Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunları yemeye özen gösterilsin keçi boynuzu pekmezinin de tozu daha etkili dedi
Canim benim cok sevindim senin adina. İnsallah guzel sonuclar alcaksin hissediyorum benn. Bizim sonuclar cok iyi cikmazsa hemen tup bebege gecicez. Arastirdim bile. Bahceciyi dusunuyoruz. Asilama felan yaptirmicam. Daha fazla yipratamam kendimi. Tabi cok kotu cikarsa tup bebek yaptircaz. Sizinki masallah baya yukselmis.

Sagol canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah duyguların için de çok teşekkür ederim gerçekten umut oldun kızlar keçi boynuzu pekmezi, çerez tatlısı olsun bu kadar bile yetiyor ama nohut yemeği de önemliymiş bugün doktor da dedi haftanın 4 günü nohut yemeği yiyecek dedi ve zaten yukardaki listeyi verdi

Kızlar dun doktoruma klomen kullan dediğinde hocam tuylenme den korkuyorum dedim oda o zaman yine yumurta geliştirici ama mene kanserlerininde kullandığı bir ilaci yazıyorum sgk karşılamıyor ücretle alacaksınız dedi tamam dedik ilacın adı letrasan

Merhabalar. Benim eşim de yeni ameliyat olanlardan. Umarım çok beklemeden hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allahım herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Kızlar normalde çarşamba günü adet olmam gerekiyordu bugün oldum erkenden ptesi eşimin işini halledip onda aksi bişe çıkmazsa bende jinekologa gitcem

Kızlar normalde çarşamba günü adet olmam gerekiyordu bugün oldum erkenden ptesi eşimin işini halledip onda aksi bişe çıkmazsa bende jinekologa gitcem
Git canım jinekologun ilgi alanı olduğu için daha iyi bilgi veriyor benim de bugün olmam vermiyordu daha olmadım bekliyorum bakalım

Bu arada biz ay sonu test vermeye gidicektik biliyosunuz. Ama esimin 2 gundur ameliyat yerinde agrisi var. Sali gunune randevu alcaz pazrtsi gunu. İnsallah birsey yoktur. Test veremicez sanirim. Suan tek korkumuz agrisinin baslamasi.

Bu arada biz ay sonu test vermeye gidicektik biliyosunuz. Ama esimin 2 gundur ameliyat yerinde agrisi var. Sali gunune randevu alcaz pazrtsi gunu. İnsallah birsey yoktur. Test veremicez sanirim. Suan tek korkumuz agrisinin baslamasi.
Canım o ağrı bizde de var sürekli agriyor diyor bı defa gitti normal demişti doktor hatta hafif yumurtasinda şişlik bile vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…