- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım bende ameliyattan beri hasta oldum üstüne üstün birde kayinimin düğün şu bu derken çok şükür atlattık bak az kaldı benim eşim sabırsızlaniyor hakta veriyorum ayın 17 sinde sperm testi yaptırınca doktoruyla konuşup biz beklemek istemiyoruz tüp bebek mi aşılama mi nereye yonlendirirseniz yonlendirin diyecekmis benim kadın doğum ameliyattan 6 ay sonra test sonucunuzla gelin demişti eşim 3 aylıkken gitmek istiyor ve yapacağımı bende sasirdimBende çok umutladim ama olmadı yine bu ayın 17si 3 ay olcak bakalım hayırlısı test yapilcak yine beklemedeyim
Kaç ay oldu ki ameliyat olaliAmeliyat oldu eşim hala spermler az ve katı değişim yok sifir
Canım aynı şeyleri bizde düşünüyoruz doktorla konuşcaz evet bayadır yoktun herhalde hamile sevinçten buraya uğramıyorsun die düşündüm hayırlısı bakalımCanım bende ameliyattan beri hasta oldum üstüne üstün birde kayinimin düğün şu bu derken çok şükür atlattık bak az kaldı benim eşim sabırsızlaniyor hakta veriyorum ayın 17 sinde sperm testi yaptırınca doktoruyla konuşup biz beklemek istemiyoruz tüp bebek mi aşılama mi nereye yonlendirirseniz yonlendirin diyecekmis benim kadın doğum ameliyattan 6 ay sonra test sonucunuzla gelin demişti eşim 3 aylıkken gitmek istiyor ve yapacağımı bende sasirdim
Ah ahhh o umutla en çok kocamda olsa bekliyoruz ama yok bacım yok olsun yinede hayırlısıyla inşallah RABBİM ne zaman vereceğini bilir bunu veren gerçekten sabrını da veriyorCanım aynı şeyleri bizde düşünüyoruz doktorla konuşcaz evet bayadır yoktun herhalde hamile sevinçten buraya uğramıyorsun die düşündüm hayırlısı bakalım
Az ve katı derken canım. Test yaptırmadınızmı. Benim eşimin de görünürde katı ve az fakat tahlilde 2 ml. 43 milyon sayı olarak yeterli katı olmasınında ses avantajı 65 dk sıvılaşıyor fakat bununda tedavisi var. Umarım test sonuçlarınız iyidir.Ameliyat oldu eşim hala spermler az ve katı değişim yok sifir
Evet canım bu çok zor olmalı allahtan benim eşim ne versem içiyor sigarayı da bıraktı çok şükür. Vitamin olarak denesen olmaz mı? Keçiboynuzun da olan vitaminler başka toz halinde ki vitaminler de YÖK mü acaba.. su ile tüketilenler en azından onu kullanabilir.Arkadaşlar test yaptırmadan katı veya sıvı olarak bilemeyiz sabredip günü gelince test yaptırın benim eşim keçi boynuzunu yalvardigim halde zor iciyor iki gün icse 2 hafta içmiyor nerdeyse.. çok canım sıkılıyor birşey diyincede üstünede gitmek istemiyorum dikkat edeceğim demişti ilk ameliyat olduğunda duzebdüzenli olarak içiyordu ama artık içmiyor bende ne yapacağımı şaşırmış durumdaym
Eşiniz başarılı bir ameliyat mı geçirdi acaba. Bazı durumlarda eksik ameliyat bir sonuç vermeyebiliyor. Çünkü hekimlerin deşiğine göre ameliyat sonrası sperm değeri azalması görünmesi imkansız denecek kadar az eğer sperm değerleri gittikçe düşüyorsa yanlış damar bağlamaları durumu olasıymış(atar damar yada spermlerin taşındığı damar sanırım.) bazı bulgularda ise ilk 3 ay düşüş sonra düzelme oluyormuş. Durumun takipçisi olun derim. İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir.Test sonuçları da felaket az 2 milyon kizlae
Canım haftaya test yaptiricaz henüz bişe yok bende
Canım yeni okudum msjini cok ilgincKızlar uzun bir sure sonra merhaba hayırlı sabahlar
Ikinci üyelik olarak sayfa açmam gerekmisti bir konu için açtım tabi sonra 2 hesabimda kapatıldı atabetul hasabimi geri açmaya çalıştım kk nun telefona da mesaj attım ama bir türlü acmadilar bende mecburen yeni bir hesap oluşturdum kızlar konumuza geçiyorum...
Esimin ameliyat yeri çok şükür hayırlısıyla iyilesti yavaş yavasta iyilesmeye devam ediyor fakat yara üstünde kıl dönmesi gibi içi iltihap dolu birşeyler çıktı ilaç yazdirmaya doktorun yanına gidince bir sorun yok dedi neyse metacartin ilaci kullanmaya devam ediyorum ve ben yine bir şok. Eşimin bütün vücudunda yaralar çıkmaya başladı hemde büyüyor içinden sivilar da çıkıyor sadece sirtindada değil kollar bacaklar boyun tüm vucudu önce sivice gibi çıkıyor sonra büyük yaralara dönüyor çok korktum hemen cildiye doktoruna gittik stres ve ilacinizin yan etkiside olabilir dedi igne yazdı ve krem yazdı
Ameliyatın 3. Ayın dolmasına az kaldıSuskun Ceylan la aynı gün olmuştu 17 kasimda doluyor
Benim bata 10 gün var bakalım benim eşimin de ameliyat yeri iyileşti ama sol yumurtası agriyormus hafif şişlik de var gidince ogrenicez artık bu arada doktora soylicem hormon testi yapmak istiyorum die canım sıkılıyor.ama napiyim hayırlısıAh ahhh o umutla en çok kocamda olsa bekliyoruz ama yok bacım yok olsun yinede hayırlısıyla inşallah RABBİM ne zaman vereceğini bilir bunu veren gerçekten sabrını da veriyor
17 sinde 3 ay doluyor ilaclarda var daha kullanacağı bittiginde gidecez ışte canım batta zaten o tarihlerde
Gecmis olsun canim. Cogunlukla duzeliyor ameliyattan sonra.Kızlar benim eşim bugün ameliayt oldu.
İlk doktor sol tarafta varikosel var demişti
Ama başka doktora gittik. Ve o doktora ameliyat yaptırdik. O da çift taraflı bakıyor mus. Bi de bakmış ki normalde solda vardı sağ da daha fazla varmış.
İnşallah hersey düzelir ve guzel haberler verebilirim
Bizimde son kutu yanilmiyorsam. Burayada yazin olur mu sonuclari. Hayirli haberler alirsiniz insBizimde daha ilacı çok o yüzden ilaci bitince gidip test yaptircaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?