- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Senin için bak bu kadar uğraştık diye bende heryerini ısiricamŞu çocugu bi doğurayım totosunu dövücemmm
Senin için bak bu kadar uğraştık diye bende heryerini ısiricam
Canım sizin ailede esinin varikosel ameliyat olacağını kim biliyor akrabalardanİnşallah canım
Herkes nedenki eşim öle sıkıntı yapmaz kardeşlerım eczacılar ilaç kullanacak 270tlmi neymiş progeny sanırım onlara soruyordu nasıl uygun alırız dıe seninki sıkıntımı yapıyor yoksaCanım sizin ailede esinin varikosel ameliyat olacağını kim biliyor akrabalardan
Evet canım benimki biraz sıkıntı kimsenin bilmesini istemiyor sadece kv kp biliyordu bugün annemle yengemede söyledim biraz pişman oldum eşim tehdit eder gibi söylüyordu kimse duymasın yoksa ben utancimdan gitmem seni de gondermem diye eşimden habersiz söyledim annem yengem kv kp sadece dordu biliyor diğer akrabalarin hepsi apandis ameliyatı olacak sanıyorKuzenlerımde biliyor dedim ya teyzemın oğluda olmuş ondna bile bilgi aldık
Hımm söyleme canım olabılıyor böyle şeylerEvet canım benimki biraz sıkıntı kimsenin bilmesini istemiyor sadece kv kp biliyordu bugün annemle yengemede söyledim biraz pişman oldum eşim tehdit eder gibi söylüyordu kimse duymasın yoksa ben utancimdan gitmem seni de gondermem diye eşimden habersiz söyledim annem yengem kv kp sadece dordu biliyor diğer akrabalarin hepsi apandis ameliyatı olacak sanıyor
Erkekler gurur yapabiliyor canımBizde söylememe kararı almıştık kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz biz bu bizim özelimiz dedim kimsenin de bilmesine gerek yok dedim yoksa herkez duyacaktı fakat farklı da olmadı herkez duydu fıtık ameliyatı diye söyledik
Annemle yengeme söyledim bile çok pişman oldum inşallah kimseye söylemezler yemin ettirdim ikisinede ve soz verdiler yine de tuhaf oldumHımm söyleme canım olabılıyor böyle şeyler
Aynen canım aynenevet hemde fazlasıyla gurur yapıyorlar
Nerde yaşıyormuş cnm sizAnnemle yengeme söyledim bile çok pişman oldum inşallah kimseye söylemezler yemin ettirdim ikisinede ve soz verdiler yine de tuhaf oldum
Aydın canımİzmir ? Siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?