- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Hemen atiuorum canımYeni bı yola girdin canimm tez zamanda meyvesini alırsın inşallah neler tavsiye etti yazda bizde bilelim
Canim benim cok sevindim senin adina. İnsallah guzel sonuclar alcaksin hissediyorum benn. Bizim sonuclar cok iyi cikmazsa hemen tup bebege gecicez. Arastirdim bile. Bahceciyi dusunuyoruz. Asilama felan yaptirmicam. Daha fazla yipratamam kendimi. Tabi cok kotu cikarsa tup bebek yaptircaz. Sizinki masallah baya yukselmis.Bunları yemeye özen gösterilsin keçi boynuzu pekmezinin de tozu daha etkili dedi
Sagol canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah duyguların için de çok teşekkür ederim gerçekten umut oldun kızlar keçi boynuzu pekmezi, çerez tatlısı olsun bu kadar bile yetiyor ama nohut yemeği de önemliymiş bugün doktor da dedi haftanın 4 günü nohut yemeği yiyecek dedi ve zaten yukardaki listeyi verdiCanim benim cok sevindim senin adina. İnsallah guzel sonuclar alcaksin hissediyorum benn. Bizim sonuclar cok iyi cikmazsa hemen tup bebege gecicez. Arastirdim bile. Bahceciyi dusunuyoruz. Asilama felan yaptirmicam. Daha fazla yipratamam kendimi. Tabi cok kotu cikarsa tup bebek yaptircaz. Sizinki masallah baya yukselmis.
Sende canım yazmış olduğun duyguların içinde çok çok cok teşekkür ederim birbirimize hep destek olalım inşallah hayırlı günler bizi bekliyorA Ataabetull canım çoooook sevindim haberlerine. Duygulandım öyle ki... İnşallah her şey gönlünce olur ve tek tek bebiş haberlerimizi alırız buradan.
Darısı başımıza inşallah canımDoktorun yanına bir hasta geldi aşılama yoluyla hamile kalmış ikizlere hamileymiş
Amin canım ya hayırlısıyla inşallahDarısı başımıza inşallah canım
Amin canım hayırlısıyla inşallahMerhabalar. Benim eşim de yeni ameliyat olanlardan. Umarım çok beklemeden hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allahım herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Git canım jinekologun ilgi alanı olduğu için daha iyi bilgi veriyor benim de bugün olmam vermiyordu daha olmadım bekliyorum bakalımKızlar normalde çarşamba günü adet olmam gerekiyordu bugün oldum erkenden ptesi eşimin işini halledip onda aksi bişe çıkmazsa bende jinekologa gitcem
İnşallah gidicem canımGit canım jinekologun ilgi alanı olduğu için daha iyi bilgi veriyor benim de bugün olmam vermiyordu daha olmadım bekliyorum bakalım
Cok gecmis olsun canim. Amin insallahh.Merhabalar. Benim eşim de yeni ameliyat olanlardan. Umarım çok beklemeden hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allahım herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Havalardan da olabilir kuzum. Banada oluyor arada. Yinede git tabi. Baktirmanda fayda var.Kızlar normalde çarşamba günü adet olmam gerekiyordu bugün oldum erkenden ptesi eşimin işini halledip onda aksi bişe çıkmazsa bende jinekologa gitcem
Canım o ağrı bizde de var sürekli agriyor diyor bı defa gitti normal demişti doktor hatta hafif yumurtasinda şişlik bile vardiBu arada biz ay sonu test vermeye gidicektik biliyosunuz. Ama esimin 2 gundur ameliyat yerinde agrisi var. Sali gunune randevu alcaz pazrtsi gunu. İnsallah birsey yoktur. Test veremicez sanirim. Suan tek korkumuz agrisinin baslamasi.
Olabilir canım arada oluyor benim böyleHavalardan da olabilir kuzum. Banada oluyor arada. Yinede git tabi. Baktirmanda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?