- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canim biliyorum rahim filminden sonra hamile kalan var ama benim cok kanamam oldu ya ne bilim ona bagli gecikmisimdir diye dusunuyorum.Canimm bak kuzenim rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı dikkat et
Asilama icin yeterli en azindan sayi kuzum. Bence deneyin. Daha da yukselicektir zaten deger ama cakit kaybetmeyin asilama yaptirin derimŞimdi eve geldim doktorumuz sayıda artış var ama hareketiniz normal seviyede değil daha dedi progeny kullanmaya devam edin 3 ay sonra tekrar test yapıp gelin dedi bende psikolojik olarak çok etkileniyorum dedim ozaman bu sayı aşılama için çok iyi isterseniz deneyin deyip bi doktor ismi verdi akşam eşimle konuşup karar vericez
Kızlar rahim filmi çekilirken ilaç ginderiliyorya yapisiklik varsa böylelikle aciliyormus taCanimm bak kuzenim rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı dikkat et
Ameliyat günümüz aynı hadi aşılamaya da hepimiz birlikte yaptiralim birbirimize destek oluruz duygularımızı yine paylaşmaya devam ederiz canımAsilama icin yeterli en azindan sayi kuzum. Bence deneyin. Daha da yukselicektir zaten deger ama cakit kaybetmeyin asilama yaptirin derim
Bende öyle düşünüyorum canım önerdiği doktor muayenesi pahalı gibi 200tl sadece muayene 750 aşılama ilaçlar dahil değil rahim filmini kaça çekiyorlar sormadım daha Aydın'da yaşıyorum pek doktor yok burdaAsilama icin yeterli en azindan sayi kuzum. Bence deneyin. Daha da yukselicektir zaten deger ama cakit kaybetmeyin asilama yaptirin derim
Evet ablaminda kanaması oldu yok yok sen dikkat et yinedeCanim biliyorum rahim filminden sonra hamile kalan var ama benim cok kanamam oldu ya ne bilim ona bagli gecikmisimdir diye dusunuyorum.
Yanlış cevap vermişim canım adet günümüz de ameliyat günümüz de aynı birlikte aşılama yaptiralim destek olup duygularomizida yazarız yine canımŞimdi eve geldim doktorumuz sayıda artış var ama hareketiniz normal seviyede değil daha dedi progeny kullanmaya devam edin 3 ay sonra tekrar test yapıp gelin dedi bende psikolojik olarak çok etkileniyorum dedim ozaman bu sayı aşılama için çok iyi isterseniz deneyin deyip bi doktor ismi verdi akşam eşimle konuşup karar vericez
Canım benim yaptırdığım yerde sigorta varsaBende öyle düşünüyorum canım önerdiği doktor muayenesi pahalı gibi 200tl sadece muayene 750 aşılama ilaçlar dahil değil rahim filmini kaça çekiyorlar sormadım daha Aydın'da yaşıyorum pek doktor yok burda
Oooooo hay maşallah doktor doktor değil tezgahtar mübarekŞimdi doktorumuzun önerdiği doktorla görüştüm 1.750 rahim filmi 200 muayene testler yapılacakmış 300-400 tutar dedi 750 aşılama yumurta takibi yapılırken 300 daha alıyormuş bu ne yaaaa
Ay cok pahaliii ben sakaryada cektirdim anestezili 300 tl verdik canimŞimdi doktorumuzun önerdiği doktorla görüştüm 1.750 rahim filmi 200 muayene testler yapılacakmış 300-400 tutar dedi 750 aşılama yumurta takibi yapılırken 300 daha alıyormuş bu ne yaaaa
Biz de doktora gidelim sonuclarimizi yazicam insallah. Ama esim az once ogrendi adetimin geciktigini tutturdu test yapalim diye neymis hamileysem doktora gitmicekmisAmeliyat günümüz aynı hadi aşılamaya da hepimiz birlikte yaptiralim birbirimize destek oluruz duygularımızı yine paylaşmaya devam ederiz canım
İnşallah bebektirBiz de doktora gidelim sonuclarimizi yazicam insallah. Ama esim az once ogrendi adetimin geciktigini tutturdu test yapalim diye neymis hamileysem doktora gitmicekmis
Tamam canım yarın git görüş sonrada bizlerle paylaş olur muCanım ben gelirimde eşimin izni yok onsundaki nasıl yapılsınki yarın özl bi hastaneye gitçem orda 800tl miş anestezili aşılama 500 muayene 80tl bakalım yarın adetin 5.günü acaba aşılama bu yaparmıki
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canımBiz de doktora gidelim sonuclarimizi yazicam insallah. Ama esim az once ogrendi adetimin geciktigini tutturdu test yapalim diye neymis hamileysem doktora gitmicekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?