Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol kuzum yok ilaç kullaniyoruz ben haftada 2 gün folbiol (folik asit) içiyorum
Eşimde sperm hızlandırıcı mı güçlendirici mi ne oluyor X Nondo iciyor doktor yazmıştı sperm testi sonucunda

canimsin çok çok sagol verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kuzum yok artık karismiyorum birazda kendisi üstüne düşsün diye bekliyorum çarşamba aşılama sonrası 15. Gün doluyor doktora gidecez burda yaptiripta negatif çıktı demicez orda baştan yaptiracaz o zamana kadar olursa yanidegerler duzelirse zaten düzelir duzelmezsezde önerileri olacaktır onları öğreniriz ne yapacaksa söylesin diye böyle iste kuzum durum böyle her zaman hayırlısnı istedim ve hayırlısı olacak YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH beklediğimiz in sonucunu verecek biliyorum

Sizde biran önce ameliyatı olup kurtulup duzelirsiniz inşallah kuzum ya herşey geçecek en güzel şekilde bebeklerimize kavuşacaz hayırlısıyla inşallah fakat bizler sabırsız geliyoruz ışte herşeyin bir vakti saati var aslında ama çaba göstermeden de tevekkul edemiyoruz ben kv yede esimede olması gerekiyormuş yaşamamız gerekiyormus yaşıyoruz üzülmüyorum ki ne canımı sıkacam bunları yasamamiz gerekiyormuş yaşıyoruz hayırlısı neyse o olsun inşallah diyorum

Amin canım benim hayırlısıyla inşallah çok çok sagol kuzum

@ kuzum ne yaptın sen 1 sene de nasıl aldın o kiloyu.. tabi yedin kebapları değil mi bizde 2 senelik evliyiz görsen benim ki bekarken fitness yapıyordu vücut harikaydı.. kısa dönem askere gitti geldi 4 ay sonra evlendik şimdi şimdi bir 7/8 aylık göbüşğmüz var 86 kilo kasıda var ama benim yerime hamile kalmış gibi bende 52 kiloyum :))) haftada 2 gün spora gidiyorum şimdi de 2 gün yüzmeye gitçem.. bu iş sporsuz olmaz Canlar sadece diyetle olmuyor arada kaçıyor dikkat edin lütfen. Suskun Ceylan canım doktora soracaklarını unutma ne dediğini de bize yaz..

A Ataabetull

Kızlar hastaneden geldim koskoca hastanede benim için yapılacak bişe yokmuş yumurta takibi için aletleri yokmuş sinirimi bozdum geldim yani dahada gitmem doğum evine

Kuzucum öncelikle bu kiloyu nasıl aldigimi yazayım eşimle nisanliyken hala da aynı onların adetinde kadın evden çıkmaz düşüncesi hakim yani yürüyüş yapmak yok evden çıkmak yok böyle ama evlenince ise annesiyle evimiz 1 sokak var aramızda sadece oraya gidip gelmeme için var bir de kuzenihil aynı mahalle içinde bu şekilde bunun haricinde paralar gidip yürüyüş yapmakmis spora yazilmakmis asla izin yok ve de aynen hep kebap kavurma hamburger bir sürü şeyde yiyince sistim ışte durum böyle spora yürüyüşe gidecegine yemegini kis diyet yap diyorlar evden cikmadikca böyle sisiyorum ışte

Kızlar hastaneden geldim koskoca hastanede benim için yapılacak bişe yokmuş yumurta takibi için aletleri yokmuş sinirimi bozdum geldim yani dahada gitmem doğum evine
Ay sakin ol canimsin üzülme önce rahatla biraz sakinleş üzülmek yok unutma daha yolun basindayiz her saniye teknoloji geliyor o doğum evinde yoksa hastabelerde vardır belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…