- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ben hemen atmıştım buraya sendende merakla bekliyoruz kuzu hayırlı haberler olsun inşallahKızlar eşim detay merkezine gitti sonucu 3 de alicaz
Aticam canım birazdan evden cikicazBen hemen atmıştım buraya sendende merakla bekliyoruz kuzu hayırlı haberler olsun inşallah
İnşallah canım bende çok merak ediyorumAyyy cok heyecanli yaa. Hayirli haberler insallahhh canim benim. Bizde carsmba saat 9 a randevu aldik.
3 e 5 var güm güm atıyor kalplerAticam canım birazdan evden cikicaz
Ameliyattan önce kaçtı canım sayınız şu an çok güzel görünüyor
Daha da artar bu değerler bence ameliyattan önce de çok kötü değilmiş en azından bizimkine göre yani güzel haberler verirsin yakın zamandaBu canim
Yarın ameliyat eden doktorla bu konuşayım da bakalım o ne dicek benim yarın adetin 4.gunu ne yapsam bilemedim canım ben aşılama tmmda rahim filminden çok korkuyorumSuskun Ceylan Canım kadın dogumcuda bana aşılamaya gerek yok 3 ay klomen kullan doğal yolla hamile kalabilirsin zaten 3 ay boyunca olmazsa o zaman aşılama dedi ama biz beklemek istemiyoruz direk aşılama olsun dedik doktor da tamam dedi beklemek istemiyorsanız sen kendi doktoruna söyleyeceksin canım
İnşallah canım sizin sayiniz kaçtı bizimkinde hareket sorunu var biraz sanırım ona vitamin araştırıyorumDaha da artar bu değerler bence ameliyattan önce de çok kötü değilmiş en azından bizimkine göre yani güzel haberler verirsin yakın zamanda
Bizim 2,9 milyondu toplamda hız için havuç suyu öneriliyorİnşallah canım sizin sayiniz kaçtı bizimkinde hareket sorunu var biraz sanırım ona vitamin araştırıyorum
Proxed diye bı vitamin kullanmış herkes canım bilgin varmı havucu denerim...... ameliyat oldumu esin cnm kusura bakma kafam çok karışık eski yazılara bakamadım sizin sorun içinBizim 2,9 milyondu toplamda hız için havuç suyu öneriliyor
Olur mu canım ne kusuru.. evet oldu 4 ay önce oldu canım siz ilaç kullanmamışmıydınız ameliyattan sonraProxed diye bı vitamin kullanmış herkes canım bilgin varmı havucu denerim...... ameliyat oldumu esin cnm kusura bakma kafam çok karışık eski yazılara bakamadım sizin sorun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?