- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Olur biraz fazla gecikti çünküValla ister istemez umutlaniyorum kuzu ya olmazsa hastane yakın bir kan tahlili mi versem
Geç döllendiyse çıkmaz hemen idrarda canımKız daha dün yaptım kol koyu bir negatifti
Aşılama tedavisine adetliyken başlanılıyor rahim filmi ise adet bittikden sonra çekiliyor bi yanlışın var canım bana dün Ağrı kesici antibiyotik ve filmi çekerken kullanacağı ilacı aldırdı doktor tüplerıne bakıp önümüzdeki ay adetliyken tedaviye başlarız dediDaha onu yazmadı hani afetin 3. Günü yumurtayı büyütmek için klomen veriliyorduya 5 gün kullanılıyordu bende o tuylenme yapıyor diyince başka bir ilaç yazdı adetin 3. Günü başka dedi
Allah allah ne testi canım bu sperm değilmiinşallah canımmm sonuç 2 3 haftaya çıkıyomuş
yok canım spermin genetiğine bakıyolar bu testte hasar oranı vs.Allah allah ne testi canım bu sperm değilmi
Evet canım bildiğim kadarıyla öyle tadı şu eğer ben zamanında adet olsaydım afetin 3. Günü letrasan hapini 5 günlüğüne kullanacaktım sonra 7. Günümde vajinal ultrasonla yumurta gelismismi diye bakılıp eğer gelismisse yumurtlama dönemini söyleyip o gün gidip aşılama yapılacaktı ama adet aksayinca herşey ertelendi isteRahim filminden sonra aşılamayı yapıcakmııı
O zaman doğrudur canım çünkü biz doktorla bu kadar ilerisini konuşmadık sadece adetin 3. Günü yazdığı ilaci içmeye başlayıp 5 gün kullanıp bırakacaksın dedi bu kadarAşılama tedavisine adetliyken başlanılıyor rahim filmi ise adet bittikden sonra çekiliyor bi yanlışın var canım bana dün Ağrı kesici antibiyotik ve filmi çekerken kullanacağı ilacı aldırdı doktor tüplerıne bakıp önümüzdeki ay adetliyken tedaviye başlarız dedi
Hmm ben diyorum neden bu kadar uzun süre hayırlısı olsun canımyok canım spermin genetiğine bakıyolar bu testte hasar oranı vs.
Bende bilemedim canım hayırlısı olsun inşallah
Amin canımBende bilemedim canım hayırlısı olsun inşallah
Offf pilava bayılırım ama patatesli nohut sulusu nasıl oluyor ilk defa duydum turşu kurdum bende mis gibi valla kız aciktimKızlar spermde hareketlilik için doktor haftanın 4 günü nohut yemeği yiyecek demişti ya hadi hepimiz bugün aynı yemeği yapalım
Döğmeli nohut pilaviyla
Patatesli nohut sulusu
Kornison la lahana turşusu
Ikisinide nohutlu yapacam çünkü eşim sürekli şehir dışında o yüzden bol nohutlu yapmaya calisacagim
Bende tarifle yapıyorum canım annemgil falan yapıyor herkesin bldiği birşey yemek ama ben hiç yemek yapmayı bilmediğim için tarifle yapıyorum bu arada eşim domates falan salata hariç hiç yemez birde domateslu soganli ikili salata yapacamOfff pilava bayılırım ama patatesli nohut sulusu nasıl oluyor ilk defa duydum turşu kurdum bende mis gibi valla kız aciktim
Yesin canım yakissin ne güzel hem senin caninda istedi beyfendide yesinAma bugün yemeğim var karnıyarık yapmıştım yanına dövme pilavı yakisirmiki
Canım bunlar Egeli et sevmiyor otcullarYesin canım yakissin ne güzel hem senin caninda istedi beyfendide yesinkesinlikle et katma et spermim ve hareketi azaltiyirmus
Bu kadar nohut dokunmasın. Benimki hassas hemen etkiliyor bağırsaklarıKızlar spermde hareketlilik için doktor haftanın 4 günü nohut yemeği yiyecek demişti ya hadi hepimiz bugün aynı yemeği yapalım
Döğmeli nohut pilaviyla
Patatesli nohut sulusu
Kornison la lahana turşusu
Ikisinide nohutlu yapacam çünkü eşim sürekli şehir dışında o yüzden bol nohutlu yapmaya calisacagim
Bende kullanmıyorum öle tencerede kaynatıyorum annem yakın değil bana 15 saat var aramızdaBu kadar nohut dokunmasın. Benimki hassas hemen etkiliyor bağırsaklarıBir de düdüklü kullanamayanlardanım. Anneme pişirtiyorum hala
Bide nohut gaz yaparmış annem dedi az önceBu kadar nohut dokunmasın. Benimki hassas hemen etkiliyor bağırsaklarıBir de düdüklü kullanamayanlardanım. Anneme pişirtiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?