- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Erken olduğum için gitmicem canım bebek için artık beklemek istemediğimi soylicemOlabilir canım arada oluyor benim böyle
Nohut yemeği nasıl oluyor sulumuKızlar yazıp yazmadigumi hatırlamıyorum o yüzden tekrar yazayım doktor küçük kağıda yemesi gereken şeyleri yazmıştıya ve haftanın 4 günü de nohut yemeği yiyecek demişti
Evet canım ben böyle yapacağım patatesli nohutlu sulu yemekNohut yemeği nasıl oluyor sulumu
Hiç bilmiyorum valla :)Evet canım ben böyle yapacağım patatesli nohutlu sulu yemek
Yapacağın zaman haber ver canım ben ozelden yazarim sanaHiç bilmiyorum valla :)
Anladim canim haber ver bizede o zaman. Bizde carsamba gunu gidicez haber veririm size sonucu belki testte veririzErken olduğum için gitmicem canım bebek için artık beklemek istemediğimi soylicem
Dikisler alınana kadar canımKızlar kaç gün pansumana devam ettiniz? Doktor gün belirtmedi unutmuşum sormayı
Sağ ol canım. Dikişler alınmayacak ipler kendiliğinden yok oluyormuş. Bandajlar 2 gün dursun sonra çıkarıp pansuman yapın dedi doktorDikisler alınana kadar canım
Canım bize de dikiş alınmayacak dedi ve pansumana gerek yok dediSağ ol canım. Dikişler alınmayacak ipler kendiliğinden yok oluyormuş. Bandajlar 2 gün dursun sonra çıkarıp pansuman yapın dedi doktor
Canım bizim dikis yoktu görünürde pansumanada gelin falan demediKızlar kaç gün pansumana devam ettiniz? Doktor gün belirtmedi unutmuşum sormayı
Tamam canım haber ederim yarın sabahtan eşim gitcek sonucu anca öğlen çıkar detaylı yaptiricaz doktora randevu öğlen 3 deAnladim canim haber ver bizede o zaman. Bizde carsamba gunu gidicez haber veririm size sonucu belki testte veririz
Tamam canımYapacağın zaman haber ver canım ben ozelden yazarim sana
Bizimde dikisler alincakti canim o yuzden 1 hafta pansuman yaptik sonrada dikisleri aldirdik.Sağ olun kızlar demek ki sadece bandajı çıkardığımız zaman için söyledi.
Haber bekliyoruz canımTamam canım haber ederim yarın sabahtan eşim gitcek sonucu anca öğlen çıkar detaylı yaptiricaz doktora randevu öğlen 3 de
Aynen bizdeBizimde dikisler alincakti canim o yuzden 1 hafta pansuman yaptik sonrada dikisleri aldirdik.
Ayyy cok heyecanli yaa. Hayirli haberler insallahhh canim benim. Bizde carsmba saat 9 a randevu aldik.Kızlar eşim detay merkezine gitti sonucu 3 de alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?