Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan ne aleti yokmuş ona takıldım şimdi. Normal vajinal ultrasonla bakılmıyor mu orada nasıl olmaz
Yok canım o uzun alet Yokmuş alttan bakamıyorlarmış istersen üniversite hastanesine sevk ederim bende burada bendim gibilere bakılamıyorsa kim geliyor buraya hasta olarak sadece hamile olanlar gidiyormuş ha bide amh bakılması gerek falan dedi o ne ilk defa duydum gitmiş 1 yıl eğitim almış bişe için kaç ay oldu hala o alet yokmuş yani bildiğin adamı ben dinledim hastaneyi şikayet etti bana akıl işi değil

Aaa gerçekten de orası nasıl bir yermisde olmaz bayağı bir geri demekki birde oraya doğum evi diyorlarmış kim bilir nasıl doğum yaptırıyorlardir

Suskun Ceylan canım sen biraz yumurta takibini ertele bence ilk eşinin lökosit durumunu çöz boşuna özele para verme evde kendin yap bu arada. Eşin düzeldikçe sonra yaparsın takibini bence. Bir de eşin iyileşmeden aşılamaya kalkma derim. A Ataabetull ahh canım Allah kolaylık versin ne diyeyim ama kiloları atmak lazım hamilelik için fazla kilolar tehlikeli. Bir de tek eşin değil seninde sağlıklı beslenmen gerek. İşlenmiş ürünlerden uzak dur hamburger kebap falan yeme kola kahve çay tüketme çayı az tüket nohut kuru fasülye mercimek yeşil mercimek yeşil yapraklı sebzeler meyve her hafta mutlaka bunlardan ye porsiyonlarını küçült. Yumurtaların sağlıklı gelişsin. Sabah bir tane yumurta mutlaka. Ben senin Azmine güveniyorum.

Aminnnn inşallah canım dikkat edeceğim artık

Canım ürolog eşimin değerlerinin normale döndüğünü söyledi sadece bıraz hız sorunu var demişti bakalım yarın o hastanede işim var kendi doktorumuza sorayım canım benımde kafama takıldı acıkcası

Sor bence de canım yanılmıyorsam bir milyon altı normalde benim de eşimde 10 milyon çıkmıştı bir kere doktor söylememişti bile sonraki testte yokdu.

Kızlar benim kırmızılar gelmedi daha ama sürekli gelecekmiş hissi vardı. Ağrıda var bu arada. Şimdi yine baktım yok hadi dedim olmaz ya bir test yapayım silik bir çizgi var. Şaşırdım kaldım

Kızlar benim kırmızılar gelmedi daha ama sürekli gelecekmiş hissi vardı. Ağrıda var bu arada. Şimdi yine baktım yok hadi dedim olmaz ya bir test yapayım silik bir çizgi var. Şaşırdım kaldım
Foto bekliyoruz heyecanlandim eger hamissen bugun aldigim 2. Hamis haberi olcak arkadaslarimdan

Benim ilk testim bu kadar bile belli degildi 3 gun kala yapmistim gormek icin kör olcaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…