- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bazı yerlerde ameliyat sonrası 1.5 -2 sene sonra normale döneceği yazıyor. Hiçbirimizin bu kadar sabrı yok o ayrı. İnşallah çok bekletmeden gelir güzel haberlerGittik soyledik 6 ay daha deneyin dedi
kadın doğum hastanesinde kadın doğuma gittik ürolojiye gönderdi oda 6 ay daha deneyin dedi bu arada ameliyat olalıda 6 ay olmuştu o sırada. olmazsa tüp bebek dedi söylemesi o kadar basitki onlaraBazı yerlerde ameliyat sonrası 1.5 -2 sene sonra normale döneceği yazıyor. Hiçbirimizin bu kadar sabrı yok o ayrı. İnşallah çok bekletmeden gelir güzel haberler
üzülme canım demekki şimdi olması hayırlı değilmiş öyle düşünTest koca bir negatif
Anneme geldim hemen kuzum onla paylastim is mis umrumda degil vallaCanım benim valla çok sevindim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim rahim filmi için şimdi randevu aldım öğlen gidicem aşılama bu ay yetişmez inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırım rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah tadını çıkar dinlen iş falan yapma işi batsın yap yap bitmiyor
TesekkurlerTebriklerrr
Cok tesekkur ederimmm darisi basiniza en kisa zamandaaaa
Ne demistik moral bizim icin en onemlisi. Olsun kuzum vardir herseyde bi hayir. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay. Emek harcayanin emegini bosa cikarir mi hic rabbim. Elimizden geleni yapip tevekkul etmek en guzeli.Test koca bir negatif
Tam 3 ay once ameliyat oldu benim isim canim. Proxeed plus vermisti bize 3 ay 6 kutu kullancaksiniz demisti tam da bitmek uzereydi ilacimiz. Ayrica her aksam taze olarak keciboynuzu kaynattim pekmezini de yedi. Sayimiz toplam 9.6 milyndu harekette sorun yoktu bizim. Demekki yukseldi sayi ki hamile kaldim.Kizlar esleriniz kac ay once varikosel ameliyati oldu biz nisanda olduk ama hala bebisimiz gelmedi zaten benim yumurtalardada biraz skntilarimiz var insallah hakkimizda hayirlisi olur. Merak ettigim esleriniz su an tedavinin neresinde ne kullaniyosunuz? Onceki ve sonraki degerleri nasil degistimi bizim ileri hareketimiz yukseldi ama sayimiz cok yukselmedi ameliyattan sonra.
Cuma gunune randevu aldim canim cuma gunu gidicem insallah. Yarin aksam bi kere daha test yaptirirm dedim hemAminnnnn canım benim
Bugün kadın dogumcuya git canım en son ki adet tarihini soruyor ve bebeğin kaç aylık olduğunu öğrenmek için onu takip ediyorlar vede başka ne yapılacaksa onun için mutlaka kadın dogumcuya gir
Ben adetin 12. Gunu cektirdim canim. Doktor ozellikle 12.gun istediAdetten bir kaç gün sonra mı gitmek gerekiyor rahim filmi için. Bir dahaki adetten sonra ben de çektirmeyi düşünüyorum. İnşallah sayı artarsa daha fazla beklemeden aşılama denemek istiyorum
Başka bir sıkıntı yoksa bekle canım. Bakma sürekli tüp seçeneğini sunmalarına. Maliyetini geçtim hiçte masum değil o kadar hormon yüklemesi. Normal yolla hamile kalabileceğimizi bilebilsek beklemekte o kadar zor olmazdı. Ya olmazsa diye düşünmek kötükadın doğum hastanesinde kadın doğuma gittik ürolojiye gönderdi oda 6 ay daha deneyin dedi bu arada ameliyat olalıda 6 ay olmuştu o sırada. olmazsa tüp bebek dedi söylemesi o kadar basitki onlara
Aminnnnn çok sagol canımDiğer ay kopkoyu bir pozitif görürsün inşallah canım
Sözde beklemek istemiyorsaniz aşılama yaptırın doktor bizede doğal yolla olabilirsiniz bekleyin dedi bizde israrla biz beklemek istemiyoruz dedik rahim filmi çekilip aşılama yaptiracaz sizde yaptırın isterseniz canımkadın doğum hastanesinde kadın doğuma gittik ürolojiye gönderdi oda 6 ay daha deneyin dedi bu arada ameliyat olalıda 6 ay olmuştu o sırada. olmazsa tüp bebek dedi söylemesi o kadar basitki onlara
Aynen canım haklısınüzülme canım demekki şimdi olması hayırlı değilmiş öyle düşün
hızda sorun yok derken kaçtıki? bizde emodex kullanıyoruz şu an. keçiboynuzu özü pekmezi, çakşır suyu içiyo eşim.inşallah şifa olur.Tam 3 ay once ameliyat oldu benim isim canim. Proxeed plus vermisti bize 3 ay 6 kutu kullancaksiniz demisti tam da bitmek uzereydi ilacimiz. Ayrica her aksam taze olarak keciboynuzu kaynattim pekmezini de yedi. Sayimiz toplam 9.6 milyndu harekette sorun yoktu bizim. Demekki yukseldi sayi ki hamile kaldim.
Aynen canım haklısın YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH herşeyin en hayırlısını versin ikiz bebek istiyordum tabi hayirlisiysa aşılamayla çoğul gebelik yüksekmiş belkide ikiz olur demi @Suskun Ceylan herşeyde vardır bir hayır tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım benim hayırlısıyla inşallah kucağına da almak nasip olsun canım benimNe demistik moral bizim icin en onemlisi. Olsun kuzum vardir herseyde bi hayir. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay. Emek harcayanin emegini bosa cikarir mi hic rabbim. Elimizden geleni yapip tevekkul etmek en guzeli.
Başka bir sıkıntı yoksa bekle canım. Bakma sürekli tüp seçeneğini sunmalarına. Maliyetini geçtim hiçte masum değil o kadar hormon yüklemesi. Normal yolla hamile kalabileceğimizi bilebilsek beklemekte o kadar zor olmazdı. Ya olmazsa diye düşünmek kötü
Sözde beklemek istemiyorsaniz aşılama yaptırın doktor bizede doğal yolla olabilirsiniz bekleyin dedi bizde israrla biz beklemek istemiyoruz dedik rahim filmi çekilip aşılama yaptiracaz sizde yaptırın isterseniz canım
Yarin aksam test yaptırma zaten cuma günü doktora gittiğinde çok fazla tahlil isteyecektirler canım kanda idrarda birseyler varni birde ultrasonla bakarlar böyle yani yarın tekrar gidip canını acitmaCuma gunune randevu aldim canim cuma gunu gidicem insallah. Yarin aksam bi kere daha test yaptirirm dedim hem
Kız ne o salya sümük beraber kalicaz işte az önce geldim eve cumartesi saat 11 de rahim filmi çekilecek tüplerine bakalım tıkanıklık yada herhangi bir sorun yoksa önümüzdeki ay aşılama için tedaviye başlarız dediTest koca bir negatif
Ohhhhh sefan olsun çıkar tadını keyfini çıkar doğurunca totosuna vurmayı unutmaAnneme geldim hemen kuzum onla paylastim is mis umrumda degil vallarahim filminden korkma sakin. Sonucunu dusun rahatlat kendini. İnsallah gerek kalmicak asilamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?