Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olsunnn üzülmee..ben de film cekildegim ay adet olmustum. Sonraki ay hamile kaldim. Bos gecirme bu ayi Suskun Ceylan
Yaaa ben senin aynı ay kaldığını sanıyordum bak umutlandim şimdi inşallah degerlendiricem canım bise sorucam ptesi adetimin 3. Günü randevu aldım normal doğum Hastanesi'nde yumurta takibi yaptırayım dedim bana ilaç verirse kullanmalimiyim hani olmazsa Şubat'ta aşılama yaptiricam ya bişe olurmu acaba

Kizlarrrrrrrrrrr bugün kan verdim Suskun Ceylan Niles143 Saklicennet B Birmucize sonuç bu bugün aşılamadan sonra 12. Gün ve sonuç 0,32 bu galiba gebelik yok demek
Yaa kısmet bu aya değilmiş canım demek kiSakın üzme kendini diğer ay için daha umutluyum ben sizin için. Rahim filminden sonra ikinci ayda hamile kalan çok. Tabii şimdi beklenti fazla ister istemez ama kaybetme umudunu. Biraz yüksek olsaydı yükselir belki denebilirdi ama dur bakalım bekleyelim görelim

Daha çok gençsiniz canım. Değerlerde zamanla düzelecek zaten. Normal yolla hamile kalman için bir engel kalmayacak. Bir de kafanız daha rahat olduğunda kendiliğinden gelecektir o güzel haber.

Daha çok gençsiniz canım. Değerlerde zamanla düzelecek zaten. Normal yolla hamile kalman için bir engel kalmayacak. Bir de kafanız daha rahat olduğunda kendiliğinden gelecektir o güzel haber.
Aynen öyle ama eşim galiba böyle düşünmüyor biranda artık doktora falan gitmek yok diyince çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…