- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.781
Geçmiş olsun canım korkulacak bı ameliyat değil fıtık ameliyatı gibi bizde devlette olduk hiç sorun yaşamadık yedek iç çamaşırı al beli bol eşofman terlik sallama çay ve Nescafe ne zamandir olmuyor bende 33 yaşıma gircemkızlar kolay gelsin bizde varikosel amelyatı olcaz bu ayın sonunda devlette tavsiyeleriniz tecrübeleriniz nelerdir acaba aslında sayımız hızımız kötü değil morfoloji bozuk biraz ilk yaptımızda 3 ikincide 1 çıktı. varikoselde ileri derece benim yaşımdan dolayı doktor beklemeyelim dedi 2 doktorda yoksa normal şartlarda 1 sene bekle diyorlardı yaşım 32 bu arada
6.AYIMIZA GİRDİK DENEMELERDE 6 DA BİTTİ 1 YILLIK EVLİYİZ BİZDE DİYORUZ Kİ KORUNMAYI BIRAKTIK HEMEN ÇOCUK OLURR NERDEEGeçmiş olsun canım korkulacak bı ameliyat değil fıtık ameliyatı gibi bizde devlette olduk hiç sorun yaşamadık yedek iç çamaşırı al beli bol eşofman terlik sallama çay ve Nescafe ne zamandir olmuyor bende 33 yaşıma gircem
BU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMAGeçmiş olsun canım korkulacak bı ameliyat değil fıtık ameliyatı gibi bizde devlette olduk hiç sorun yaşamadık yedek iç çamaşırı al beli bol eşofman terlik sallama çay ve Nescafe ne zamandir olmuyor bende 33 yaşıma gircem
birde bişe daha sorcam çok oluyorum ama affınıza sığınarak kaç günde kalktı yürüdü işe gitti.eşim işi çok kafaya takıyor cuma günü olalım dedik pazartesi işbaşı yapar dedik ama 2 gun evde olması yeter miGeçmiş olsun canım korkulacak bı ameliyat değil fıtık ameliyatı gibi bizde devlette olduk hiç sorun yaşamadık yedek iç çamaşırı al beli bol eşofman terlik sallama çay ve Nescafe ne zamandir olmuyor bende 33 yaşıma gircem
Canım sıkı tutan slip demişlerdi bende oyle aldım toparlanması bizimki 1 haftadan uzunsüre ışe gidemedi iki işlem yapıldı ondan sanırim normalde 3 gün demışlerdibirde bişe daha sorcam çok oluyorum ama affınıza sığınarak kaç günde kalktı yürüdü işe gitti.eşim işi çok kafaya takıyor cuma günü olalım dedik pazartesi işbaşı yapar dedik ama 2 gun evde olması yeter mi
Ne demek canım aklına takılan ne varsa sorabilirsin bı gece kaldık hastanede belden aşağı uyusturmuslar içerde 45dk kaldı ertesi günbirde bişe daha sorcam çok oluyorum ama affınıza sığınarak kaç günde kalktı yürüdü işe gitti.eşim işi çok kafaya takıyor cuma günü olalım dedik pazartesi işbaşı yapar dedik ama 2 gun evde olması yeter mi
canım yaklaşık 3 hafta rapor yazdı doktor evet çok sıkıntı olmuyor ama wc otururken yada normal oturup kalkarken sıkıntı oluyordu benim eşimde slip giyemiyor malesef hiç giymemişti ilk bi hafta bel kısmı dar olmasın yeterBU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMA
Geçmiş olsun şimdiden.Çok zorlu bir süreç değil merak etmeyin.Bize de bir beden küçük dedi canım doktor.Sarkmasın toparlasın diye sanırım. Benim eşim sadece 2 gün dinlenebildi. Ağır işler yasaktı. Yapılması gerekenleri açıklayacaktır sizedeBU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMA
Yaaa cok sevindimmm. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Bi hamile daha katildi aramiza :)Kızlar günaydın hamileyim galiba :)
Tüp bebek yaptırmıştık hatırlarsanız. Transferden sonra 7.gün değerim 46'ydı 10 gün değerim 141,7 :)
çok teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsinYaaa cok sevindimmm. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Bi hamile daha katildi aramiza :)
çok teşekkür ederim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
GÖZÜN AYDIN CANIM..Yaaa cok sevindimmm. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Bi hamile daha katildi aramiza :)
Aaa süper gözün aydın canım darısı başımıza inşallahKızlar günaydın hamileyim galiba :)
Tüp bebek yaptırmıştık hatırlarsanız. Transferden sonra 7.gün değerim 46'ydı 10 gün değerim 141,7 :)
Sağol canım benim. Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah..Aaa süper gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Canım merhaba ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınSağol canım benim. Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah..
Canım slip tarzı değil bildiğin dede donu gibi al bence şaka şaka bize doktor iç çamaşırlarını bol giy dediBU SLİP TARZİ ÇAMASIR ALCAM AMA BEDENİNE GÖREMI ALIM BİR BEDEN BÜYÜKMÜ GENELDE BOXER GİYIYO AMA
canım ameliyata 3 gün kala ameliyattan vazgeçip tüp bebek yaptırdık. İlk denememde tuttu çok şükür :)Canım merhaba ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?