Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende çok umutladim ama olmadı yine bu ayın 17si 3 ay olcak bakalım hayırlısı test yapilcak yine beklemedeyim
Canım bende ameliyattan beri hasta oldum üstüne üstün birde kayinimin düğün şu bu derken çok şükür atlattık bak az kaldı benim eşim sabırsızlaniyor hakta veriyorum ayın 17 sinde sperm testi yaptırınca doktoruyla konuşup biz beklemek istemiyoruz tüp bebek mi aşılama mi nereye yonlendirirseniz yonlendirin diyecekmis benim kadın doğum ameliyattan 6 ay sonra test sonucunuzla gelin demişti eşim 3 aylıkken gitmek istiyor ve yapacağımı bende sasirdim

Canım aynı şeyleri bizde düşünüyoruz doktorla konuşcaz evet bayadır yoktun herhalde hamile sevinçten buraya uğramıyorsun die düşündüm hayırlısı bakalım

Canım aynı şeyleri bizde düşünüyoruz doktorla konuşcaz evet bayadır yoktun herhalde hamile sevinçten buraya uğramıyorsun die düşündüm hayırlısı bakalım
Ah ahhh o umutla en çok kocamda olsa bekliyoruz ama yok bacım yok olsun yinede hayırlısıyla inşallah RABBİM ne zaman vereceğini bilir bunu veren gerçekten sabrını da veriyor
17 sinde 3 ay doluyor ilaclarda var daha kullanacağı bittiginde gidecez ışte canım batta zaten o tarihlerde

Ameliyat oldu eşim hala spermler az ve katı değişim yok sifir
Az ve katı derken canım. Test yaptırmadınızmı. Benim eşimin de görünürde katı ve az fakat tahlilde 2 ml. 43 milyon sayı olarak yeterli katı olmasınında ses avantajı 65 dk sıvılaşıyor fakat bununda tedavisi var. Umarım test sonuçlarınız iyidir.

Arkadaşlar test yaptırmadan katı veya sıvı olarak bilemeyiz sabredip günü gelince test yaptırın benim eşim keçi boynuzunu yalvardigim halde zor iciyor iki gün icse 2 hafta içmiyor nerdeyse.. çok canım sıkılıyor birşey diyincede üstünede gitmek istemiyorum dikkat edeceğim demişti ilk ameliyat olduğunda duzebdüzenli olarak içiyordu ama artık içmiyor bende ne yapacağımı şaşırmış durumdaym

Evet canım bu çok zor olmalı allahtan benim eşim ne versem içiyor sigarayı da bıraktı çok şükür. Vitamin olarak denesen olmaz mı? Keçiboynuzun da olan vitaminler başka toz halinde ki vitaminler de YÖK mü acaba.. su ile tüketilenler en azından onu kullanabilir.

Test sonuçları da felaket az 2 milyon kizlae
Eşiniz başarılı bir ameliyat mı geçirdi acaba. Bazı durumlarda eksik ameliyat bir sonuç vermeyebiliyor. Çünkü hekimlerin deşiğine göre ameliyat sonrası sperm değeri azalması görünmesi imkansız denecek kadar az eğer sperm değerleri gittikçe düşüyorsa yanlış damar bağlamaları durumu olasıymış(atar damar yada spermlerin taşındığı damar sanırım.) bazı bulgularda ise ilk 3 ay düşüş sonra düzelme oluyormuş. Durumun takipçisi olun derim. İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir.

Canım yeni okudum msjini cok ilginc

Benim bata 10 gün var bakalım benim eşimin de ameliyat yeri iyileşti ama sol yumurtası agriyormus hafif şişlik de var gidince ogrenicez artık bu arada doktora soylicem hormon testi yapmak istiyorum die canım sıkılıyor.ama napiyim hayırlısı

Arada bir esimde ışte zorlandiginda sanırım ameliyat yerim ağrıyor diye söylediği zaman oluyir

Kizlar esim bugun renkli dopler cekildi raporunda sol tarafta grade 1 varikosel saptanmistir diyor. Ameliyata gerek varmi acaba daha doktora gostermedik

Kizlar esim bugun renkli dopler cekildi raporunda sol tarafta grade 1 varikosel saptanmistir diyor. Ameliyata gerek varmi acaba daha doktora gostermedik

Kızlar benim eşim bugün ameliayt oldu.
İlk doktor sol tarafta varikosel var demişti
Ama başka doktora gittik. Ve o doktora ameliyat yaptırdik. O da çift taraflı bakıyor mus. Bi de bakmış ki normalde solda vardı sağ da daha fazla varmış.
İnşallah hersey düzelir ve guzel haberler verebilirim

Gecmis olsun canim. Cogunlukla duzeliyor ameliyattan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…