Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrrr inanmiyoruuuuuuummmmm hamileyimmmmmmmmm
Neeeeeeeeeeeeeeeee ay tüylerim diken diken oldu oturup aglicam canım benim ya şükürler olsun kuzum ameliyattan sonraki ilk hamilemiz sensin darısı herkese hayırlısıyla inşallah ay çok sevindim yaaa mutluluktan bas bas bağırmak istiyorum Niles143 HAMILEEEEEEEEE uyanın millettttt

3. Aydi demi onların valla bende soktayim

Rahim filminin çok etkisi oldu bence çünkü kanallar temizleniyor üstüne spermler düzeldi al sana bebiş aynısını bu ay kuzenim yaşadı rahim filmi çekildi hamile kaldi

Hazır ol herşeye iyi şeyler duymak istiyorum benim adet ben umutlanmayim diye 5 gün önceden oldu sen benden önce oluyorsun yaklaşık bir hafta kadar benim normalde bugün olmam gerekiyordu
Haklısın canım yarın gidebilirsem bir eczane bulup bende deneyeyim bakalım hayırlısı olsun inşallah ya

Rahim filminin çok etkisi oldu bende çünkü kanallar temizleniyor üstüne spermler düzeldi al sana bebiş aynısını bu ay kuzenim yaşadı rahim filmi çekildi hamile kaldi
Çok şanslı ya yüzümde her adet olusumda sivilceler çıkardı adet bitince kendiliginden yok olurdu şimdi de sivilveler çıktı ama bir türlü adet olamıyorum

Çok şanslı ya yüzümde her adet olusumda sivilceler çıkardı adet bitince kendiliginden yok olurdu şimdi de sivilveler çıktı ama bir türlü adet olamıyorum
Bakalım canım hayırlısı belki aşılamaya gerek kalmadan sende hamile olursun olmazsa da mevsim fln değişti birazda stres olduk ondan olabilir sakin ol bekle :)

Yaaaaa inanamıyorummmmmmmm gözün aydın canım cooook sevindim valla şok oldum hadi bakalım darısı bizlere dua et olurmuuu
Hamile oldugumu ogrendim ve aklimdan direk siz gectiniz hemen dua ettim canim benim. Hayirlisiyla insallah ennnn kisa zamanda sizede nasip eylesin rabbim. Biz hala soktayiz. Bugun randevumuz vardi. Boluya gidicektik:) hamile oldugumu ogrenince gitmedik. Esimde bende aabahi sabah ettik biliyomusunuz mutluluktan uyuyamadik. Allahm bu guzel duyguyu en kisa zamanda sizde tadin insallahhhhh

Evet kuzummmm. Ogrendigimde bende oyle bagirmak istedimmmm. Cok sukur rabbim dualarimizi kabul ettiiiii. Darisi basinizaaaa. Allahim en kisa zamanda sizede vericek biliyorummmmm

Evet evet çarşamba günüydü randevusu acaba sayıları kaçtı ameliyattan önce baya fark ediyor ameliyat sonrası çok mutlu oldum valla darısı bizlere inşallah
Ameliyattan once toplam 9.6 mlyondu kuzum. Simdi kac oldugunu ogrenemeden hamile kaldim esim cok iy bakti kendine bende ona cok iyi baktim. Proxeed plus yaninda her gece taze kaynatilmis keciboynuzunu hic ihmal etmedik. Arada da pekmezini icti. Hafta bir de nohut yaptim ona. Bende gecen ay rahim filmi cekilmistim. Hepsi şifa oldu demek bize . Rahm filmini kesinlikle ihmal etmeyin derim. Gorunurde bi sikintim yktu ama kanal agzim cok darmis filmi cekerken anlamis doktor ve ultrasonlu muayene de de gozukmezmis. Onu da acmis olduk bence o da engeldi gebelige demisti. Ayyyy canim doktorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…