- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.861
Bende merak ediyorum spermleri olumsuz etkiliyor mu ilaç kullanımı falan. Ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama sağlıksız bir gebelik geçirdim hemen sonrasında. İnşallah en doğru zamanda hepimize nasip olur sağlıklı bir gebelikkızlar rahim filmi çektirdim tüpler açık dendi.eşim daha yeni ameliyat oldu 15 gun oldu tutturmuş bu ayıda değerlendirelim yumurtam 11/13 günü çatlıcak beklentim o. doktr 4 hafta bekle dedi .olakı oldu bir mucize kazayla acaba bebiş daha yni ameliyat oldu 4 gun antibiyotik kullandı iyi olurmu sağlıklı olurmu korkusu saldı yakamıda bırakmıyor eşim
Degerleriniz nasil amelyt oncesi ve sonrasi bir de neler kullndz acaba? Tebrik ederim bu aradaKızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Gozun aydın canım darisi başımıza inşallah :)Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Tebrik ederim bu konuyu takipten çıkmıştım ama senin bildirimin geldi bana çok sevindim darısı bize inşallah. Sizde %13 ileri hız 75 haraketsizlik varmış. Birşeyler kullandınız mı? En son yaptırdığınız testde düzelme olmuşmuydu???Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Canım benim allahım size de nasip etsin ben hiç bir ilaç kullanmadım eşime doktor 6 ay promen k verdi onu kullandı ilaç bitince test yapmaya nasip bile olmadi adetinin günü geçince hemen kan testi yaptırdımTebrik ederim bu konuyu takipten çıkmıştım ama senin bildirimin geldi bana çok sevindim darısı bize inşallah. Sizde %13 ileri hız 75 haraketsizlik varmış. Birşeyler kullandınız mı? En son yaptırdığınız testde düzelme olmuşmuydu???
Tebrik ederim bu konuyu takipten çıkmıştım ama senin bildirimin geldi bana çok sevindim darısı bize inşallah. Sizde %13 ileri hız 75 haraketsizlik varmış. Birşeyler kullandınız mı? En son yaptırdığınız testde düzelme olmuşmuydu???
Canım çok teşekkür ederim allahım sizlerede nasip etsin çok dua edicem size ben hiç bir ilaç kullanmadım 6 ay eşim kullandı ama inan öyle ilaçla beraberkeçiboynuzu vs yemedi içmedi sadece ameliyat öncesi ilk 3 ay o tarz şeyler yedi içti sonra birşey kullanmadı allahım sizede nasip etsin inşallahGozun aydın canım darisi başımıza inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım benim arkadaşlara da söyledim ilk üç ay ameliyattan sonra ilaçla beraber o tarz şeyler kullandık ondan sonra çok dikkat etmedik inan ummadığım anca oldum hatta sivilcerim cıktı dedim hasta oluyorum 1 gün geçti kahverengi akıntı geldi sonra 2 ve 3Degerleriniz nasil amelyt oncesi ve sonrasi bir de neler kullndz acaba? Tebrik ederim bu arada
benimde eşim ameliyat oldu 1.ayımızı tamamladık inş bende en kısa sürede olurum .adına çok sevindimKızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Amin ins canm. Amelyt oncesi degrrlini hatlyrms pekiÇok teşekkür ederim canım benim arkadaşlara da söyledim ilk üç ay ameliyattan sonra ilaçla beraber o tarz şeyler kullandık ondan sonra çok dikkat etmedik inan ummadığım anca oldum hatta sivilcerim cıktı dedim hasta oluyorum 1 gün geçti kahverengi akıntı geldi sonra 2 ve 3
Gün geçince kan testi verdim kafamda hiç yoktu darısı senin başına canım
Canım gözün aydın darısı biz inşallah 2 ay oldu eşim amaliya olalı rabbimm hepimize yaşatsın bu mutluluğu :)Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de 5.ay testinden sonra 6.ayda hamile kaldım. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum.Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Amin canım benim inşallah allahım hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda senden güzel haberler bekliyoruzbenimde eşim ameliyat oldu 1.ayımızı tamamladık inş bende en kısa sürede olurum .adına çok sevindim
Amin canım benim allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin sabur her şeyden önceCanım gözün aydın darısı biz inşallah 2 ay oldu eşim amaliya olalı rabbimm hepimize yaşatsın bu mutluluğu :)
Canım önce adet günümde kahverengi akıntı geldi çok az sonra kesildi ama sol tarafımda şiddetli ağrı oluyordu test aldım sonuç pozitif sonra kan testi verdim adetimi 2gun geçti kan testinde çıkan değer 81.35Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de 5.ay testinden sonra 6.ayda hamile kaldım. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım eşimin hareketsizliği cıktı %75 di diye hatırlıyorum hareketlilik artmış bizdeAmin ins canm. Amelyt oncesi degrrlini hatlyrms peki
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Amin sağol canım benimGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?