Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum

S sarp86 Suskun Ceylan cuma günü doktoruma gitigimde kasiklarimda aşırı ağrı ve kasilma var dedigimde vajinal ultrasonla baktı bir şey yok demişti hamilelik olsaydı doktor o zaman görüp söylerdi canım

bu ayda gariplik var sanırım canım benim de 3 gün önce geldi bu ay adetim havalardan da olabilir

Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum
Canim ne tesaduf ki benimde adetim gecikti bugun 3. Gun. Hala olmadim. Ama ben rahim filmine bagliyorum. Gecen ay cektirdimya kesin o bozdu duzenimi. Gecen ay da 5 gun gecikmistim.

Karindan ultrasonda gozukmezde Vajinal ultrasonla baktı bana vajinal olunca gözükür sanıyordum
Ben karindan sandim canim. O zaman gozukurdu sanirim. Ama yinede belli olmazzz. Rabbim ol derse hersey olur. 2 gun daha olmazsan test yap bence. Ben yapamiyorum korkuyorum yine negatifi gormekten.

Ben karindan sandim canim. O zaman gozukurdu sanirim. Ama yinede belli olmazzz. Rabbim ol derse hersey olur. 2 gun daha olmazsan test yap bence. Ben yapamiyorum korkuyorum yine negatifi gormekten.
Haklısın canım tamam öyle yapayım ay biran heveslenmistim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…