- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.821
Ben de meraktan bi 4 aya yakin yaptcm bide 5 ayin sonunda iki kere 72 gun gecmesine dikkt edyrm oda 5 ayi doldurmasina denk gelyr :)Ben özellikle sordum doktor asla 6 ay dolmadan yapmayacaksınız dedi. 20 gün sonra falan dolacak süre bakalım ne olacak
Şanslısın sanırım eşin sorun çıkarmıyor test yaptırma konusundaBen de meraktan bi 4 aya yakin yaptcm bide 5 ayin sonunda iki kere 72 gun gecmesine dikkt edyrm oda 5 ayi doldurmasina denk gelyr :)
Ne gibi sorun erken ya da gec mi yaptrmk mi ister diye :)Şanslısın sanırım eşin sorun çıkarmıyor test yaptırma konusunda
Ne gibi sorun erken ya da gec mi yaptrmk mi ister diye :)
Erkekler için pek kolay değilNe gibi sorun erken ya da gec mi yaptrmk mi ister diye :)
Cnm ben aradım konuştum 7.500 tl tüp bebek + 2000 civar ilaçlar dediler. Rapor çıkartırsanız olur dedi ama raporlu fiyat nedir bilmiyorum tabi. Önceden gelin muayene olun dedi 400 tl muayene için istedi karar verirsenizde zaten muayene ücretini tüp bebekten düşeriz dediler. Sen raporu nasıl çıkarttın , rapor için ne istiyorlar cnm koşulları nedir???Ankara'dayım ben. centrum tüp bebek merkezi. Aşırı yoğun değiller. Ben memnundum. Raporu kendim çıkardım, ama merkez de yönlendiriyor. Özel bir üniversitesi hastanesinden çıkardım raporu.
Bu merkezden önce Başkent hastanesine gitmiştim ama çok yoğun ve ilgisizlerdi hiç memnun kalmamıştım.
Raporsuz fiyatlar aynen dediğin gibi canım. Raporu ufuk üniv hastanesinden çıkardım ben. Rapor için belli bir gün sayısı sigortalılık, eşinin ve senin önceden başka çocuğunun olmaması, kadının 40 yaşını geçmemiş olması, 3 yıllık evlilik ve 2 defa aşılama yaptırmış olma şartı aranıyor. Ancak erkekte 3 sperm testinde sperm sayısı 5milyondan azsa, kadında yumurta rezervi düşükse, kadında tüplerde tıkanıklık varsa yani bu durumlardanb herhangi biri varsa bu dediğim 3 yıllık evlilik ve 2 aşılama yaptırma şartı aranmıyor. Bizde sperm sayısı ilk 3 testte düşük olduğu için bu şartlar aranmadı. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç aşılama yaptırmadım. Sen üniversitenin kadın doğum bölümünden eşin de ürolojiden muayene oluyorsunuz ve evrakları rapor bölümüne teslim ediyorsunuz aynı gün çıkıyor raporunuz. Eğer merkeze gidersen de sana talep edilen evraklar konusunda yardımcı olurlar zaten. Bu arada merkezin sahibi dr recai pabuçcu aynı zamanda ufuk üniv kadın doğum bölümünün bölüm başkanı bilgin olsun.Cnm ben aradım konuştum 7.500 tl tüp bebek + 2000 civar ilaçlar dediler. Rapor çıkartırsanız olur dedi ama raporlu fiyat nedir bilmiyorum tabi. Önceden gelin muayene olun dedi 400 tl muayene için istedi karar verirsenizde zaten muayene ücretini tüp bebekten düşeriz dediler. Sen raporu nasıl çıkarttın , rapor için ne istiyorlar cnm koşulları nedir???
Cnm çok soru soruyorum hakkını helal et ama bi sorum daha var. Mesela bu sperm testi 1 yıl içinde herhangi bi ayda yapılan testler olabilir mi??? Yani eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu ilk 5-6 ay testleri 3/4/5 milyon arasında, rapor verilir mi??? Biz 4 senelik evliyiz, 3.5 senedir çocuk istiyoruz, 32 yaşındayım, hiç aşılama yaptırmadım 2 düşüğüm var eşim 38 yaşında, geçen ay da soerm değerimiz 4 milyona yakın çıktı. Bize rapor verirler mi ????Raporsuz fiyatlar aynen dediğin gibi canım. Raporu ufuk üniv hastanesinden çıkardım ben. Rapor için belli bir gün sayısı sigortalılık, eşinin ve senin önceden başka çocuğunun olmaması, kadının 40 yaşını geçmemiş olması, 3 yıllık evlilik ve 2 defa aşılama yaptırmış olma şartı aranıyor. Ancak erkekte 3 sperm testinde sperm sayısı 5milyondan azsa, kadında yumurta rezervi düşükse, kadında tüplerde tıkanıklık varsa yani bu durumlardanb herhangi biri varsa bu dediğim 3 yıllık evlilik ve 2 aşılama yaptırma şartı aranmıyor. Bizde sperm sayısı ilk 3 testte düşük olduğu için bu şartlar aranmadı. 1,5 yıllık evliyiz ve hiç aşılama yaptırmadım. Sen üniversitenin kadın doğum bölümünden eşin de ürolojiden muayene oluyorsunuz ve evrakları rapor bölümüne teslim ediyorsunuz aynı gün çıkıyor raporunuz. Eğer merkeze gidersen de sana talep edilen evraklar konusunda yardımcı olurlar zaten. Bu arada merkezin sahibi dr recai pabuçcu aynı zamanda ufuk üniv kadın doğum bölümünün bölüm başkanı bilgin olsun.
