- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım benim biz sadece bir tarafta olmasinda bile psikolojik olarak etkilenip canlarimiz sıkılıyor ki sizinki iki taraflıymis sizide anlıyoruz sabir arkadaşlar en önemlisi sabir etmek mecburen bekleyecegizKızlar benim eşim bugün ameliayt oldu.
İlk doktor sol tarafta varikosel var demişti
Ama başka doktora gittik. Ve o doktora ameliyat yaptırdik. O da çift taraflı bakıyor mus. Bi de bakmış ki normalde solda vardı sağ da daha fazla varmış.
İnşallah hersey düzelir ve guzel haberler verebilirim
Hayır canım kesinlikle umudunu yitirmeBizimde son kutu yanilmiyorsam. Burayada yazin olur mu sonuclari. Hayirli haberler alirsiniz insSuskun Ceylan A Ataabetull biz de kasimin sonunda gidicez. Yukselma olsaydi suana kadar hamile kalirdim kalan var cunki bu sitede. Umudumu yitiriyorum artik.
Bende canim bende. İnan artik cok sıkıldım cocuk yok mu sorusunu duymaktan. Rabbim daha fazla aratmadan kucagimizi doldursun insallah. Sizin ilaclar neden bitmediki. Bize proxeed plus verdi 3 ay gidicek 6 kutu bitirceksiniz demisti. Oylede oldu. Son kutuda bu ayin sonunda bitiyor. Aslinda 3 ay daha beklememiz gerekiyo doktora gitmek icin ama beklemicez. Dahada mi kotuye gidiyo acaba diye korkmuyo degiliz. O da ihtimaller arasinda cunkiHayır canım kesinlikle umudunu yitirme
AksattigimAksattigimiz günler yüzünden bizimde ameliyat günü doluyor ama ilaçlar bitmediği için gitmicez merakla bekliyorum bebegimi hayırlısıyla inşallah kucağıma alıp o mis kokusunu çekmek istiyorum
4 yıl,4 tup bebek,3 negatif,1 düşükCanım benim biz sadece bir tarafta olmasinda bile psikolojik olarak etkilenip canlarimiz sıkılıyor ki sizinki iki taraflıymis sizide anlıyoruz sabir arkadaşlar en önemlisi sabir etmek mecburen bekleyecegiz
Amin canım hayırlısıyla ınşallah çok cok üzüldüm durumuna4 yıl,4 tup bebek,3 negatif,1 düşük
100 lerce iğne ilaç
Allah yardimcimiz olsun
Bu ameliyat benim için büyük bir umut
Allah hepimizin gönlüne gore versin insallahhh
Canım bizimde ilaç var ama bı haftalik ilaçla büyük değişim olmaz o yüzden beklemicez test içinBizimde daha ilacı çok o yüzden ilaci bitince gidip test yaptircaz
Canım bugün olmazsa yarın olcak bu ameliyatı ileri derecede değilmiş şuan yapmayabilir sayiniz kaç acabaKizlar esim bugun renkli dopler cekildi raporunda sol tarafta grade 1 varikosel saptanmistir diyor. Ameliyata gerek varmi acaba daha doktora gostermedik
Çok geçmiş olsun canım çok ihtiyacımız var güzel habereKızlar benim eşim bugün ameliayt oldu.
İlk doktor sol tarafta varikosel var demişti
Ama başka doktora gittik. Ve o doktora ameliyat yaptırdik. O da çift taraflı bakıyor mus. Bi de bakmış ki normalde solda vardı sağ da daha fazla varmış.
İnşallah hersey düzelir ve guzel haberler verebilirim
Canım biz 17 si test yaptiricaz sonucu yazarım valla bende daraliyorum ama hayırlısıBizimde son kutu yanilmiyorsam. Burayada yazin olur mu sonuclari. Hayirli haberler alirsiniz insSuskun Ceylan A Ataabetull biz de kasimin sonunda gidicez. Yukselma olsaydi suana kadar hamile kalirdim kalan var cunki bu sitede. Umudumu yitiriyorum artik.
