Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bazı yerlerde ameliyat sonrası 1.5 -2 sene sonra normale döneceği yazıyor. Hiçbirimizin bu kadar sabrı yok o ayrı. İnşallah çok bekletmeden gelir güzel haberler
kadın doğum hastanesinde kadın doğuma gittik ürolojiye gönderdi oda 6 ay daha deneyin dedi bu arada ameliyat olalıda 6 ay olmuştu o sırada. olmazsa tüp bebek dedi söylemesi o kadar basitki onlara

Anneme geldim hemen kuzum onla paylastim is mis umrumda degil valla rahim filminden korkma sakin. Sonucunu dusun rahatlat kendini. İnsallah gerek kalmicak asilamaya.

Tam 3 ay once ameliyat oldu benim isim canim. Proxeed plus vermisti bize 3 ay 6 kutu kullancaksiniz demisti tam da bitmek uzereydi ilacimiz. Ayrica her aksam taze olarak keciboynuzu kaynattim pekmezini de yedi. Sayimiz toplam 9.6 milyndu harekette sorun yoktu bizim. Demekki yukseldi sayi ki hamile kaldim.

Cuma gunune randevu aldim canim cuma gunu gidicem insallah. Yarin aksam bi kere daha test yaptirirm dedim hem

Adetten bir kaç gün sonra mı gitmek gerekiyor rahim filmi için. Bir dahaki adetten sonra ben de çektirmeyi düşünüyorum. İnşallah sayı artarsa daha fazla beklemeden aşılama denemek istiyorum
Ben adetin 12. Gunu cektirdim canim. Doktor ozellikle 12.gun istedi

kadın doğum hastanesinde kadın doğuma gittik ürolojiye gönderdi oda 6 ay daha deneyin dedi bu arada ameliyat olalıda 6 ay olmuştu o sırada. olmazsa tüp bebek dedi söylemesi o kadar basitki onlara
Başka bir sıkıntı yoksa bekle canım. Bakma sürekli tüp seçeneğini sunmalarına. Maliyetini geçtim hiçte masum değil o kadar hormon yüklemesi. Normal yolla hamile kalabileceğimizi bilebilsek beklemekte o kadar zor olmazdı. Ya olmazsa diye düşünmek kötü

Sözde beklemek istemiyorsaniz aşılama yaptırın doktor bizede doğal yolla olabilirsiniz bekleyin dedi bizde israrla biz beklemek istemiyoruz dedik rahim filmi çekilip aşılama yaptiracaz sizde yaptırın isterseniz canım

hızda sorun yok derken kaçtıki? bizde emodex kullanıyoruz şu an. keçiboynuzu özü pekmezi, çakşır suyu içiyo eşim.inşallah şifa olur.

Ne demistik moral bizim icin en onemlisi. Olsun kuzum vardir herseyde bi hayir. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay. Emek harcayanin emegini bosa cikarir mi hic rabbim. Elimizden geleni yapip tevekkul etmek en guzeli.
Aynen canım haklısın YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH herşeyin en hayırlısını versin ikiz bebek istiyordum tabi hayirlisiysa aşılamayla çoğul gebelik yüksekmiş belkide ikiz olur demi @Suskun Ceylan herşeyde vardır bir hayır tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım benim hayırlısıyla inşallah kucağına da almak nasip olsun canım benim

ben geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı kendi adetimde sorun var olamıyorum bi türlü kendiliğimden ilaçla oluyorum anca. onun içinde hanımlara özel bi macun kullanıyorum şu an inşallah işe yarar. eşimde emodex çakşır suyu keci boynuzu pekmezi iciyo yarin dna hasar testi yaptircaz kaan hocs istedi insallah.temiz cikar. Varikosel olanlarda cok sık olurmus dna hasari

Cuma gunune randevu aldim canim cuma gunu gidicem insallah. Yarin aksam bi kere daha test yaptirirm dedim hem
Yarin aksam test yaptırma zaten cuma günü doktora gittiğinde çok fazla tahlil isteyecektirler canım kanda idrarda birseyler varni birde ultrasonla bakarlar böyle yani yarın tekrar gidip canını acitma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…