- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.881
bizim doktor doçentti ameliyattan sonra toparlanma süresi 3 ay dedi 3 ay sonra kesin sonuç alamazsınız dedi test vericez yinede 3 ayın sonunda . 6 ayı bulur dedi istediğmiz iyileşme ama ilaç ve takviye şart dedi bize kafadan 6 ay verdi adamKızlar ameliyattan 3 ay sonra test yapıp düşüş olup sonraki aylarda artış olan varmı 3 ay sonraki testimiz ameliyat öncesi testimize oranla düşüşte değerler
Biz varız. İlk üç ay ilaç takviye vs. kullanmadık. Çok moralimiz bozuldu fakat ertesi testimizde bariz artış vardı. Rabbim şifa versin tez zamanda düzelir pozitif düşünün her zaman.Kızlar ameliyattan 3 ay sonra test yapıp düşüş olup sonraki aylarda artış olan varmı 3 ay sonraki testimiz ameliyat öncesi testimize oranla düşüşte değerler
Biz varız. İlk üç ay ilaç takviye vs. kullanmadık. Çok moralimiz bozuldu fakat ertesi testimizde bariz artış vardı. Rabbim şifa versin tez zamanda düzelir pozitif düşünün her zaman.[/QUOT
Peki ileri hiz artis gosterdimi hep 0 bizimkiBiz varız. İlk üç ay ilaç takviye vs. kullanmadık. Çok moralimiz bozuldu fakat ertesi testimizde bariz artış vardı. Rabbim şifa versin tez zamanda düzelir pozitif düşünün her zaman.
Evet hamileyim. Cok sukur iyi gidiyor bu benim ikinci hamileligim. İlkini erken dogumla kaybetmistim. İnsallah sag salim kucagima alirim bu sefer.Sen hamilesin dimi canim .nasil gidiyor
İleri hiz 0 degildi basta. 8 di diye hatirliyorum.toplam 18di. evet tabiki sonra artış gosterdi.Peki ileri hiz artis gosterdimi hep 0 bizimki
Canım daha çok erken bizim ameliyat sonrası hep artış oldu ama şuan geri dustu nedense kötü değil sınırda sayımız Ağustos da 1 yıl olcak bizeKızlar ameliyattan 3 ay sonra test yapıp düşüş olup sonraki aylarda artış olan varmı 3 ay sonraki testimiz ameliyat öncesi testimize oranla düşüşte değerler
Sizin degerler güzel bizim ileri hız artmıyorCanım daha çok erken bizim ameliyat sonrası hep artış oldu ama şuan geri dustu nedense kötü değil sınırda sayımız Ağustos da 1 yıl olcak bize
Eşim de geçen hafta ameliyat oldu. Doktorlar çoğunlukla 6 ay süre veriyor. Ameliyatımızı yapan doktor 3 ay sonra test istedi. Promen k ve krilom qh kullanıyoruz.Kızlar ameliyattan 3 ay sonra test yapıp düşüş olup sonraki aylarda artış olan varmı 3 ay sonraki testimiz ameliyat öncesi testimize oranla düşüşte değerler
Geçmiş olsun. Demek ameliyat yönünde karar verdiniz. İnşallah daha iyiye gidecektir sonuçlarEşim de geçen hafta ameliyat oldu. Doktorlar çoğunlukla 6 ay süre veriyor. Ameliyatımızı yapan doktor 3 ay sonra test istedi. Promen k ve krilom qh kullanıyoruz.
Artık spermiyogram kriterleri değişmiş +4 ve +3 ün toplamı %32 olmalı son verilere göre. Yani +4 sıfır olsa da +3 ün 30 olması güzel. Sayı da artar inşallah. Morfoloji ye bakilmamış mı?
Evet nihayet ve çok şükür. Son tedavide genetiğe giden embriyo mozaik geldi yeni tedavi önerdiler. Eşimden de tekrar tahlil istediler. Sonuç öncekilerin de çok altında çıktı. Mlde 1.5 milyon ileri hız %1 toplam hareket %12 morfoloji zaten hep sıfır. Eşim bi şekilde doktora gitmeye ikna olabildi. 5 doktorla görüştük hepsi ameliyat dedi. Bu kadar üst üste olumsuz sonuçlara rağmen tedavilerimize de şaşırdılar. Hatta merkezdeki prof bile hiç değilse bu son tedaviden önce yönlendirselermiş dedi. Ben de o kadar anlattım ama anlatamadım beyefendiye. Ben 6 ay önce ameliyat olduğumda da o kadar söyledim bak mecburen bekleyeceğiz 6 ay sen de ol aradan çıksın ama anlamadı. Benim bekleme sürem doldu onun jeton daha yeni düştü ama çok şükür ki düştü. Ona da ders olmuştur beni dinler bundan sonra.:)Geçmiş olsun. Demek ameliyat yönünde karar verdiniz. İnşallah daha iyiye gidecektir sonuçlar
Marfoloji 2 olmus +4 ile +3 toplami 30 ama +4 olmayinca sperm yerinde hareket ediyor sayılır bu sperm yumurtaya nasıl ulaşacakEşim de geçen hafta ameliyat oldu. Doktorlar çoğunlukla 6 ay süre veriyor. Ameliyatımızı yapan doktor 3 ay sonra test istedi. Promen k ve krilom qh kullanıyoruz.
Artık spermiyogram kriterleri değişmiş +4 ve +3 ün toplamı %32 olmalı son verilere göre. Yani +4 sıfır olsa da +3 ün 30 olması güzel. Sayı da artar inşallah. Morfoloji ye bakilmamış mı?
