- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Amin canım hayırlısıyla inşallahAyyy ne de guzel olur ikiz amin kuzum Rabbim kalbinden ne geciriyorsan en kisa zamanda nasip etsin
274 tl canımEczanede de tavsiye etmişlerdi onu. Fiyatı biraz yüksek galiba de mi? 50 lira civarı bize dediği. Baharatçıda hazırlattığım bir karışım var onu kullanıyor bir de eşim. Bitki karışımı bir çay da verdi yanında ama şu sıra antibiyotik kullanıyor diye çayı vermiyorum.
Kaç gün gecikti canimKızlar hala bir türlü adet olamadim
Bu ay bende ilk defa 5 gün önce oldum havalardan sanırımKızlar hala bir türlü adet olamadim
18 kasimda olmam gerekiyordu canım bugün gecikmenin 6. Günü ve halada olamıyorumKaç gün gecikti canim
Olabilir canım doktoruma mesaj attım adet olamıyorum hocam her ay düzenli olan birisiydim bu ay 6 gün geciktim adet olsaydım ilaci kullanıp rahim filmi ve aşılama için gelecektim dedim mesaj attım cevap bekliyorumBu ay bende ilk defa 5 gün önce oldum havalardan sanırım
Beden acaba canim ya. Hamile olmadigin kesinse adet sokturucu mu kullansan. Doktora da danis yine tabiOlabilir canım doktoruma mesaj attım adet olamıyorum hocam her ay düzenli olan birisiydim bu ay 6 gün geciktim adet olsaydım ilaci kullanıp rahim filmi ve aşılama için gelecektim dedim mesaj attım cevap bekliyorum
Eşim de yarın yoğun olurum doktorunla konusta gelin bir bakalım derse bugün gidebiriz dediBeden acaba canim ya. Hamile olmadigin kesinse adet sokturucu mu kullansan. Doktora da danis yine tabi
Yumurta geç çatlamış olabilir canım. Geçen ay normal seyrini görelim diye doktor kontrole çağırmıştı. Benim bildiğim çatlama gününde. Gittiğimde daha 4 günü var dedi. Bende itiraz ettim ama hep böyle oluyor diye. Bazen değişir dedi sahiden de adetim de 4 gün gecikti.Kızlar hala bir türlü adet olamadim
Hadi bakalım güzel haber bekliyoruzkızlar bugün eşim sperm panel testi yaptırcak inşallah güzel sonuçlar alırız
Canım umutlandirmak istemem ama bence bı test daha yap baya geçmiş günün18 kasimda olmam gerekiyordu canım bugün gecikmenin 6. Günü ve halada olamıyorum
Rahim filmi için ne ilacı kullanicanOlabilir canım doktoruma mesaj attım adet olamıyorum hocam her ay düzenli olan birisiydim bu ay 6 gün geciktim adet olsaydım ilaci kullanıp rahim filmi ve aşılama için gelecektim dedim mesaj attım cevap bekliyorum
Doktora mesaj atmıştım hala görmemiş bir süre daha bekleyelim bakalımYumurta geç çatlamış olabilir canım. Geçen ay normal seyrini görelim diye doktor kontrole çağırmıştı. Benim bildiğim çatlama gününde. Gittiğimde daha 4 günü var dedi. Bende itiraz ettim ama hep böyle oluyor diye. Bazen değişir dedi sahiden de adetim de 4 gün gecikti.
Kız daha dün yaptım kol koyu bir negatiftiCanım umutlandirmak istemem ama bence bı test daha yap baya geçmiş günün
Valla ister istemez umutlaniyorum kuzu ya olmazsa hastane yakın bir kan tahlili mi versemCanım umutlandirmak istemem ama bence bı test daha yap baya geçmiş günün
Daha onu yazmadı hani afetin 3. Günü yumurtayı büyütmek için klomen veriliyorduya 5 gün kullanılıyordu bende o tuylenme yapıyor diyince başka bir ilaç yazdı adetin 3. Günü başka dediRahim filmi için ne ilacı kullanican
inşallah canımmm sonuç 2 3 haftaya çıkıyomuşHadi bakalım güzel haber bekliyoruz
Rahim filminden sonra aşılamayı yapıcakmıııDaha onu yazmadı hani afetin 3. Günü yumurtayı büyütmek için klomen veriliyorduya 5 gün kullanılıyordu bende o tuylenme yapıyor diyince başka bir ilaç yazdı adetin 3. Günü başka dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?