Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok geçmiş olsun canım 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim hala tık yok bekliyorum bütün hastaneler yapıyor mu DNA hasarı testini
Bence kasım 17 sen sonra sperm analizi yaptırın. Özel laboratuvarlar yapıyor diye biliyorum biz henüz varikoselden kurtulamadığımız için yaptırmadık çünkü varikosel hasar yapıyor onu tedavi edip sonra hasar kaldı mı tespitinden sonra hasarı ortadan kaldırmak mantıklı olan. Sizin sperm değerleriniz ameliyattan önce neydi. Morfoloji kaçtı? Bilgi verirsen sevinirim.

Yatiricaz canım foto attım bak

Eklentiler

• 15096220174201401735276.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 49
yaptırıcaz canım foto attım bak

Canım sen içini ferah tut bence sonuçlar hiç de kötü değil. Sayı az gibi ama sonuçta sperm çıkışı varsa oda muhakkak artar çünkü varikosel sayı düşüklüğü hız düşüklü gibi şeyler yapıyor. Morfoloji dünya sağlık değerleri baz alınarak bakılmış sanırım ama hiç sorun değil oda iyi. Bizim % 7 hararetli 93 hararetsiz ve de 0 morfoloji olmasına rağmen Kaan aydos da ve bizim doktorumuz da endişelenmeyin dedi sadece sonuçlara göre tedaviye devam etmek lazım ben inanıyorum herşey yolunda inşallah :)

Bal damlıyor ağzından valla 14 aydın evliyim hiç gebe kalamadım

Bal damlıyor ağzından valla 14 aydın evliyim hiç gebe kalamadım
Yaşın problem değilse acele etme ilk varikoselden kurtulun sonra DNA hasarına baktırın varsa omunda tedavisini olun Kaan aydosu tavsiye ederim ve takviye vitaminlerle olur inşallah ben ne hikayeler biliyorum şakın stres yapmayın sonra sağlıkla gelsin Benin’lerimiz inşallah bizde 1 senedir bekliyoruz hala bebek Yok fakat biliyorum ki olacak inşallah şuan proxeed plus kullanıyoruz doktor önerisiyle.

Ameliyat oldu eşim hala spermler az ve katı değişim yok sifir
Tekrarlamış olabilir mi varikosel aslında tekrarlama dememeli bizim de aynıydı ameliyat eksik olmuş çünkü farklı doktora gittik hala varikosel olduğunu düşünüyor 2 ay sonra ameliyat olalı 1 sene olacak ve düzelme yoksa tekrar ameliyat olacak.

32 yaşındayım cnm hiç beklemek istemiyorum bakalım hayırlısı

32 yaşındayım cnm hiç beklemek istemiyorum bakalım hayırlısı
Hakkımızda hayırlı olur inşallah siZde hormon testlerinizi yaptırın eşiniz de en azından DNA hasarına baktırsın çünkü hasar çok olan erkekler de eşleri tüp de dahi düşük yaşayabiliyorlarmış içinizi ferah tutun kırk yaşında insanların bebekleri oluyor. Yumurtalık rezerviniz iyiyse dert etmeyin lütfen...

Biz de bu ay test yaptiricaz eger sayida yukselme yoksa hemen tup bebege baslicaz

Kızlar ilk ayımız ameliyattan sonra ve adet oldum. Bir buçuk aya yakın oldu. Ümitlenmiştim açıkçası. Uzun zamandır buraya da giremedim. Çok şükür ki çok yoğunum. Ben de bir ümit kızlardan biri belki hamiştir diye girdim. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Hepinizi kocamaaan öpüyorum

Kızlar benim eşime de doktor ameliyat dedi. 20 milyon sayı hızlı ileri %0
4 yıllık evliyiz 4 tup bebek denemem iz var. 3 negatif 1 dusukle sonuçlandı
Tabi bu süreçte biz bilmiyordum varikosal olduğunu doktora gittik öyle birşey yoktu.
4. Negatifimi 2 gün önce aldım tabi haliyle çok yorulduk. Eşime dedim artık sen tedavi ol doğal yoldan deneyelim
Bi gıittik ki varikosal var amileyt olursan düzelir doğal yoldan olur dedi
Zor bir ameliyat mi düzelme oluyor mu
Arkadaslar

Merhaba arkadaşım sana bir iki tavsiye vermek istiyorum öncelikle negatiflerin için çok üzüldüm.benim eşim ameliyat oldu eğitim araştırmada fakat tam başarılı olmadı varikosel hala devam ediyor biz bu esnada dr. Levent Türk hocayı bulduk hala tedavideyiz bir başarısız ameliyat bizi 1 sene ileriye attı size tavsiyem özel veya devlet iyi bir hekim ve mikrocerrahi olun. Ameliyat olduktan sona 1 sene içinde değerler düzeliyor inş. Ameliyat hasta için ağrısız fakat önemli bir ameliyat. Yolumuz açık olsun inşallah..

Bende çok umutladim ama olmadı yine bu ayın 17si 3 ay olcak bakalım hayırlısı test yapilcak yine beklemedeyim

Kızlar uzun bir sure sonra merhaba hayırlı sabahlar
Ikinci üyelik olarak sayfa açmam gerekmisti bir konu için açtım tabi sonra 2 hesabimda kapatıldı atabetul hasabimi geri açmaya çalıştım kk nun telefona da mesaj attım ama bir türlü acmadilar bende mecburen yeni bir hesap oluşturdum kızlar konumuza geçiyorum...
Esimin ameliyat yeri çok şükür hayırlısıyla iyilesti yavaş yavasta iyilesmeye devam ediyor fakat yara üstünde kıl dönmesi gibi içi iltihap dolu birşeyler çıktı ilaç yazdirmaya doktorun yanına gidince bir sorun yok dedi neyse metacartin ilaci kullanmaya devam ediyorum ve ben yine bir şok. Eşimin bütün vücudunda yaralar çıkmaya başladı hemde büyüyor içinden sivilar da çıkıyor sadece sirtindada değil kollar bacaklar boyun tüm vucudu önce sivice gibi çıkıyor sonra büyük yaralara dönüyor çok korktum hemen cildiye doktoruna gittik stres ve ilacinizin yan etkiside olabilir dedi igne yazdı ve krem yazdı
Ameliyatın 3. Ayın dolmasına az kaldı Suskun Ceylan la aynı gün olmuştu 17 kasimda doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…