Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın canım ben bir türlü adet olamadim her ay mutlaka düzenli adet olurdum bu ay ne oldu bana bilmiyorum belki hava degisikligdegisikligindende kaynaklanmış olabilir bilemiyorum kendimi sıcak tutmaya daha çok dikkat edeceğim

Canım ben cekilcem cumartesi adetin 8.gunu oluyor zaten 7.gun adetim bitiyor
Ha hatırladım benim adetim tam 3 gün sürüyor 4. Gunumde azicik gelip banyomu yapınca tamamen kesiliyor senin ki uzun sürünce merak ettim ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 5 gün sürüp 6. Günümde banyo yapardım biterdi

Kendimi bildim bileli 7gun adet olur 8.gun banyo yaparım canım ben

Bu arada yumurtalarima baktı çok iyi dedi rahim içinde miyom kist hiç bişe yok tertemiz dedi

Canım bide benim adetim hep ağrılı geçer 5.gunde bile sancim olur her zaman çok sancim olur çok yoğun olurum bugun 5.gun mesela hala kanamam var

Eşleriniz proxeed plus mı kullanıyor? Bizim doktor başlangıçta daha uygun fiyatlı bir vitaminle başlatıyorum dedi. Ben kendim alacağım şimdi. Son zamanlarda burada emodex ismini de çok okur olduk. Hangisini almalı acaba?

Progeny kullanıyoruz canım biz

Progeny kullanıyoruz canım biz
Eczanede de tavsiye etmişlerdi onu. Fiyatı biraz yüksek galiba de mi? 50 lira civarı bize dediği. Baharatçıda hazırlattığım bir karışım var onu kullanıyor bir de eşim. Bitki karışımı bir çay da verdi yanında ama şu sıra antibiyotik kullanıyor diye çayı vermiyorum.

Canım biz metacartin kullandık 3 ay en sonunda alerji yaptı vücudunda yaralar çıktı şimdi yeni ilaç yazdı ama daha eczaneden gidip almadik

Ayyy ne de guzel olur ikiz amin kuzum Rabbim kalbinden ne geciriyorsan en kisa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…