Canm bence çıkar size de rapor. Testler arasındaki süre çok önemli değil. Sadece farklı tarihlerde yapılmış 3 adet testte ml’de 5 milyonun altında olması lazım diyorlar.Cnm çok soru soruyorum hakkını helal et ama bi sorum daha var. Mesela bu sperm testi 1 yıl içinde herhangi bi ayda yapılan testler olabilir mi??? Yani eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu ilk 5-6 ay testleri 3/4/5 milyon arasında, rapor verilir mi??? Biz 4 senelik evliyiz, 3.5 senedir çocuk istiyoruz, 32 yaşındayım, hiç aşılama yaptırmadım 2 düşüğüm var eşim 38 yaşında, geçen ay da soerm değerimiz 4 milyona yakın çıktı. Bize rapor verirler mi ????
Cnm çok teşekkürler biz buradaki araştırma hastanesinden çıkarıp gidicez inşşşCanm bence çıkar size de rapor. Testler arasındaki süre çok önemli değil. Sadece farklı tarihlerde yapılmış 3 adet testte ml’de 5 milyonun altında olması lazım diyorlar.
Bi sey sorcam iki kere asilama sarti varmisya kizlar o iki asilamadaki masarfimizla raprdan cikcak indirm ayniya gelmez mi ben pek fiyat blmyrm ben de tup dusnuyrm direk bizde de bi tek asilama kismi sarti yokCnm çok teşekkürler biz buradaki araştırma hastanesinden çıkarıp gidicez inşşş
Cnm ben hiç bilmiyorum ki bu işleri süreç içinde öğrenicemmmmBi sey sorcam iki kere asilama sarti varmisya kizlar o iki asilamadaki masarfimizla raprdan cikcak indirm ayniya gelmez mi ben pek fiyat blmyrm ben de tup dusnuyrm direk bizde de bi tek asilama kismi sarti yok
Bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyor. O durumlar sizde yoksa 2 kere devlet hastanesinde aşılama yaptırabilirsiniz. Ücretsiz olur böylelikle. Raporlu tüp bebekle raporsuz arasında yarı yarıyadan bile fazla fark var.Bi sey sorcam iki kere asilama sarti varmisya kizlar o iki asilamadaki masarfimizla raprdan cikcak indirm ayniya gelmez mi ben pek fiyat blmyrm ben de tup dusnuyrm direk bizde de bi tek asilama kismi sarti yok
Devlette asilama yapildiğini bilmyrdm canim sagol.Bazı durumlarda aşılama şartı aranmıyor. O durumlar sizde yoksa 2 kere devlet hastanesinde aşılama yaptırabilirsiniz. Ücretsiz olur böylelikle. Raporlu tüp bebekle raporsuz arasında yarı yarıyadan bile fazla fark var.
Şöyle ki; sperm sayınız ve hareketiniz artmış hem de baya güzel artmış fakat ileri hareketli yüzdeniz 0. Spermlerin %50si hareketli fakat hareketli olanlar ileri yavaş hareketli ve yerinde hareketli. Zamanla ileri hareketli artacaktır. Bizde de ilk uc ay sonunda ileri hareketli %8cikmisti 5.ay %35 ileri hareketliydi sonraki ay hamile kaldım zaten. Yani doğru yoldasınız gayet güzel ilerliyor. İnşallah ileri hareketliniz artar tez zamanda gelir bebişin yakındaKızlar eşim ameliyat olalı 70 gün oldu bugün devlet hastanesinde test yaptı.sperm sonucunu ekledim pek birşey anlamadım yanına aynı hastanede daha önce yapılan (haziran 2017 ) destin değerlerinide yazdım bugünkü testinden önce verdiği testide (kasım 2017 ) altına ekledim. Anlayan banada anlatsın düzeltme varmı yokmu
Ortalama 2-3 haftada toparlanırsınız ilişkide olur ama ameliyat sonrası en az 6 ay beklemek gerekiyor sağKIZLAR TÜNAYDIN EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLCAK MİKRO CERRAHİ TOPARLANMA SÜRECİ NASILDİR.ÇOCUK DENEME SÜRESİ NE ZAMAN BAŞLANIYOR
Canım cok saol yorumun icin ama ben 3 testi ayni anda yukleyince karisti en altdakini dlkkate alma uste olan ve yanina kalem ile yazdigim gecerli kalemle yazilan degerler eski digerler testin uzerine kalemle yazdım eski degerleriŞöyle ki; sperm sayınız ve hareketiniz artmış hem de baya güzel artmış fakat ileri hareketli yüzdeniz 0. Spermlerin %50si hareketli fakat hareketli olanlar ileri yavaş hareketli ve yerinde hareketli. Zamanla ileri hareketli artacaktır. Bizde de ilk uc ay sonunda ileri hareketli %8cikmisti 5.ay %35 ileri hareketliydi sonraki ay hamile kaldım zaten. Yani doğru yoldasınız gayet güzel ilerliyor. İnşallah ileri hareketliniz artar tez zamanda gelir bebişin yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?