Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geldim canım test sonucunu aldık ama doktorumuza yetisemedik oraya kadar gitmisken farklı doktora girip ne olduğunu öğrenelim dedik oda herşey normale dönmüş ameliyatın faydasını görmüşsünuz ilaca falan gerek yok sayiniz düzelmiş dedi

Yarın sabah kendi doktorumuza gidicez daha açıklayıcı bilgi alicaz bu doktor aşılamaya gerek yok dedi kafam karışık

Suskun Ceylan Canım kadın dogumcuda bana aşılamaya gerek yok 3 ay klomen kullan doğal yolla hamile kalabilirsin zaten 3 ay boyunca olmazsa o zaman aşılama dedi ama biz beklemek istemiyoruz direk aşılama olsun dedik doktor da tamam dedi beklemek istemiyorsanız sen kendi doktoruna söyleyeceksin canım

Yarın ameliyat eden doktorla bu konuşayım da bakalım o ne dicek benim yarın adetin 4.gunu ne yapsam bilemedim canım ben aşılama tmmda rahim filminden çok korkuyorum

Daha da artar bu değerler bence ameliyattan önce de çok kötü değilmiş en azından bizimkine göre yani güzel haberler verirsin yakın zamanda
İnşallah canım sizin sayiniz kaçtı bizimkinde hareket sorunu var biraz sanırım ona vitamin araştırıyorum

Proxed diye bı vitamin kullanmış herkes canım bilgin varmı havucu denerim...... ameliyat oldumu esin cnm kusura bakma kafam çok karışık eski yazılara bakamadım sizin sorun için
Olur mu canım ne kusuru.. evet oldu 4 ay önce oldu canım siz ilaç kullanmamışmıydınız ameliyattan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…