Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aslinda hemen kalan var Bu ameliyat sonrasi 3. Ve 6. Aylarda kismet iste.Ama bizim varikoselmz ileri derecedymis yani 3 4 senelik doktor ne kadar tasidigina bagli iyilsme suresi dedi. 3 ay doldu cok sukur zaman gecmiyor ama daha ne zamnaler gececek .Kismet olursa Cumartesi test vericek esim .yaklsk 5 ayi gecmistir .Kexi boynizi kuru uygulyli Cakkir vs vs .Bi com sey insallah ise yaramistir.

Keçi boynuzu pekmezi 1kasık
Ballı çerez 1 kaşık her gece yatmadan önce bunlardan 1 er kaşık içti cok sukur çok faydasını gördük 3 milyondan şükürler olsun biranda 16 milyona çıktı
Bizde ocak 2017 den itibaren evliyim 2. Yilimiz bitmek üzere bizdede hala tık yok sabredecez kuzum

Yapacak birsey yok gercekten esim amrliayt olmadan once oylesine test vermisti .Hic dusuncemz yokken .Ve toplam sperm 3 milyon mm 1 milyon sok olduk.Acikcasi ben bebek istiyordum.Yumurtlma gunlermi degerlndrmstm hep 8 ay olmayinca endise etmistm .O donemde keciye ara vermistm gerck degerler ciksin diye.Sonra tup bebek dediler direk en fazla 5 milyon olur yine olmaz .Tbi tek doktorla kalmdk hemen arastrdm yakinmzda bi doktor buldum .2 hafta sonra gittik Esim tekrar test verdi toplam sperm 19.6 cok sevindim .Fakat simdi dusunuyorm 2 haftada bu kadar fark edermi devlette vermisti ilk testi orada bekletiyolarms spermleri falan diye okumustm .Acaba diyorum ozel hastanedeki sisirme bi deger mi .Oyle yada boyle 19 milyon umut oldu bize.Ama eminin ki keci boynuzu kuru ise yariyor .Bide caksir koku kayantyrm her aksam 1 bardk iciyor gercrktn cok aci suyu daha iyi icileblrmis ama kokunun daha etki etcgni dusundm.Sabahlari bal polen ari sutu prols ve caksir tozu koyurum 1 tatli kasigida onu yiyor .z.bİncir umarim hepimize sifa olut.bunlari icmesi bile sorun bizde .Bakalim nolcak ilk 6 ayda duzelr diyolar .Siz asilamda denemsszn Rabbim yardimcinz olsun husrana ugrmk cok zor .

Selam kızlar, ben 30 kasımda minik meleğimi kucağıma aldım çok şükür. Uzun ve meşakkatli bir yoldan geçtik sizlerle yoldaşlık ettik, dert paylaştık çözüm aradık. Çok şükür Rabbim bugünleri de gösterdi. Bekleyen arkadaşlarım var biliyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı haberler versin inşallah sizlere, mucizelerinize kavuştursun sizleri ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bebekleri doğanlara da gazsız bol sütlü hayırlı saglıklı uzun ömürler dilerim.

Vala kızlar eşim ameliyat oldu düZelir duzelir dedik varikosel 6.ayda bile sonuclari ilkine göre düşük cikti ozelde olmuştu doktor bile şaştı iltihap odem mi oldu dedi ilac verdu kullan gel dedi 1 hafta sonra devlette tahlil verdi ben o ara devlette tedavi baslattim asilama icin onay aldik gecen carsamba asilama oldum asilama verilen sperm sonucu yine düşüktu keske ameliyt vs beklemeseydim direk ya 2 kere asilama sonra tüp yapsaydim diyorum

Hatta bi komsumuzun kizi var eside varikoselmis hemen tup yaptirlar onlar bebekleri oldu 4 yasinda 2 sene önce ameliyat olmuş adam duzelir diye bu sefer kendiliginden olur diye bebis olmamış yine tup bebek tedavisi baslatmis sonradan ogrendim bilseydim .ben pişmanım bunca ay duzelir duzelir diye ama bizde morfoloji sorunuda vardi kimse uğraşmayın direk tup yapinda demedi bekledik durduk umarim varikosel ameliytndan snra bekleyenler iyi sonuc alir bizimki düştü

Burda doktor cok önemli bence. Ablamım esinde de varikosel vardı onlara beklemeden tüp bebek yapın dedi bize ise kesinlikle ameliyat olun dedi. Kisiden kisiye degisiyor bence. Biz olumlu etkisini 3.aydan sonra gördük 6.ay hamile kaldım ben. Tabiki bol bol dua ve takviyelerle...

