Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım korkulacak bı ameliyat değil fıtık ameliyatı gibi bizde devlette olduk hiç sorun yaşamadık yedek iç çamaşırı al beli bol eşofman terlik sallama çay ve Nescafe ne zamandir olmuyor bende 33 yaşıma gircem

Reactions: Cac
6.AYIMIZA GİRDİK DENEMELERDE 6 DA BİTTİ 1 YILLIK EVLİYİZ BİZDE DİYORUZ Kİ KORUNMAYI BIRAKTIK HEMEN ÇOCUK OLURR NERDEE

BU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMA

birde bişe daha sorcam çok oluyorum ama affınıza sığınarak kaç günde kalktı yürüdü işe gitti.eşim işi çok kafaya takıyor cuma günü olalım dedik pazartesi işbaşı yapar dedik ama 2 gun evde olması yeter mi

Canım sıkı tutan slip demişlerdi bende oyle aldım toparlanması bizimki 1 haftadan uzunsüre ışe gidemedi iki işlem yapıldı ondan sanırim normalde 3 gün demışlerdi

Ne demek canım aklına takılan ne varsa sorabilirsin bı gece kaldık hastanede belden aşağı uyusturmuslar içerde 45dk kaldı ertesi gün
BU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMA
canım yaklaşık 3 hafta rapor yazdı doktor evet çok sıkıntı olmuyor ama wc otururken yada normal oturup kalkarken sıkıntı oluyordu benim eşimde slip giyemiyor malesef hiç giymemişti ilk bi hafta bel kısmı dar olmasın yeter

Geçmiş olsun şimdiden.Çok zorlu bir süreç değil merak etmeyin.Bize de bir beden küçük dedi canım doktor.Sarkmasın toparlasın diye sanırım. Benim eşim sadece 2 gün dinlenebildi. Ağır işler yasaktı. Yapılması gerekenleri açıklayacaktır sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…