Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende merak ediyorum spermleri olumsuz etkiliyor mu ilaç kullanımı falan. Ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama sağlıksız bir gebelik geçirdim hemen sonrasında. İnşallah en doğru zamanda hepimize nasip olur sağlıklı bir gebelik

Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Tebrik ederim bu konuyu takipten çıkmıştım ama senin bildirimin geldi bana çok sevindim darısı bize inşallah. Sizde %13 ileri hız 75 haraketsizlik varmış. Birşeyler kullandınız mı? En son yaptırdığınız testde düzelme olmuşmuydu???

Canım benim allahım size de nasip etsin ben hiç bir ilaç kullanmadım eşime doktor 6 ay promen k verdi onu kullandı ilaç bitince test yapmaya nasip bile olmadi adetinin günü geçince hemen kan testi yaptırdım

Gozun aydın canım darisi başımıza inşallah :)
Canım çok teşekkür ederim allahım sizlerede nasip etsin çok dua edicem size ben hiç bir ilaç kullanmadım 6 ay eşim kullandı ama inan öyle ilaçla beraberkeçiboynuzu vs yemedi içmedi sadece ameliyat öncesi ilk 3 ay o tarz şeyler yedi içti sonra birşey kullanmadı allahım sizede nasip etsin inşallah

Degerleriniz nasil amelyt oncesi ve sonrasi bir de neler kullndz acaba? Tebrik ederim bu arada
Çok teşekkür ederim canım benim arkadaşlara da söyledim ilk üç ay ameliyattan sonra ilaçla beraber o tarz şeyler kullandık ondan sonra çok dikkat etmedik inan ummadığım anca oldum hatta sivilcerim cıktı dedim hasta oluyorum 1 gün geçti kahverengi akıntı geldi sonra 2 ve 3
Gün geçince kan testi verdim kafamda hiç yoktu darısı senin başına canım

Amin ins canm. Amelyt oncesi degrrlini hatlyrms peki

Kızlar müjdemi isterim 6 ay önce eşim varikoselden ameliyat olmuştu bugün kan testi yaptırdım gebeyim
Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de 5.ay testinden sonra 6.ayda hamile kaldım. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım önce adet günümde kahverengi akıntı geldi çok az sonra kesildi ama sol tarafımda şiddetli ağrı oluyordu test aldım sonuç pozitif sonra kan testi verdim adetimi 2gun geçti kan testinde çıkan değer 81.35

Kızlar ameliyattan 3 ay sonra test yapıp düşüş olup sonraki aylarda artış olan varmı 3 ay sonraki testimiz ameliyat öncesi testimize oranla düşüşte değerler

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-23-16-04-16.webp
    5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…