Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben aşılama yaptırmaya tekrar karar verdim

Reactions: Cac
Canım gittinmi doktor ne dedi

Çok şükür canım benim hayırlı uğurlu olsun aşılama yapmadan tüp bebek mi yaptirdiniz direk
Başlarda aşılama yapmaya yetecek kadar spermimiz yoktu. Sonra sperm sayımız arttı ama aşılamayı zaman kaybı olarak görüyorum ben. Vakit kaybetmek istemedik. O yüzden direkt tüp bebek denedik.

Başlarda aşılama yapmaya yetecek kadar spermimiz yoktu. Sonra sperm sayımız arttı ama aşılamayı zaman kaybı olarak görüyorum ben. Vakit kaybetmek istemedik. O yüzden direkt tüp bebek denedik.
Şükürler olsun ki tutmuş canım cok sevindim çok mutlu oldum ne kadar tuttu ücreti

Şükürler olsun ki tutmuş canım cok sevindim çok mutlu oldum ne kadar tuttu ücreti
Tabi, bir de şu durum var bizde. hareketlilik yüzde 50 ama ileri hareketli sperm sayısı sıfırdı. Aşılamada döllenme olabilmesi için ileri hareketli sperm gerekir. Tüp bebekte direk yumurtanın içine enjekte ettikleri için ileri hareketli sperme falan gerek kalmıyor.

Tüp bebek tedavisini özel bir merkezde raporla yaptırdım ben. 3.500 TL tedavi 380 TL ilaçlar tuttu.

Hangi tüp bebek merkeziydi??? Çok yoğun bi yer mi ??? İlgileri nasıl??? Raporu tüp bebek merkezi mi çıkardı yoksa devlet hastanesinden mi çıkardınız ???

Ankara'dayım ben. centrum tüp bebek merkezi. Aşırı yoğun değiller. Ben memnundum. Raporu kendim çıkardım, ama merkez de yönlendiriyor. Özel bir üniversitesi hastanesinden çıkardım raporu.

Bu merkezden önce Başkent hastanesine gitmiştim ama çok yoğun ve ilgisizlerdi hiç memnun kalmamıştım.

Kızlar eşimin ameliyatının üzerinden yaklaşık 70 gün geçti yarın test yapacak çok sabırsızım acaba düzelme olmuşmudur

Ben de ole diyodum ama simdide daha da bekleyesim var ilac degostryz bazen kendimiz kafamiza gore ben biraz da oyuzden yaptrmk istyrm hangisi dha etkili oldu yoksa anlayamaycgm. Nerde yaptrcksn testi ozel mi devlet mi sence

Ben de ole diyodum ama simdide daha da bekleyesim var ilac degostryz bazen kendimiz kafamiza gore ben biraz da oyuzden yaptrmk istyrm hangisi dha etkili oldu yoksa anlayamaycgm. Nerde yaptrcksn testi ozel mi devlet mi sence

doktor 3 ay olduğunda test verin dedi 3 ay olmadığı için devletde verelim dedik sırf benim merakım dinsin diye

Ben özellikle sordum doktor asla 6 ay dolmadan yapmayacaksınız dedi. 20 gün sonra falan dolacak süre bakalım ne olacak

benimde okuduklarımdan anladığım 6 aydan önce kimse pek olumlu bir sonuc almıyor oyüzden en az 6 ay beklemeliyiz ama işte bazen merakımıza yenik düşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…