- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
TEST YAPTIN MI CANIM ?Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum
Kizzz test yap kalkkkkkKızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum
bu sonuca göre doktoruma göstericem deyip rica edersen bakabilir benceBen hastanedeyim eşim izin alamadı ben gostericem sonucu inşallah eşim olmadan bakar
Bakar canım ne olacakBen hastanedeyim eşim izin alamadı ben gostericem sonucu inşallah eşim olmadan bakar
bu ayda gariplik var sanırım canım benim de 3 gün önce geldi bu ay adetim havalardan da olabilirS sarp86Suskun Ceylan cuma günü doktoruma gitigimde kasiklarimda aşırı ağrı ve kasilma var dedigimde vajinal ultrasonla baktı bir şey yok demişti hamilelik olsaydı doktor o zaman görüp söylerdi canım
Canim ne tesaduf ki benimde adetim gecikti bugun 3. Gun. Hala olmadim. Ama ben rahim filmine bagliyorum. Gecen ay cektirdimya kesin o bozdu duzenimi. Gecen ay da 5 gun gecikmistim.Kızlar benim her ay adetim düzenli olarak oluyordum ama suan bir türlü olamadım 3 gün geciktim halada olamıyorum
Gebelik cok yeniyse ultrasonda gozukmez kuzum.S sarp86Suskun Ceylan cuma günü doktoruma gitigimde kasiklarimda aşırı ağrı ve kasilma var dedigimde vajinal ultrasonla baktı bir şey yok demişti hamilelik olsaydı doktor o zaman görüp söylerdi canım
Ayyy insallahhh3 ay sonra hepimiz halime olalım konu açıp orda toplanalım inşallah
3 ay dolmuştu[/QUOTE
3 ayda hepiminizin eslerinin degeriye 2 ye katlamis bu demektirki onumuzdeki ilk 3 ayda sansiniz cok yuksek. Biz de yarin ogrenicez canim
3 ayda hepiminizin eslerinin degeriye 2 ye katlamis bu demektirki onumuzdeki ilk 3 ayda sansiniz cok yuksek. Biz de yarin ogrenicez canim.3 ay dolmuştu
Olabilir canım haklısınCanim ne tesaduf ki benimde adetim gecikti bugun 3. Gun. Hala olmadim. Ama ben rahim filmine bagliyorum. Gecen ay cektirdimya kesin o bozdu duzenimi. Gecen ay da 5 gun gecikmistim.
Karindan ultrasonda gozukmezde Vajinal ultrasonla baktı bana vajinal olunca gözükür sanıyordumGebelik cok yeniyse ultrasonda gozukmez kuzum.
Kız beni heyecanlandirdin bakGebelik cok yeniyse ultrasonda gozukmez kuzum.
Ben karindan sandim canim. O zaman gozukurdu sanirim. Ama yinede belli olmazzz. Rabbim ol derse hersey olur. 2 gun daha olmazsan test yap bence. Ben yapamiyorumKarindan ultrasonda gozukmezde Vajinal ultrasonla baktı bana vajinal olunca gözükür sanıyordum
Haklısın canım tamam öyle yapayım ay biran heveslenmistim yaBen karindan sandim canim. O zaman gozukurdu sanirim. Ama yinede belli olmazzz. Rabbim ol derse hersey olur. 2 gun daha olmazsan test yap bence. Ben yapamiyorumkorkuyorum yine negatifi gormekten.
Bende oyleyim kaptirmiyim kendimi diyorum ama aklimdan da cikmiyo. Acaba varmidir diyeHaklısın canım tamam öyle yapayım ay biran heveslenmistim ya
Canimm bak kuzenim rahim filmi çekildiği ay hamile kaldı dikkat et3 ayda hepiminizin eslerinin degeriye 2 ye katlamis bu demektirki onumuzdeki ilk 3 ayda sansiniz cok yuksek. Biz de yarin ogrenicez canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?