- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.921
BEN AŞILAMA DÖNEMİNDE KULLANMIŞTIM AĞIZDAN YAN ETKİLERİ ÇOK OLUYOR AMA DOKTOR RAHİMDEN ALMAMI SÖYLEDİ ÇÜNKÜ İLAÇ DAHA ÇOK ETKİSİNİ GÖSTERİYOR DEDİ AKLINDA BULUNSUN CANIM.. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.. DARISI BİZLEREMerhaba kızlar ben bugün doktora geldim 5haftalik dedi ilk gebeliğim düşük oluğu için bu ilaci progestan verdi istersen ağızdan al dedi istersen rahimden al dedi ben rahimden alamam ağızdan alsam olur mu dedim olur dedi 15 gün sonra randevu al gel yanıma dedi kalp atışını dinliycez bu ilaçtan kullanan var mı kızlar
Amin canım benim tesekur ederimBEN AŞILAMA DÖNEMİNDE KULLANMIŞTIM AĞIZDAN YAN ETKİLERİ ÇOK OLUYOR AMA DOKTOR RAHİMDEN ALMAMI SÖYLEDİ ÇÜNKÜ İLAÇ DAHA ÇOK ETKİSİNİ GÖSTERİYOR DEDİ AKLINDA BULUNSUN CANIM.. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.. DARISI BİZLERE
Kızlaaar bisey sorucam aklıma takılıp duruyor benim esim yeni ameliyat oldu biliyorsunuz ameliyat kontrolune de gitti ama doktor ilqc vermedi sinir oldum esimi de ikna edemiyorum ilac kullanmaya. Daha once bitkisel bi ilac tavsiye etmisti combifertil diye. Ameliyattan sonra 3 ay sonra gel spermiogram yapariz demis sadece. Gıcık oldum ilacsız toparlamaz mı dersiniz ne yapmalıyım
Rabbim bu mübarek ayların hürmetine herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Eşim çok kullanmadı ilacı fakat 1 bucuk ay ben hatırlatarak içirdim ona. Biraz sabır, beklemek gerekiyor iyileşme sürecini. Başka ilaçlar da kullandı o bir ay. Ben de bitkisel bir seyler yaptım kendime. Gerisi nasip... Pozitif kalın Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah size de.merhaba, benim de eşime üroloji doktoru combifertil önermişti 2 ay evvel. kullandıktan sonra spermiyogram değerlerinde iyileşme oldu, faydasını gördük çok şükür. önümüzdeki ay itibariyle tedaviye başlayacağız, bize şans dileyin.
Bende kullandim hem ağızdan hem rahimde ağızdan kullanacaksınız eğer akşam yatarken kullanın yan etkisini çok gormuyorsunuz o zaman rahimdende bende alerji yaptı bende iğne ye geçtim proluton diye progestan daha etkili bir ilaç hafta da 1 defa doktorunuza sorabilirsinizMerhaba kızlar ben bugün doktora geldim 5haftalik dedi ilk gebeliğim düşük oluğu için bu ilaci progestan verdi istersen ağızdan al dedi istersen rahimden al dedi ben rahimden alamam ağızdan alsam olur mu dedim olur dedi 15 gün sonra randevu al gel yanıma dedi kalp atışını dinliycez bu ilaçtan kullanan var mı kızlar
Çok teşekkür ederim canımBende kullandim hem ağızdan hem rahimde ağızdan kullanacaksınız eğer akşam yatarken kullanın yan etkisini çok gormuyorsunuz o zaman rahimdende bende alerji yaptı bende iğne ye geçtim proluton diye progestan daha etkili bir ilaç hafta da 1 defa doktorunuza sorabilirsiniz
Rica ederim ne demek canimÇok teşekkür ederim canım
Canım nasılsın seni merak ettim bayadır göremedim seniGüncel.
Aynı şekilde canım inşallah iyidirler. Doğum zamanı yaklaşmıştır. Yoksa paşalar aceleci davranıp geldi miCanım nasılsın seni merak ettim bayadır göremedim seni
Merhaba canim. Genelde 2018 ikiz anneleri sayfasindayim :) burda da artik yazisma olmuyo diye hic bakmamisim. Biz iyiyiz cok sukur. Daha dogum olmadi. Dayanikli cikti minnaklar. Hazirliklar bitti. 2 hafta sonra geliyor paşalarCanım nasılsın seni merak ettim bayadır göremedim seni
Hangi arkadasimdin canim :) ismini degistirmissin sanirim taniyamadimmmAynı şekilde canım inşallah iyidirler. Doğum zamanı yaklaşmıştır. Yoksa paşalar aceleci davranıp geldi mi
Maşallah tosunlaraMerhaba canim. Genelde 2018 ikiz anneleri sayfasindayim :) burda da artik yazisma olmuyo diye hic bakmamisim. Biz iyiyiz cok sukur. Daha dogum olmadi. Dayanikli cikti minnaklar. Hazirliklar bitti. 2 hafta sonra geliyor paşalarsen nasilsin var mi bir gelisme ? Diger arkadaslari da goremiyorum hic.
Doğru unutmuşuk kuzumHangi arkadasimdin canim :) ismini degistirmissin sanirim taniyamadimmm
Sevsinler onlarıMerhaba canim. Genelde 2018 ikiz anneleri sayfasindayim :) burda da artik yazisma olmuyo diye hic bakmamisim. Biz iyiyiz cok sukur. Daha dogum olmadi. Dayanikli cikti minnaklar. Hazirliklar bitti. 2 hafta sonra geliyor paşalarsen nasilsin var mi bir gelisme ? Diger arkadaslari da goremiyorum hic.
Hayirlisi olsun canim bakarsin son deneme tutarMaşallah tosunlarabizlerde bı gelişme yok maalesef canım 2. Asilamam tutmadı son kez deyip tüp bebeğe gecicem artik
Saolasin canim benim :) ismini degisik gorunce taniyamadim kusura bakma. Ederim tabiki kuzum. Allahim bian once emeklerinizin karsiligini almayiSevsinler onlarıSağlıkla kucağına al inşallah. Iyi haberlerini alnak nasip olsun Bizi unutma kuzum dualarında.
Ah olsada gelişme yazsak kuzum. Özelden atarız biz sana merak etmeSaolasin canim benim :) ismini degisik gorunce taniyamadim kusura bakma. Ederim tabiki kuzum. Allahim bian once emeklerinizin karsiligini almayi
Nasip etsin insallah . Bi gelisme olursa burayada yazin merak ederim. Betul
Napiyor ondan var mi haber
EVEt canim cok sukur :) sen ne kadarlik oldun ? Cinsiyet ogrendiniz mi?Burası oldukça sessiz yine de arada bakıyorum buraya kızlar. Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi mucizelerimize.Niles143 maşallah bir şey kalmamış doğuma. Darısı başıma inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?