- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.761
Doktora sorduk. 6. Aydan sonra gelmesi normalmis. Sür damarlari genisliyomus. İcim rahatladi.Hayırlısı olsun inşallah canım beklemekten başka bişe gelmiyor elimden neden süt gelmiş acaba hiç bilmiyorum böyle şeylerı henuz okadar tecrübem olamadı ki
Bebislere hazırlık yapıyorlar öyleyse :)Doktora sorduk. 6. Aydan sonra gelmesi normalmis. Sür damarlari genisliyomus. İcim rahatladi.
Bunun dün mü yaptin canım çok pozitif bu :)
Hadiii yaa dun gece yaptm saat 12yi gecmisti dayanamayio yaptm bi hafif akinti olunca ama hatirysan senle adet gunumuz ayniydi daha erken dusundm yumurtlama icin senjn ki ne alemdeBunun dün mü yaptin canım çok pozitif bu :)
Benim adetin 12. Günü bugün sabah yaptım negatif canım sen bu gece ve yarın geceyi değerlendirHadiii yaa dun gece yaptm saat 12yi gecmisti dayanamayio yaptm bi hafif akinti olunca ama hatirysan senle adet gunumuz ayniydi daha erken dusundm yumurtlama icin senjn ki ne alemde
Benim de 12 gunu canim simdi yaptim gene ayni koyulukta cikti . Gerci bana cok koyu gelmiyor ama ilk defa kullandgim icin emin olamiyorum sen daha iyi bilirsin . Bu geceyi degerlendircem.Benim adetin 12. Günü bugün sabah yaptım negatif canım sen bu gece ve yarın geceyi değerlendir
Gittim canım keseyi gördüm. Fakat kanama alanı var dedi. Dinlendim gecen hafta 3 gun calısmadım.hafta sonuyla 5 gun dinlendim. Bu hafta başladım yine. Progestan vermedi tekrar gelirsin bakarız dedi. Sanırım cuma giderim tekrar.lillypot ne yaptin doktora gittiniz mi ?
Tehlikeli bi durum değildir inşallah. Bizede haber ver mutlaka. İlk zamanlarda oluyor bu tür şeyler. Bende de lekelenme olmustu bayagi. İcini ferah tut guzel seyler duycaksin.Gittim canım keseyi gördüm. Fakat kanama alanı var dedi. Dinlendim gecen hafta 3 gun calısmadım.hafta sonuyla 5 gun dinlendim. Bu hafta başladım yine. Progestan vermedi tekrar gelirsin bakarız dedi. Sanırım cuma giderim tekrar.
Ben ihlamurda care bulmustum canim. İlaç icemedigim icin sadece onla iyilestim.Öksürük ve boğaz ağrısı var onunla baş etmeye çalışıyorum ne yaptıysam durmuyor
Benim adetin 12. Günü bugün sabah yaptım negatif canım sen bu gece ve yarın geceyi değerlendir
Benim de 12 gunu canim simdi yaptim gene ayni koyulukta cikti . Gerci bana cok koyu gelmiyor ama ilk defa kullandgim icin emin olamiyorum sen daha iyi bilirsin . Bu geceyi degerlendircem.
Benim adetin 12. Günü bugün sabah yaptım negatif canım sen bu gece ve yarın geceyi değerlendir
Çatlamış oluyor canım Lh hormonu düşüşe geçiyor çünküCanim sana bisey daha sormak istyrm resmi atamadm sknti oldu t cizgisi kaybolmaya baslamasi ne demek yani yumurtam catlamis mi catlamaya cok az mi kalmsSuskun Ceylan
Siliklesmeye basladimi çalışmalara devam ertesi günde devamCanim sana bisey daha sormak istyrm resmi atamadm sknti oldu t cizgisi kaybolmaya baslamasi ne demek yani yumurtam catlamis mi catlamaya cok az mi kalmsSuskun Ceylan
Devam diyosun yani catladiktan sonra ne kadar sure kalir ki 24_ 36 saat yaziyo bi yerlerde ama bilmyrm sagol canimSiliklesmeye basladimi çalışmalara devam ertesi günde devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?