- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.801
Çok şükür canım benim hayırlı uğurlu olsun aşılama yapmadan tüp bebek mi yaptirdiniz direkcanım ameliyata 3 gün kala ameliyattan vazgeçip tüp bebek yaptırdık. İlk denememde tuttu çok şükür :)
Canım ben aşılama yaptırmaya tekrar karar verdimkızlar kolay gelsin bizde varikosel amelyatı olcaz bu ayın sonunda devlette tavsiyeleriniz tecrübeleriniz nelerdir acaba aslında sayımız hızımız kötü değil morfoloji bozuk biraz ilk yaptımızda 3 ikincide 1 çıktı. varikoselde ileri derece benim yaşımdan dolayı doktor beklemeyelim dedi 2 doktorda yoksa normal şartlarda 1 sene bekle diyorlardı yaşım 32 bu arada
Canım gittinmi doktor ne dediGittim canım keseyi gördüm. Fakat kanama alanı var dedi. Dinlendim gecen hafta 3 gun calısmadım.hafta sonuyla 5 gun dinlendim. Bu hafta başladım yine. Progestan vermedi tekrar gelirsin bakarız dedi. Sanırım cuma giderim tekrar.
Sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canımBuradayız canım beklemedeyim ben doktor tekrar asılma dedi adeti bekliyorum :) sen nasılsın bebisler nasıl
Başlarda aşılama yapmaya yetecek kadar spermimiz yoktu. Sonra sperm sayımız arttı ama aşılamayı zaman kaybı olarak görüyorum ben. Vakit kaybetmek istemedik. O yüzden direkt tüp bebek denedik.Çok şükür canım benim hayırlı uğurlu olsun aşılama yapmadan tüp bebek mi yaptirdiniz direk
Şükürler olsun ki tutmuş canım cok sevindim çok mutlu oldum ne kadar tuttu ücretiBaşlarda aşılama yapmaya yetecek kadar spermimiz yoktu. Sonra sperm sayımız arttı ama aşılamayı zaman kaybı olarak görüyorum ben. Vakit kaybetmek istemedik. O yüzden direkt tüp bebek denedik.
Tabi, bir de şu durum var bizde. hareketlilik yüzde 50 ama ileri hareketli sperm sayısı sıfırdı. Aşılamada döllenme olabilmesi için ileri hareketli sperm gerekir. Tüp bebekte direk yumurtanın içine enjekte ettikleri için ileri hareketli sperme falan gerek kalmıyor.Şükürler olsun ki tutmuş canım cok sevindim çok mutlu oldum ne kadar tuttu ücreti
Hangi tüp bebek merkeziydi??? Çok yoğun bi yer mi ??? İlgileri nasıl??? Raporu tüp bebek merkezi mi çıkardı yoksa devlet hastanesinden mi çıkardınız ???Tabi, bir de şu durum var bizde. hareketlilik yüzde 50 ama ileri hareketli sperm sayısı sıfırdı. Aşılamada döllenme olabilmesi için ileri hareketli sperm gerekir. Tüp bebekte direk yumurtanın içine enjekte ettikleri için ileri hareketli sperme falan gerek kalmıyor.
Tüp bebek tedavisini özel bir merkezde raporla yaptırdım ben. 3.500 TL tedavi 380 TL ilaçlar tuttu.
Ins olmustur bizimde 90gunu yeni gecti iki hafta falan sonra da biz yaptrmayi dusunyrz .hayrli sonuclarla gel ins haber et bizi deKızlar eşimin ameliyatının üzerinden yaklaşık 70 gün geçti yarın test yapacak çok sabırsızım acaba düzelme olmuşmudur
Ins olmustur bizimde 90gunu yeni gecti iki hafta falan sonra da biz yaptrmayi dusunyrz .hayrli sonuclarla gel ins haber et bizi de
Canım benim mfsg adını değiştirdi.
3 ayda yenilenmeye başlıyormuş. İnşallah vardır gelişmevalla ben 70 gün zor sabrettim 90 gün bekleyemem :)
3 ay mi 72 gun mu cokta fark yok arada ama ben anlayamadim tam olarak hangisi3 ayda yenilenmeye başlıyormuş. İnşallah vardır gelişme
Ben özellikle sordum doktor asla 6 ay dolmadan yapmayacaksınız dedi. 20 gün sonra falan dolacak süre bakalım ne olacak3 ay mi 72 gun mu cokta fark yok arada ama ben anlayamadim tam olarak hangisi
Ben de ole diyodum ama simdide daha da bekleyesim var ilac degostryz bazen kendimiz kafamiza gore ben biraz da oyuzden yaptrmk istyrm hangisi dha etkili oldu yoksa anlayamaycgm. Nerde yaptrcksn testi ozel mi devlet mi sence
Ben özellikle sordum doktor asla 6 ay dolmadan yapmayacaksınız dedi. 20 gün sonra falan dolacak süre bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?