Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ağustosun 17 sinde ameliyat oldu canım
Daha çok yeni canım bu aceleniz nedir yaşında daha küçük bak ben 26 yaşımdayım 30 küsürlü olanlarda var ve bekliyoruz. Biz şubat 12 de ameliyat olduk ve eksik yapıldı Ocak yada şubatta tekrar olcaz büyük ihtimal tam 1 sene boşuna gitti ama biz aşılama veya tüp bebek düşünmedik çünki spermlerin iyileşmesi gerek. Sağlıklı sperm sağlıklı bebişlerimiz demek ve 6 Aydan sonra ameliyat etkisini göstermeye başlıyor diyor doktorlar. Ben hep diyorum bizler savaşçı anneleriz bebeklerimiz öyle kolay gelmiyor onlar için savaşıyoruz hiçbirşey yapmadan elde etmemiz zor olacak bol bol dua ve bol bol vitaminler kullanın siz ne kullanıyorsunuz bakayım doktor birşey Önerdi mi? Birde öyle hemen gelin aşılama yapalım tüp bebek yapalım diyenlere kulak verme bu işler öyle kolay olmuyor.

Kizlarrrrrrrrrrr bugün kan verdim Suskun Ceylan Niles143 Saklicennet @Erse35 sonuç bu bugün aşılamadan sonra 12. Gün ve sonuç 0,32 bu galiba gebelik yok demek
Canimm hiç üzülme biraz zaman geçsin esinin değerleri tam duzelsin bide siz ilaç kullanmıyorsunuz sanırım bunu araştır sizde progeny kullanın ürologla konuş takviye vitamin kullanın canım bak bizlerinde hala yok hiç canını sıkma

Suskun Ceylan canım sana bir haber vermek istiyorum bugün birşeyler araştırırken karşıma çıktı. Sizde lökosit vardı dimi.. gebeliğe engel oluyormuş. sürekli varsa 3 milyonun üzerindeyse tedavi gerekiyormuş.
http://www.kaanaydos.com.tr/erkekte-ileri-infertilite-testleri.html
Burayı oku biraz uzun ama aşağılarda yazıyor. Yanlış bilgide vermek istemiyorum sende bir oku istersen.

Sagol canım desteginiz için çok sağolun eşim bir daha ebeye doktora gitmek yok aşılama kontrol şu bu istemiyorum olacaksa kebdiliginden olsun doktor doktor gitmek istemiyorum artık dedi Suskun Ceylan @Erse35
Canım eşinin şuan morali bozuk he de geç sizin doktor kontrol için çağırmadımı sanki aşılama için azıcık acele ettin değerler düzelecek bu varikosel denen şeyyyy artık adından da nefret ettim genelde 6. Aydan sonra sonuç alınıyor yaşın bana göre çoooook genç acele etme özeldeki doktorların söylediğine inanma hemen aşılama tüp falan yapma he bide başka bi topikde kilonu yazmışsın gördüm tıpkı benim gibi Tombiksin azıcık diyet iyi olur birazcık evde çocuk muhabbetini açma eşin kendine geldiğinde tekrar denersin ama benden tavsiye eşinin sperm değerleri düzelmeden aşılama yapma üf çok konuştum bende dertliyim ben hiiiiç çocuk lafı edemıyorum evde eşim kestirip atıyor sessiz ve sinsice şubatı bekliyorumçünkü eşim ben değil doktor ne derse onu yapıyor sadece dedimki bana ovilasyon testi al internetten onla oyalanıcam pozitif görünce mutlu oluyorum

Canım kısmen okudum mutlaka spermleri etkiliyordur sonuçda enfeksiyon nasıl etsem şimdi söylesem doktor baktı gerekseydi doktor ilaç verir der beni sinir eder doktorumu arasam bilemedim kaynanaya söylesem oda boş boş bakıyor yarın yumurta takibi için SSK ya gitcem jinekolaga göstereyım en iyisi

Evet canım söyle muhakkak. Her ürologlarda aynı fikirlere sahip olamayabiliyor. Bazısının istediği testi diğeri istemiyor. Üzerine durmak gerek. Eşin kaç yaşında canım.

30 yaşında canım
Yaşı fazla da değilmiş. Bazı şeylere yüksek tepki veriyor ya dedim 40 yaşına yakın galiba yaşı yüksek olanlar daha çekingen olur ya bu konular da.. bir de kocalarla uğraşıyoruz yetmezmiş gibi. Bende randevu bakıyorum istanbulda randevu bulup almak işkence eğitim araştırmaya gidip hormon tahlili ve sperm tahlili vercez. Sonra bir de semen analizi için özele vercez karşılaştırma yapmak için sonra özel bulduğumuz doktora bakalım 2. Ameliyata ne diyecek bakın ben hala ameliyat için sürünüyorum en azından sizler birşeyleri bekliyorsunuz.

Yok canım yapı olarak cins biraz çok rahat öyle düşünme canım sende en azından ne olduğunu bilip o yolda ilerliyorsun azcıkkkk zaman sebepsiz infetilite olanlar napsın bence halimize bin şükür İyi düşünelim iyi olsun canım bişe sorcam bide yarın yumurta takibi için gitcem hastaneye bana ilaç verirmi acaba verirse kullanmalımıyım

Folik asit kesinlikle kullanmalısın artı çoklu vitamin verirse de kullanırsın bence. Ben eşimin durumunu düzelteyim inşallah başlıyacağım. En azından omega 3 ve folik asit. Omega 3 eşin de kullanmalı.

Folik asit kesinlikle kullanmalısın artı çoklu vitamin verirse de kullanırsın bence. Ben eşimin durumunu düzelteyim inşallah başlıyacağım. En azından omega 3 ve folik asit. Omega 3 eşin de kullanmalı.
Yarın alicam folik asit canım kullanicam inşallah

Yok canim filmden sonra 1 kez adet gordum sonra hamile kaldim. İnsallah sende kalirsin bu ay. Yumurtlama takibini de doktoruna sor istersen. Bende testlerle yapiyodum. Aslinda bende var fazla test. İstersen gonderebilirim sana. Bikac paket ama olsun bikac ay isini gorur yine.

Sagol canım desteginiz için çok sağolun eşim bir daha ebeye doktora gitmek yok aşılama kontrol şu bu istemiyorum olacaksa kebdiliginden olsun doktor doktor gitmek istemiyorum artık dedi Suskun Ceylan @Erse35
Canim benim her ay yeni bi baslangic. Her ay yeni bi umut. Ben hep bu dusunceyle ayakta kaldim 2.5 sene. Adet olmak bile bi nimet. Adet olmadan gebe kalmak cok zor. Yinede rabbimin sansi kullarindariz. Dermansiz degil hicbir derdimiz. Bebisleriniz en kisa zamanda geleck sabredin ve bolca duaaaa

Canım çoook teşekkür ederim bende baya aldım netten şuan için ihtiyaçım yok kendi doktorum özel diye şubata kadar normal hastanede yaptırayım dedim yumurta takibini

Bitirirsem haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…