- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım ben cekilcem cumartesi adetin 8.gunu oluyor zaten 7.gun adetim bitiyorBen adetin 12. Gunu cektirdim canim. Doktor ozellikle 12.gun istedi
Haklısın canım ben bir türlü adet olamadim her ay mutlaka düzenli adet olurdum bu ay ne oldu bana bilmiyorum belki hava degisikligdegisikligindende kaynaklanmış olabilir bilemiyorum kendimi sıcak tutmaya daha çok dikkat edeceğimKız ne o salya sümük beraber kalicaz işte az önce geldim eve cumartesi saat 11 de rahim filmi çekilecek tüplerine bakalım tıkanıklık yada herhangi bir sorun yoksa önümüzdeki ay aşılama için tedaviye başlarız dedi
Ah birbirimizi tanisakta birbirimizin çocuğunu mıncırıp isiririz sizi gidi sipaciklar canım bu arada ben sana birşey diyecektim unuttum kafa gittiOhhhhh sefan olsun çıkar tadını keyfini çıkar doğurunca totosuna vurmayı unutma
Ha hatırladım benim adetim tam 3 gün sürüyor 4. Gunumde azicik gelip banyomu yapınca tamamen kesiliyor senin ki uzun sürünce merak ettim ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 5 gün sürüp 6. Günümde banyo yapardım biterdiCanım ben cekilcem cumartesi adetin 8.gunu oluyor zaten 7.gun adetim bitiyor
Kendimi bildim bileli 7gun adet olur 8.gun banyo yaparım canım benHa hatırladım benim adetim tam 3 gün sürüyor 4. Gunumde azicik gelip banyomu yapınca tamamen kesiliyor senin ki uzun sürünce merak ettim ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 5 gün sürüp 6. Günümde banyo yapardım biterdi
Bu arada yumurtalarima baktı çok iyi dedi rahim içinde miyom kist hiç bişe yok tertemiz dediHa hatırladım benim adetim tam 3 gün sürüyor 4. Gunumde azicik gelip banyomu yapınca tamamen kesiliyor senin ki uzun sürünce merak ettim ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 5 gün sürüp 6. Günümde banyo yapardım biterdi
Canım bide benim adetim hep ağrılı geçer 5.gunde bile sancim olur her zaman çok sancim olur çok yoğun olurum bugun 5.gun mesela hala kanamam varHa hatırladım benim adetim tam 3 gün sürüyor 4. Gunumde azicik gelip banyomu yapınca tamamen kesiliyor senin ki uzun sürünce merak ettim ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 5 gün sürüp 6. Günümde banyo yapardım biterdi
Ne güzel canım benimkinede rahim gayet iyi yumurtaliklarda cok guzel demişti çok şükür bunda sıkıntılarımız yok canım darısı devamına inşallahBu arada yumurtalarima baktı çok iyi dedi rahim içinde miyom kist hiç bişe yok tertemiz dedi
Benimde 2 veya 3 gün olur ağrım kuzuCanım bide benim adetim hep ağrılı geçer 5.gunde bile sancim olur her zaman çok sancim olur çok yoğun olurum bugun 5.gun mesela hala kanamam var
Benim öle degil ya yatak döşek yatarım bacaklarım tutmazBenimde 2 veya 3 gün olur ağrım kuzu
İnşallah aynı anda hamile kalırız inşallah bütün sıkıntıları yaşamamış gibi oluruz inşallahhhhhhhNe güzel canım benimkinede rahim gayet iyi yumurtaliklarda cok guzel demişti çok şükür bunda sıkıntılarımız yok canım darısı devamına inşallah
Aminnn hayırlısıyla inşallah canım benimİnşallah aynı anda hamile kalırız inşallah bütün sıkıntıları yaşamamış gibi oluruz inşallahhhhhhh
Progeny kullanıyoruz canım bizEşleriniz proxeed plus mı kullanıyor? Bizim doktor başlangıçta daha uygun fiyatlı bir vitaminle başlatıyorum dedi. Ben kendim alacağım şimdi. Son zamanlarda burada emodex ismini de çok okur olduk. Hangisini almalı acaba?
Kaç paraymis oProgeny kullanıyoruz canım biz
Eczanede de tavsiye etmişlerdi onu. Fiyatı biraz yüksek galiba de mi? 50 lira civarı bize dediği. Baharatçıda hazırlattığım bir karışım var onu kullanıyor bir de eşim. Bitki karışımı bir çay da verdi yanında ama şu sıra antibiyotik kullanıyor diye çayı vermiyorum.Progeny kullanıyoruz canım biz
Canım biz metacartin kullandık 3 ay en sonunda alerji yaptı vücudunda yaralar çıktı şimdi yeni ilaç yazdı ama daha eczaneden gidip almadikEşleriniz proxeed plus mı kullanıyor? Bizim doktor başlangıçta daha uygun fiyatlı bir vitaminle başlatıyorum dedi. Ben kendim alacağım şimdi. Son zamanlarda burada emodex ismini de çok okur olduk. Hangisini almalı acaba?
UnutmammmmOhhhhh sefan olsun çıkar tadını keyfini çıkar doğurunca totosuna vurmayı unutma
A+B+C %50 yada fazlasi olmasi gerekiyor diye biliyorum. Bizimki tam sinirdaydi.hızda sorun yok derken kaçtıki? bizde emodex kullanıyoruz şu an. keçiboynuzu özü pekmezi, çakşır suyu içiyo eşim.inşallah şifa olur.
Ayyy ne de guzel olur ikiz amin kuzum Rabbim kalbinden ne geciriyorsan en kisa zamanda nasip etsinAynen canım haklısın YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH herşeyin en hayırlısını versin ikiz bebek istiyordum tabi hayirlisiysa aşılamayla çoğul gebelik yüksekmiş belkide ikiz olur demi @Suskun Ceylan herşeyde vardır bir hayır tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım benim hayırlısıyla inşallah kucağına da almak nasip olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?