Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdi eve geldim doktorumuz sayıda artış var ama hareketiniz normal seviyede değil daha dedi progeny kullanmaya devam edin 3 ay sonra tekrar test yapıp gelin dedi bende psikolojik olarak çok etkileniyorum dedim ozaman bu sayı aşılama için çok iyi isterseniz deneyin deyip bi doktor ismi verdi akşam eşimle konuşup karar vericez

Asilama icin yeterli en azindan sayi kuzum. Bence deneyin. Daha da yukselicektir zaten deger ama cakit kaybetmeyin asilama yaptirin derim

Asilama icin yeterli en azindan sayi kuzum. Bence deneyin. Daha da yukselicektir zaten deger ama cakit kaybetmeyin asilama yaptirin derim
Ameliyat günümüz aynı hadi aşılamaya da hepimiz birlikte yaptiralim birbirimize destek oluruz duygularımızı yine paylaşmaya devam ederiz canım

Bende öyle düşünüyorum canım önerdiği doktor muayenesi pahalı gibi 200tl sadece muayene 750 aşılama ilaçlar dahil değil rahim filmini kaça çekiyorlar sormadım daha Aydın'da yaşıyorum pek doktor yok burda

Yanlış cevap vermişim canım adet günümüz de ameliyat günümüz de aynı birlikte aşılama yaptiralim destek olup duygularomizida yazarız yine canım

Canım benim yaptırdığım yerde sigorta varsa
muayene 50 tl
Rahim filmi ise 350 miydi 400 muydu neydi
Anestezili ise 500 muydu 400 muydu hatırlamıyorum tek hatırladığım anesteziliyle anestezisiz arasında 100 yada 150 tl fark vardı
Aşılama ise 1000 tl dedi doktor diyor eşim ama ben hatırlamıyorum rahim filmi 1000 tl bin içinde dedi ama ben yine hatırlamıyorum eşim söylediğine göre böyle oda unutkandir umarim doğru hatırlıyordur

Şimdi doktorumuzun önerdiği doktorla görüştüm 1.750 rahim filmi 200 muayene testler yapılacakmış 300-400 tutar dedi 750 aşılama yumurta takibi yapılırken 300 daha alıyormuş bu ne yaaaa

Canım senin bu taraflara gelme durumun yok mu burası uygun özel bir hastane doktorum da çok şükür çok iyi bir şeyi anlamasam kadın sabirla 10 kere bile tekrarr tekrarrr anlatıyor çok iyi memnun kalirsin canım

Canım ben gelirimde eşimin izni yok onsundaki nasıl yapılsınki yarın özl bi hastaneye gitçem orda 800tl miş anestezili aşılama 500 muayene 80tl bakalım yarın adetin 5.günü acaba aşılama bu yaparmıki

Ameliyat günümüz aynı hadi aşılamaya da hepimiz birlikte yaptiralim birbirimize destek oluruz duygularımızı yine paylaşmaya devam ederiz canım
Biz de doktora gidelim sonuclarimizi yazicam insallah. Ama esim az once ogrendi adetimin geciktigini tutturdu test yapalim diye neymis hamileysem doktora gitmicekmis

Tamam canım yarın git görüş sonrada bizlerle paylaş olur mu

Biz de doktora gidelim sonuclarimizi yazicam insallah. Ama esim az once ogrendi adetimin geciktigini tutturdu test yapalim diye neymis hamileysem doktora gitmicekmis
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım
Ama doktora mutlaka gitsin ameliyat olmuşken düzelsin tamamen yoksa tekrar ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…