- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Fena gicigim şuan inşallah canımModumuzun dusmesine izin vermiyoruuuz. Herseyde vardir bi hayir. İyi dusun iyi olsun canim benim.
Bende bekle derim. Kac aylar beklemisiz. 3 ay da beklenir sonu guzel olacaksa.Sizde az kaldı öğreneceksiniz canım azıcık daha sabretmeniz kaldı ve kızlar ben hala çok kararsızım doktorun dediği gibi 3 ay klomen kullanıp eğer olmazsa o zaman aşılama mi yoksa illede direk aşılama olsun diye diretmeli miyiz emin olamıyorum hormon değişikliğinden çok korkuyorumbiran önce bebiste hayırlısıyla inşallah olsun istiyorum ama ne olacak şimdi gerçekten korkuyorum eşimde ısrarla beklemek istemiyor lütfen akıl verin
Aşılama içinde rahim filmi istiyorlar bana öle demişti doktorum aşılama içinde iğne ilaç kullanılıyor doğal olma ihtimali varken beklemek daha mantıklı gibiBende bekle derim. Kac aylar beklemisiz. 3 ay da beklenir sonu guzel olacaksa.
Tamam canımAşılama içinde rahim filmi istiyorlar bana öle demişti doktorum aşılama içinde iğne ilaç kullanılıyor doğal olma ihtimali varken beklemek daha mantıklı gibi
İnsan onların rahatlığını görünce deli oluyor bende öyleyim adam doktora gitmemekde diretiyor resmen hep bir bahane yani düşünen sadece biz oluyoruz bu durumda ama can sıkmaya kendimizi üzmeye gerçekten değmiyor üzüldüğümüzle kalıyoruz oluruna bırakmak en iyisi canımFena gicigim şuan inşallah canım
Ne oldu canim ne dedi doktor?Kızlar hastaneye gitmek için evden çıktık şimdi
Hadi hayırlısı canimKızlar hastaneye gitmek için evden çıktık şimdi
Doğru söylüyorsun canım ama benim elimde değil işte kızıyorum bazenİnsan onların rahatlığını görünce deli oluyor bende öyleyim adam doktora gitmemekde diretiyor resmen hep bir bahane yani düşünen sadece biz oluyoruz bu durumda ama can sıkmaya kendimizi üzmeye gerçekten değmiyor üzüldüğümüzle kalıyoruz oluruna bırakmak en iyisi canım
Doğru söylüyorsun canım ama benim elimde değil işte kızıyorum bazen[
bende kızıyorum hatta suratımı asıyorum geriliyorum istemeden de olsa ortam geriliyor
Hayırlısı artık canım inşallah herşey istediğin gibi olur rahim filmi adetliyken mi çekiliyor musKızlar doktor 3 ay beklemeyi önerdi bizde beklemek istemiyoruz dedik klomen kullansakta %10 etkiliyormetkiliyormus ve kesin değilmiş ama böylelikle yumurtayı gelisgelistirelim diyordu bizde 3 ay ilaç kullanıp gebelik olmayolmayıp tekrar aşılama ugrasmayalum diye direk aşılamaya karar verdik hasta olunca doktorumu arayacam gel dediğinde rahim filmi çekilip yumurtlama zamanında da aşılama yapılacak
Doktorun kimdi canım seninKızlar doktor 3 ay beklemeyi önerdi bizde beklemek istemiyoruz dedik klomen kullansakta %10 etkiliyormetkiliyormus ve kesin değilmiş ama böylelikle yumurtayı gelisgelistirelim diyordu bizde 3 ay ilaç kullanıp gebelik olmayolmayıp tekrar aşılama ugrasmayalum diye direk aşılamaya karar verdik hasta olunca doktorumu arayacam gel dediğinde rahim filmi çekilip yumurtlama zamanında da aşılama yapılacak
Adetten 2 gün sonra sanırım canımHayırlısı artık canım inşallah herşey istediğin gibi olur rahim filmi adetliyken mi çekiliyor mus
Elif Sıdıka Olcay canım 7 mart hastanesindeDoktorun kimdi canım senin
Neler tavsiye ettiKızlar bugün doktor hareketliliği artırmak için birşeyler yazdı hangi sebze nin hizlandirip artırdığını soyledi
Yeni bı yola girdin canimm tez zamanda meyvesini alırsın inşallah neler tavsiye etti yazda bizde bilelimKızlar bugün doktor hareketliliği artırmak için birşeyler yazdı hangi sebze nin hizlandirip artırdığını soyledi
Aminnnnn canım benim hepimizde hayırlısıyla inşallahA Ataabetull canım çoooook sevindim haberlerine. Duygulandım öyle ki... İnşallah her şey gönlünce olur ve tek tek bebiş haberlerimizi alırız buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?