Hayirlisiyla bi hamile kalsak da cektigimiz butun sıkıntılarimiz bitse4 yıl,4 tup bebek,3 negatif,1 düşük
100 lerce iğne ilaç
Allah yardimcimiz olsun
Bu ameliyat benim için büyük bir umut
Allah hepimizin gönlüne gore versin insallahhh
Tamam kuzum. İnsallah degerlerde duzelme vardir da umut olursun bizeee.Canım biz 17 si test yaptiricaz sonucu yazarım valla bende daraliyorum ama hayırlısı
Canım yazdıkların hepimize moral oldu çok çok teşekkürler eşimle konuştum nohut sulusuna tamam dedi bir de günlük 1 kaşık keçi boynuzu pekmezine tamam dedi balık sevmiyor diğer seyleride kabul etmedi1. Kızlar sperm parametreleri 72 günde bi yenileniyor. 3 tam ay beklemenize gerek yok.
2. Bizim ameliyat öncesi sperm kons 1. 8 ml di.
16/06/2017 ameliyat oldu
12/09/2017 sperm kons 3.65 ml
12/10/2017 sperm kons 4.33 ml
26/10/2017 sperm kons 22.4 ml
01/11/2017 sperm kons 56 ml
Yükselir inş ehvam yapmayın kafanızı rahat bırakın.
Haftada 3 gün nohut sulusu
Haftada 2 gün balık
Bol yeşillik
Kuru yemiş
Her gün Keçi boynuzu tozu bi tatlı kaşığı
Hergün Zeytin yağında bekletilmiş bir incir
Günde 4/5 havuç
Isırgan otu çayı günde 3/4 bardak
Hergün iki tane Emodex
kullanarak bu sayıya ulaştık. Bu arada sperm DNA hasarınıza da baktırın. İyi bi androloji uzmanı bulun. Biz Kaan aydos' gittik. Eşinizin hormon testine de baktırın. Allah yardımcımız olsun inş
İnşallah canım hemen yazicam burayaTamam kuzum. İnsallah degerlerde duzelme vardir da umut olursun bizeee.
Pekmezi zorla iciriyorum canım 3 ayda yarım kavanoz zorla içti hiç dikkat etmiyor kendine çok sigara içiyor bu DNA hasarı her hastanede yapılıyormu acaba1. Kızlar sperm parametreleri 72 günde bi yenileniyor. 3 tam ay beklemenize gerek yok.
16/06/2017 ameliyat oldu
Haftada 2 gün balık
Bol yeşillik
Kuru yemiş
Günde 4/5 havuç
Hergün iki tane Emodex
kullanarak bu sayıya ulaştık. Bu arada sperm DNA hasarınıza da baktırın. İyi bi androloji uzmanı bulun. Biz Kaan aydos' gittik. Eşinizin hormon testine de baktırın. Allah yardımcımız olsun inş
Pekmezi zorla iciriyorum canım 3 ayda yarım kavanoz zorla içti hiç dikkat etmiyor kendine çok sigara içiyor bu DNA hasarı her hastanede yapılıyormu acaba
Androloji tam olarak neyle ilgileniyor siz onda tedavi gördünüz mü peki1. Kızlar sperm parametreleri 72 günde bi yenileniyor. 3 tam ay beklemenize gerek yok.
16/06/2017 ameliyat oldu
Haftada 2 gün balık
Bol yeşillik
Kuru yemiş
Günde 4/5 havuç
Hergün iki tane Emodex
Evet bizim doktor androloji uzmanıydı. Üreme işiyle ilgileniyor. Spermlerle yani.Androloji tam olarak neyle ilgileniyor siz onda tedavi gördünüz mü peki
peki sizin hormonlar ne durumdaydı fsh prolaktin filan normal miydiEvet bizim doktor androloji uzmanıydı. Üreme işiyle ilgileniyor. Spermlerle yani.
Amin bir gün biter insallqh. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.Hayirlisiyla bi hamile kalsak da cektigimiz butun sıkıntılarimiz bitseallah yardimcin olsun canim. En onemlisi moral. Moralleri yuksek tutuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?