Bizde ayni bizim bi yil olacak degrler bi artti bi ayni kaldi uzn zamndrda test yaotrmdk ara verdik bzde yavas yvas tup bebege gdyrz ben de asilamayi gekrsz buluyrm ama nasip tabi

Reactions: Cac
Gecmis olsun canim Ne mutlu size Allah kucagini almyai nasip etsin bizimde Ameliyat olalai 5 ay oldu.Sayi ikiye katladi cok sukur ki 3 milyondan 38.4 geldk 5 ayda .Esin icin neler kullndz.Ayrica herseyin zmani var 0 morfoloji 5 milyonla hamile kalan var .Rabbim ne zaman isterse o zmn olucak.Ben inaniyorm .

Benim bebegim dogdu canim cok sukur. Esim proxeed plus ve combifertil kullandi bunun yaninda proviron isimli hormon ilaci ve klomen kullandi. İlaclari cok uzun sure kullanamadi 1,5 filan ancak kullanmistir. Keci boynuzu sogan elma karisimi kurunu ara ara icti zaten sporcu oldugu icin onceden de icerdi. Zaten spordan dolayi varikosel olmus

Benim esiminde spor canim .Degerlrnz nasildi peki ameliyat oncesi sonrsi hatirliyor musun
Aslinda sayi cok artmadi hareket artmisti. Ben daha once hamile kalmistim zaten ama erken dogumla kaybettim tabi o uzuntu ile uzun sure ara vermek istedim 7 ay sonra tekrar bebek istedik 6 ay gecti olmayinca test yaptirdik 16 milyon sayi %8 ileri hareketli gerisi olu cikti. Morfoloji sorunu vs yoktu. Doktor ameliyatsiz da olabilir cocugunuz amanhem beklersiniz hem 2.icin tup bebege basvurmaniz gerekebilir deyince ameliyati hemen oldu esim. 3.ay degerler daha da dustu cok uzuldum. 5.ay 17milyon sayi (ml litrede) %55canlilik orani cikti. Ertesi ay hamile kaldim. Burda degerleri bizden cok daha iyi olanlar da vardi. Nasip bazi seyler... Rabbim en hayirli en yakin zamanda nasip etsin size de insallah

Kuzum gözun aydın rabbim sana bağışlasın inşallah :)

Kesinlikle nasip canim .Allah anneli babali buyutsun yavrunu.Bazen hic olmicakmis gibi geliyor .Ama biliyorum olucak .Sabir zaman bekliyecegz .

maşallah canım güzel bir ömrü olsun yavrunun benim eşimede varikosel dediler ameliyat dediler sonra hiç kalmayabilir sperm dediler tüp bebek olabilir diyorlar konya novafertilde ahmet şalvarcı varmış eşim bide o baksın diyor olmadı ankara düşünüyoruz.kafamız karışık ameliyat mı? tüp bebek mi?düşünüyoruz

Direk bence tüp yap ameliyat uzin surec 6 ile 1 senede toparlanma diyorlar bizim 6 ay gecti duzelmedi kimisi 3 aydan sonra kimisi 6 aydan sonra bekleriz dersen ameliyat olsun biz 1 senedir bebek istiyoruz gectide bir seneyi varikosel ameliyat olali 7 ay oldu enson asilama yaptırdık bu ay. ankarada sanirim formlarda okudum kaan hocayi cok övüyorlar biz 3 tane doktor gezdik 2si ameliyat dedi yasi genc diye biraz bekleyin dedi 2 ay bekledik yine olmadi ameliyat olduk yine olmadı morfolojide bizde düşüktü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…