+4 ve +3 ile kast edilen ileri hizli ve ileri yavas bence. Yerinde haretli ayri bisey o oluncda toplm 50 dyolr ztnMarfoloji 2 olmus +4 ile +3 toplami 30 ama +4 olmayinca sperm yerinde hareket ediyor sayılır bu sperm yumurtaya nasıl ulaşacak
Sizin sayınız da hızınız da hep iyiydi. Biraz nasip zamana ihtiyacı var demek ki. Ama olacak inşallahCanım daha çok erken bizim ameliyat sonrası hep artış oldu ama şuan geri dustu nedense kötü değil sınırda sayımız Ağustos da 1 yıl olcak bize
Evet canım canım zamanını bekliyor sanırımSizin sayınız da hızınız da hep iyiydi. Biraz nasip zamana ihtiyacı var demek ki. Ama olacak inşallah
Geç olmuş ama güç olmasın canım. Haklısın bazen inatları tutuyor sonra dediğimize geliyorlar.Benimki de 5 ay kadar oyalandı bende bir şey yok diye. En son benim doktorum seninle ilgili hiçbir sıkıntı yok eşinin değerlendirilmesi lazım dediğinde test verdi. Aslında evlilik öncesi bu kontrollerden geçmeleri gerekir bence. Kardeşim evlendi bu yıl onada dedim şimdilik düşünmeseniz bile arada baktırın değerlerinize diye. İnşallah en kısa zamanda gelir güzel haberleriniz. O zaman şu çektiğimiz tüm sıkıntılara değecekEvet nihayet ve çok şükür. Son tedavide genetiğe giden embriyo mozaik geldi yeni tedavi önerdiler. Eşimden de tekrar tahlil istediler. Sonuç öncekilerin de çok altında çıktı. Mlde 1.5 milyon ileri hız %1 toplam hareket %12 morfoloji zaten hep sıfır. Eşim bi şekilde doktora gitmeye ikna olabildi. 5 doktorla görüştük hepsi ameliyat dedi. Bu kadar üst üste olumsuz sonuçlara rağmen tedavilerimize de şaşırdılar. Hatta merkezdeki prof bile hiç değilse bu son tedaviden önce yönlendirselermiş dedi. Ben de o kadar anlattım ama anlatamadım beyefendiye. Ben 6 ay önce ameliyat olduğumda da o kadar söyledim bak mecburen bekleyeceğiz 6 ay sen de ol aradan çıksın ama anlamadı. Benim bekleme sürem doldu onun jeton daha yeni düştü ama çok şükür ki düştü. Ona da ders olmuştur beni dinler bundan sonra.:)
Bize de söyleseler şu zamanı rahatlasakEvet canım canım zamanını bekliyor sanırım
Evet baya geç oldu baya da güç oldu maddi manevi çok yıprandık en önemlisi de geçen zaman. Bizim ilk gittiğimiz doktor eşimden de test istedi ama o test gayet iyi çıkmıştı yazmışımdır daha önce. Bizimki eskiden beri biliyormuş da üstelik varikoselinin olduğunu ve bunun sıkıntıya sebep olabileceğini ama hiç söylemedi bana. Kadın doğumcu gezdik biz hep onlar da elimizde olan teste bakıp iyi diye hep beni didiklediler. Yaş dediler bişey bulamadıkça da. Gerçi sadece 1 doktor demişti siz bir üroloğa görünün diye ama onu da biz dikkate almadık.Geç olmuş ama güç olmasın canım. Haklısın bazen inatları tutuyor sonra dediğimize geliyorlar.Benimki de 5 ay kadar oyalandı bende bir şey yok diye. En son benim doktorum seninle ilgili hiçbir sıkıntı yok eşinin değerlendirilmesi lazım dediğinde test verdi. Aslında evlilik öncesi bu kontrollerden geçmeleri gerekir bence. Kardeşim evlendi bu yıl onada dedim şimdilik düşünmeseniz bile arada baktırın değerlerinize diye. İnşallah en kısa zamanda gelir güzel haberleriniz. O zaman şu çektiğimiz tüm sıkıntılara değecek
Sizin kaç ay oldu ameliyat olalı? Değerlerde değişiklik oldu mu? Bir kaybın vardı sanırım bu dönemde. Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ben de arkadan geleyim :)Geç olmuş ama güç olmasın canım. Haklısın bazen inatları tutuyor sonra dediğimize geliyorlar.Benimki de 5 ay kadar oyalandı bende bir şey yok diye. En son benim doktorum seninle ilgili hiçbir sıkıntı yok eşinin değerlendirilmesi lazım dediğinde test verdi. Aslında evlilik öncesi bu kontrollerden geçmeleri gerekir bence. Kardeşim evlendi bu yıl onada dedim şimdilik düşünmeseniz bile arada baktırın değerlerinize diye. İnşallah en kısa zamanda gelir güzel haberleriniz. O zaman şu çektiğimiz tüm sıkıntılara değecek
İnşallah hepimize nasip olsun o güzel duygu. 6 ay oldu bizimki. Fırsat bulduğunda test verecek. Öncesinde test yapmayın demişti doktoru. Evet benim bir kaybım var. Hiç beklemiyorduk çok erken oldu. Bilmiyorum ama belki kaybın nedeni budur.Antibiyotik kullanıyordu çünkü daha eşim. Şu an hız artmadı gibi geliyor bana. Bu ay takipteydim 2 yumurta vardı çatlamak üzere olan. Ona rağmen olmadı. Nasipse bayram sonrası başka bir doktora gidip onun yönlendirmesiyle hareket edeceğiz.Sizin kaç ay oldu ameliyat olalı? Değerlerde değişiklik oldu mu? Bir kaybın vardı sanırım bu dönemde. Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ben de arkadan geleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?