- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.521
Sagol kuzum yok ilaç kullaniyoruz ben haftada 2 gün folbiol (folik asit) içiyorumCanimm hiç üzülme biraz zaman geçsin esinin değerleri tam duzelsin bide siz ilaç kullanmıyorsunuz sanırım bunu araştır sizde progeny kullanın ürologla konuş takviye vitamin kullanın canım bak bizlerinde hala yok hiç canını sıkma
Canım eşinin şuan morali bozuk he de geç sizin doktor kontrol için çağırmadımı sanki aşılama için azıcık acele ettin değerler düzelecek bu varikosel denen şeyyyy artık adından da nefret ettim genelde 6. Aydan sonra sonuç alınıyor yaşın bana göre çoooook genç acele etme özeldeki doktorların söylediğine inanma hemen aşılama tüp falan yapma he bide başka bi topikde kilonu yazmışsın gördüm tıpkı benim gibi Tombiksin azıcık diyet iyi olur birazcık evde çocuk muhabbetini açma eşin kendine geldiğinde tekrar denersin ama benden tavsiye eşinin sperm değerleri düzelmeden aşılama yapma üf çok konuştum bende dertliyim ben hiiiiç çocuk lafı edemıyorum evde eşim kestirip atıyor sessiz ve sinsice şubatı bekliyorumçünkü eşim ben değil doktor ne derse onu yapıyor sadece dedimki bana ovilasyon testi al internetten onla oyalanıcam pozitif görünce mutlu oluyorum
Tam tamına 87 suan belki de 88 boyunda kısa 1 yıl da 20 kilo aldım her başladıktan 2 3 gün sonra geri bıraktım diyeti ben boGazimi tutamıyorum yaa
Hmm anladım canım folik asit hergun icilmiyormu ben hergun içiyordumSagol kuzum yok ilaç kullaniyoruz ben haftada 2 gün folbiol (folik asit) içiyorum
Eşimde sperm hızlandırıcı mı güçlendirici mi ne oluyor X Nondo iciyor doktor yazmıştı sperm testi sonucunda
Canım bence zayiflamalisin hem kendi sağlığın için hemde daha uygun bı kiloda hamile kalmak için azcik dikkatTam tamına 87 suan belki de 88 boyunda kısa 1 yıl da 20 kilo aldım her başladıktan 2 3 gün sonra geri bıraktım diyeti ben boGazimi tutamıyorum yaa
Yaaaa sorma75 kiloyum
Sizde biran önce ameliyatı olup kurtulup duzelirsiniz inşallah kuzum ya herşey geçecek en güzel şekilde bebeklerimize kavuşacaz hayırlısıyla inşallah fakat bizler sabırsız geliyoruz ışte herşeyin bir vakti saati var aslında ama çaba göstermeden de tevekkul edemiyoruz ben kv yede esimede olması gerekiyormuş yaşamamız gerekiyormus yaşıyoruz üzülmüyorum ki ne canımı sıkacam bunları yasamamiz gerekiyormuş yaşıyoruz hayırlısı neyse o olsun inşallah diyorumYaşı fazla da değilmiş. Bazı şeylere yüksek tepki veriyor ya dedim 40 yaşına yakın galiba yaşı yüksek olanlar daha çekingen olur ya bu konular da.. bir de kocalarla uğraşıyoruz yetmezmiş gibi. Bende randevu bakıyorum istanbulda randevu bulup almak işkence eğitim araştırmaya gidip hormon tahlili ve sperm tahlili vercez. Sonra bir de semen analizi için özele vercez karşılaştırma yapmak için sonra özel bulduğumuz doktora bakalım 2. Ameliyata ne diyecek bakın ben hala ameliyat için sürünüyorum en azından sizler birşeyleri bekliyorsunuz.
