- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Valla şimdi catlicanmmmKizlarrrrrrr ay aglamak uzereyim
İnşallah sevincdendirKizlarrrrrrr ay aglamak uzereyim
Sayiniz kaç olmuş canım foto atabilirmisinSonucumuz çıktı üroloji doktoruyla görüştük ilk zamankiyle şimdi arasında çok fark var çok iyi dedi benim tabi tüylerim diken diken oldu tekrar ilaç yazdı diğer ilacın alerji yaptığını da anlattık bu ilaç daha etkili dedi pekmezi içmeye devam etsin mi dedim evet dedi hocam biz beklemek istemiyoruz ne yapabiliriz dedik aşılama mi istiyorsunuz dedi siz ne öneriyorsaniz onu dedik bununla normal yolla gebelik oluşabilir ilacinizida yazdım ama bunun için kadın doğum a gidin daha detaylı bilgi sahibi olun dedi doktorumla konuştum bu sonuç mükemmel değil ama kötü de degil 3 ay klomen kullan sonra hamilelik olmazsa aşılama yaparız dedi
Attım canımSayiniz kaç olmuş canım foto atabilirmisin
Bence acele etme eğer eşinin sperm sayısı hareketi duzelmisse sen yumurta takibi rahim filmi bunları yaptır 3 ay sonunda karar ver benceSonucumuz çıktı üroloji doktoruyla görüştük ilk zamankiyle şimdi arasında çok fark var çok iyi dedi benim tabi tüylerim diken diken oldu tekrar ilaç yazdı diğer ilacın alerji yaptığını da anlattık bu ilaç daha etkili dedi pekmezi içmeye devam etsin mi dedim evet dedi hocam biz beklemek istemiyoruz ne yapabiliriz dedik aşılama mi istiyorsunuz dedi siz ne öneriyorsaniz onu dedik bununla normal yolla gebelik oluşabilir ilacinizida yazdım ama bunun için kadın doğum a gidin daha detaylı bilgi sahibi olun dedi doktorumla konuştum bu sonuç mükemmel değil ama kötü de degil 3 ay klomen kullan sonra hamilelik olmazsa aşılama yaparız dedi
Ooooo maşallah sizin 3-4 milyon diye hatırlıyorum ben ilk testiniz canım azcik daha sabret inşallah olucak bak ne kadar yükselmiş valla süper 3 ay sonunda buda 2-3 katı artsa valla ikiz dogurursun inşallahAttım canım Eki Görüntüle 2068154
Benim doktorum da öyle dedi zaten 35 milyonun üstünde olması daha iyi olurdu 3 ay boyunca klomen kullan hamile kalmazsan sonra aşılama yaparız dedi tamam dedimBence acele etme eğer eşinin sperm sayısı hareketi duzelmisse sen yumurta takibi rahim filmi bunları yaptır 3 ay sonunda karar ver bence
Evet baktım şimdi ilk testinize yazılarımızda 3.200 hızlı hareketiniz %10 mus şuan baya fark var bu gerçekten çok iyiBenim doktorum da öyle dedi zaten 35 milyonun üstünde olması daha iyi olurdu 3 ay boyunca klomen kullan hamile kalmazsan sonra aşılama yaparız dedi tamam dedim
AMİNNNNNN ay hayırlısıyla inşallah canım benim ya vede evet 3 milyondu. Ayrıca kızlar hani ı ne falan diyen olmuştu çerez tatlısı, keçiboynuzu pekmezi bundan sakın vazgecmeyin ben her gece yatmadan önce 2 kaşık veriyordum son haftalarda kaytardı benimki nohut u diyen arkadaş olmuş nohut yemeği bol bol yapin yok şu oy yok şu kür sakın inanıp eşinizi boş yere sağlıklı olandan da tiksindirtmeyin bu üçünü düzenli kullansın yeterOoooo maşallah sizin 3-4 milyon diye hatırlıyorum ben ilk testiniz canım azcik daha sabret inşallah olucak bak ne kadar yükselmiş valla süper 3 ay sonunda buda 2-3 katı artsa valla ikiz dogurursun inşallah
Aynen canım darısı size hayırlısıyla inşallahEvet baktım şimdi ilk testinize yazılarımızda 3.200 hızlı hareketiniz %10 mus şuan baya fark var bu gerçekten çok iyi
İnşallah canım yarın belli olacak bakalımAynen canım darısı size hayırlısıyla inşallah
Çok sevindim canım gelişme olmasına hayırlısıyla daha da güzel sonuçlar çıkacak Allahın izniyle . Bende çok heyecanlıyım cumartesi test yaptırmaya gitmeyi planladı eşim gidicez bakalım inşallahAMİNNNNNN ay hayırlısıyla inşallah canım benim ya vede evet 3 milyondu. Ayrıca kızlar hani ı ne falan diyen olmuştu çerez tatlısı, keçiboynuzu pekmezi bundan sakın vazgecmeyin ben her gece yatmadan önce 2 kaşık veriyordum son haftalarda kaytardı benimki nohut u diyen arkadaş olmuş nohut yemeği bol bol yapin yok şu oy yok şu kür sakın inanıp eşinizi boş yere sağlıklı olandan da tiksindirtmeyin bu üçünü düzenli kullansın yeter
Amin canım hayırlısıyla inşallahÇok sevindim canım gelişme olmasına hayırlısıyla daha da güzel sonuçlar çıkacak Allahın izniyle . Bende çok heyecanlıyım cumartesi test yaptırmaya gitmeyi planladı eşim gidicez bakalım inşallah
48 saati geçmemesi gerekiyormuş canım laborant kuzenim var o öyle söylediYa kızlar kafam karıştı 3 günlük perhiz bizim yarın 3. Gün ilk testimizide öle yapmıştık 4.gundemi yaptırmak daha mantıklı bilemedim
Canım en az 3 en fazla 5 gün arasında yapılacak diye biliyorum biz en son pazar birliktelik oldu bugun de perşembe dördüncü günümüz bugunYa kızlar kafam karıştı 3 günlük perhiz bizim yarın 3. Gün ilk testimizide öle yapmıştık 4.gundemi yaptırmak daha mantıklı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?