir elma bile fazla almayın

annesinin az bir bağırtısını bile kaldıramayıp kadıncağıza vuran nevreste, kocasının bu hareketlerine " ama seviyoruum" deyip oturuyor oturduğu yerde. Ne diyeyim ki. Acilen tedavi ol..

böledir bu işler
anaya hort zort ama kocişciğe gelince ses edemezler
ana kim ki
anaya söken o cinnet kocişe sökemiyor nedense

Son düzenleme:
Suc sizinmis.
Adam o kadar demis 50 tl yi gecmesin diye ne alaka ayakkabi aldiniz??

Kocan cok cimri olsa eve kutular dolusu hosbes almazdi demi. Demekki bu aralar gercekten zor durumda

neden eşinizin eline bakıyorsunuz ki,gidin çalış kendi paranızı kendiniz kazanın,koca eline bakmayın.kendi ayakkabınızı kendi kazandığınız paranızla alsaydınız asla gıkını çıkaramazdı.

çocuklarım var diyeceksiniz biliyorum,bu işin bahanesi olamaz,eve bakıcı alabilirsiniz yada anneniz vs...bakar.

Back
X