Amin canım benim hayırlısıyla inşallah çok çok sagol kuzumCanim benim her ay yeni bi baslangic. Her ay yeni bi umut. Ben hep bu dusunceyle ayakta kaldim 2.5 sene. Adet olmak bile bi nimet. Adet olmadan gebe kalmak cok zor. Yinede rabbimin sansi kullarindariz. Dermansiz degil hicbir derdimiz. Bebisleriniz en kisa zamanda geleck sabredin ve bolca duaaaa
Yok kuzum folbiol haftada 2 gün iciliyirmus eğer hamile kalinirsa her gun sanirimHmm anladım canım folik asit hergun icilmiyormu ben hergun içiyordum
Ah ah diyetler beni beklibekliyor bir gün zayiflayacagim ama ne zaman ışteCanım bence zayiflamalisin hem kendi sağlığın için hemde daha uygun bı kiloda hamile kalmak için azcik dikkat
Hmm benimde 12 randevu var yumurta takibi yaptırmak istediğimi soylicem bakalım ne dicekYok kuzum folbiol haftada 2 gün iciliyirmus eğer hamile kalinirsa her gun sanirim
Hamilelelik öncesi haftada 2 gün
Canım adet oldunmu bu aradaAh ah diyetler beni beklibekliyor bir gün zayiflayacagim ama ne zaman ışte
Ama ı günler yakın sanırım
Yok canım 23 yada 22 sinde olacamCanım adet oldunmu bu arada
A Ataabetull@ kuzum ne yaptın sen 1 sene de nasıl aldın o kiloyu.. tabi yedin kebapları değil mibizde 2 senelik evliyiz görsen benim ki bekarken fitness yapıyordu vücut harikaydı.. kısa dönem askere gitti geldi 4 ay sonra evlendik şimdi şimdi bir 7/8 aylık göbüşğmüz var 86 kilo kasıda var ama benim yerime hamile kalmış gibi bende 52 kiloyum :))) haftada 2 gün spora gidiyorum şimdi de 2 gün yüzmeye gitçem.. bu iş sporsuz olmaz Canlar sadece diyetle olmuyor arada kaçıyor dikkat edin lütfen. Suskun Ceylan canım doktora soracaklarını unutma ne dediğini de bize yaz..
Özele git canım 10 gün içindeki kontrollerden ücret almıyorlar ya. Bir kere verirsin artık katkı payınıKızlar hastaneden geldim koskoca hastanede benim için yapılacak bişe yokmuş yumurta takibi için aletleri yokmuş sinirimi bozdum geldim yani dahada gitmem doğum evine
Kuzucum öncelikle bu kiloyu nasıl aldigimi yazayım eşimle nisanliyken hala da aynı onların adetinde kadın evden çıkmaz düşüncesi hakim yani yürüyüş yapmak yok evden çıkmak yok böyle ama evlenince ise annesiyle evimiz 1 sokak var aramızda sadece oraya gidip gelmeme için var bir de kuzenihil aynı mahalle içinde bu şekilde bunun haricinde paralar gidip yürüyüş yapmakmis spora yazilmakmis asla izin yok ve de aynen hep kebap kavurma hamburger bir sürü şeyde yiyince sistim ışte durum böyle spora yürüyüşe gidecegine yemegini kis diyet yap diyorlar evden cikmadikca böyle sisiyorum ışte
Ay sakin ol canimsin üzülme önce rahatla biraz sakinleş üzülmek yok unutma daha yolun basindayiz her saniye teknoloji geliyor o doğum evinde yoksa hastabelerde vardır belkideKızlar hastaneden geldim koskoca hastanede benim için yapılacak bişe yokmuş yumurta takibi için aletleri yokmuş sinirimi bozdum geldim yani dahada gitmem doğum evine
Ozel lerde sigorta varsa muayene 50 tl yoksa 100 tl ydi ve 10 gün boyunca faydalaniyorsunKızlar hastaneden geldim koskoca hastanede benim için yapılacak bişe yokmuş yumurta takibi için aletleri yokmuş sinirimi bozdum geldim yani dahada gitmem doğum evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?