Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ne guzel ya valla moral oldun bizede. Bizde keciboynuzu kuru yapiyoruz 2 aydir. Aksamlari taze olarak kaynatip iciriyorum. Doktorun verdigi proxeed plusi kullaniyoruz. Sigarayida birakti cok sukur ameliyattan beri icmiyor. Ek olarak keciboynuzu pekmezi ve kestane bali tuketiyor. Bide arada kendine şıra,sade soda,bal,limon ve portakalida sıkıp bunlari karistirip kendince bi kür yapiyor eşim. Hepsi sağlıklı şeyler diye.İnsallah fayda ediyodur. Nohut sulusu dediginizi anlayamadim sadece.

Kuru fasulye gibi nohutu sulu yemek yapıp yedirin dedi. Aslında nohut ve nohutu n pişirilen suyunu tüketsin dedi. Nohutu kaynaştığımız suyu ve nohutu.

Bizim prolaktinin çok yüksek çıktı. Endokrinde eşim tedavi görüyor şuanda. Hipofiz bezlerine bakılıyor. Fsh normal. İnş oda düzelir.
O da düzelir inşallah ameliyattan sonra çok güzel gelişme kaydetmişsiniz bebek haberi yakındır Allah’ın izniyle, inşallah biz de sizin gibi sonuç alırız

Pekmezi zorla iciriyorum canım 3 ayda yarım kavanoz zorla içti hiç dikkat etmiyor kendine çok sigara içiyor bu DNA hasarı her hastanede yapılıyormu acaba
Eşim de sevmiyor ama zorlayarak falan derkeeen 3 ayda birazda olsa içti bir kavanozun bitmesine 2 kasiklik pekmez kaldı

Eşim de sevmiyor ama zorlayarak falan derkeeen 3 ayda birazda olsa içti bir kavanozun bitmesine 2 kasiklik pekmez kaldı
Selam arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 3 ayı doldurdu ama kontrole ısrarla gitmiyor ,çok yoruluyorum artık kendine dikkat etmiyor sigara zaten günde 2 paketi buldu neredeyse ne yapmam gerekiyor bilemiyorum

Selam arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 3 ayı doldurdu ama kontrole ısrarla gitmiyor ,çok yoruluyorum artık kendine dikkat etmiyor sigara zaten günde 2 paketi buldu neredeyse ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
Canım benim mutlaka ikna et gitsin sonuca göre yolunuza devam edersiniz ne olduğu bilmeden ne yapabilirsinizki

Birak zorlama kendi düşsün üzerine etrafınızdetrafınızda çocuğu olan kisilere bol bol oturmaya gidin içinde çocugçocugunuzun olması için mutluluk olussun

Canım benim mutlaka ikna et gitsin sonuca göre yolunuza devam edersiniz ne olduğu bilmeden ne yapabilirsinizki
Sürekli iş yerinin yoğunluğunundan şikayet ediyor gitmemek için ,dün kardeşimin hamilelik haberini aldım öyle sevindim ki eşime de söyledim duyduğumda akşam evde de hafta içi ayarla sen doktora gidelim dedi inşallah vazgeçmez

Canım çok sevindim senin adına perhiz olayını unutma

Teşekkür ederim canım evet 3 günlük perhiz olacak dedi klinikteki bayan , sizde durumlar nasıl ?
Cuma günü gidicez bizde test için doktorla konuşup bide hormon testi isticem eşim için henüz hamile kalamadigim için büyük bir gelişme olduğunu sanmıyorum sonuca göre aşılma denicem tabi doktor direk tüp bebek yapın demezse

Önemli olan 3 aydan sonrası bizler için 6. aya kadar olmazsa gebelik ondan sonra aşılama yada tüp bebek demişti doktor , spermler 3 ayda kendine geliyormuş çünkü

Önemli olan 3 aydan sonrası bizler için 6. aya kadar olmazsa gebelik ondan sonra aşılama yada tüp bebek demişti doktor , spermler 3 ayda kendine geliyormuş çünkü
Canım bizim doktor 1 yıl dedi o yüzden beklemek istemiyorum hadi 3 ay daha beklerim bekli ama 1 yıl çok uzun geliyor bana tabi nasip kısmet bilmiyorum valla cnm sizin sayiniz kaçtı ilaç olarak ne kullandınız bizim ilk 6milyon ikinci testte 14.900ama yıkama işlemi sonrası 4.600 kalmıştı

Bana kalsa bende beklemek istemiyorum ama eşim doğal olsun diyor sanki çok kontrollere gitmiş gibi ameliyattan önce 1 kez test yaptırdı eşim birdaha yaptırmadı oda sayısı 132.000 du hız problemimiz vardı bizim ileri hareket %10du hareketsiz %80 di ameliyatta o yüzden olmuştu

ilaçta kullanmadı ameliyattan sonra keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyor sadece 2. şişeye başladı tek kullandığı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…