- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Yaaaaa inanamıyorummmmmmmm gözün aydın canım cooook sevindim valla şok oldum hadi bakalım darısı bizlere dua et olurmuuuKizlarrrr inanmiyoruuuuuuummmmm hamileyimmmmmmmmm
Kızzzz sende test yap bak sende de biseler varHayırlısıyla inşallah hamilesindir canım
Ama doktora mutlaka gitsin ameliyat olmuşken düzelsin tamamen yoksa tekrar ediyormuş
NeeeeeeeeeeeeeeeeeKizlarrrr inanmiyoruuuuuuummmmm hamileyimmmmmmmmm
Cuma günü doktor görürdü kuzum benim kini hani vajinal ultrasonla baktı demiştimya o zaman çıkardı ortayaKızzzz sende test yap bak sende de biseler var
3. Aydi demi onların valla bende soktayimNeeeeeeeeeeeeeeeeeay tüylerim diken diken oldu oturup aglicam canım benim ya şükürler olsun kuzum ameliyattan sonraki ilk hamilemiz sensin darısı herkese hayırlısıyla inşallah ay çok sevindim yaaa mutluluktan bas bas bağırmak istiyorum Niles143 HAMILEEEEEEEEE uyanın millettttt
Belli olmazzzzz sen keseyi diyorsun belki küçük su daha nerden bilicen dikkat et yinedeCuma günü doktor görürdü kuzum benim kini hani vajinal ultrasonla baktı demiştimya o zaman çıkardı ortaya
Kız daha üroloji doktoruna kontrole bile gitmediler günlerinin dolmasını bekliyorlardı3. Aydi demi onların valla bende soktayim
Tamam canım kız beni umutlandiripta sonrada olmamazlik olursaBelli olmazzzzz sen keseyi diyorsun belki küçük su daha nerden bilicen dikkat et yinede
Evet evet çarşamba günüydü randevusu acaba sayıları kaçtı ameliyattan önce baya fark ediyor ameliyat sonrası çok mutlu oldum valla darısı bizlere inşallahKız daha üroloji doktoruna kontrole bile gitmediler günlerinin dolmasını bekliyorlardı
Aminnnn hayırlısıyla inşallah canımEvet evet çarşamba günüydü randevusu acaba sayıları kaçtı ameliyattan önce baya fark ediyor ameliyat sonrası çok mutlu oldum valla darısı bizlere inşallah
Hazır ol herşeye iyi şeyler duymak istiyorum benim adet ben umutlanmayim diye 5 gün önceden olduTamam canım kız beni umutlandiripta sonrada olmamazlik olursa
Haklısın canım yarın gidebilirsem bir eczane bulup bende deneyeyim bakalım hayırlısı olsun inşallah yaHazır ol herşeye iyi şeyler duymak istiyorum benim adet ben umutlanmayim diye 5 gün önceden oldusen benden önce oluyorsun yaklaşık bir hafta kadar benim normalde bugün olmam gerekiyordu
Çok şanslı ya yüzümde her adet olusumda sivilceler çıkardı adet bitince kendiliginden yok olurdu şimdi de sivilveler çıktı ama bir türlü adet olamıyorumRahim filminin çok etkisi oldu bende çünkü kanallar temizleniyor üstüne spermler düzeldi al sana bebiş aynısını bu ay kuzenim yaşadı rahim filmi çekildi hamile kaldi
Bakalım canım hayırlısı belki aşılamaya gerek kalmadan sende hamile olursun olmazsa da mevsim fln değişti birazda stres olduk ondan olabilir sakin ol bekle :)Çok şanslı ya yüzümde her adet olusumda sivilceler çıkardı adet bitince kendiliginden yok olurdu şimdi de sivilveler çıktı ama bir türlü adet olamıyorum
Tamam canımBakalım canım hayırlısı belki aşılamaya gerek kalmadan sende hamile olursun olmazsa da mevsim fln değişti birazda stres olduk ondan olabilir sakin ol bekle :)
Hamile oldugumu ogrendim ve aklimdan direk siz gectiniz hemen dua ettim canim benim. Hayirlisiyla insallah ennnn kisa zamanda sizede nasip eylesin rabbim. Biz hala soktayiz. Bugun randevumuz vardi. Boluya gidicektik:) hamile oldugumu ogrenince gitmedik. Esimde bende aabahi sabah ettik biliyomusunuz mutluluktan uyuyamadik. Allahm bu guzel duyguyu en kisa zamanda sizde tadin insallahhhhhYaaaaa inanamıyorummmmmmmm gözün aydın canım cooook sevindim valla şok oldum hadi bakalım darısı bizlere dua et olurmuuu
Evet kuzummmm. Ogrendigimde bende oyle bagirmak istedimmmm. Cok sukur rabbim dualarimizi kabul ettiiiii. Darisi basinizaaaa. Allahim en kisa zamanda sizede vericek biliyorummmmmNeeeeeeeeeeeeeeeeeay tüylerim diken diken oldu oturup aglicam canım benim ya şükürler olsun kuzum ameliyattan sonraki ilk hamilemiz sensin darısı herkese hayırlısıyla inşallah ay çok sevindim yaaa mutluluktan bas bas bağırmak istiyorum Niles143 HAMILEEEEEEEEE uyanın millettttt
Evet 2 gun once tam 3 aymiz dolmustu kuzumm3. Aydi demi onların valla bende soktayim
Ameliyattan once toplam 9.6 mlyondu kuzum. Simdi kac oldugunu ogrenemeden hamile kaldimEvet evet çarşamba günüydü randevusu acaba sayıları kaçtı ameliyattan önce baya fark ediyor ameliyat sonrası çok mutlu oldum valla darısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?