- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.481
Naptın canım kan verdinmiAmin canım hayırlısıyla inşallah ya
Olsunnn üzülmee..ben de film cekildegim ay adet olmustum. Sonraki ay hamile kaldim. Bos gecirme bu ayiAdet oldum canım ben
Yaaa ben senin aynı ay kaldığını sanıyordum bak umutlandim şimdiOlsunnn üzülmee..ben de film cekildegim ay adet olmustum. Sonraki ay hamile kaldim. Bos gecirme bu ayiSuskun Ceylan
Yok canım annemgilden yeni geldik gidemedik hastaneyeNaptın canım kan verdinmi
Bugün veremedik canım annemgilden daha yeni geldik hastaneye gitmeye fırsat olmadı gidemedik çarşamba gününe ne kaldı diyerek bekleyecegiz artık: )Erken aslinda A Ataabetull cüm. Biraz daha mi beklesen. Gerci varsa dusukte olsa cikar.
Hayırlısı olsun canımYok canım annemgilden yeni geldik gidemedik hastaneye
Amin canımHayırlısı olsun canım
Evet canım Yok demek galiba. Bana eşinin ameliyattan sonraki değerlerini yazar mısın?Kizlarrrrrrrrrrr bugün kan verdimSuskun Ceylan Niles143 Saklicennet B Birmucize sonuç bu bugün aşılamadan sonra 12. Gün ve sonuç 0,32 bu galiba gebelik yok demek
Yaa kısmet bu aya değilmiş canım demek kiKizlarrrrrrrrrrr bugün kan verdimSuskun Ceylan Niles143 Saklicennet B Birmucize sonuç bu bugün aşılamadan sonra 12. Gün ve sonuç 0,32 bu galiba gebelik yok demek
Ameliyattan 3 ay sonraki test sonucunu atiyorum canımEvet canım Yok demek galiba. Bana eşinin ameliyattan sonraki değerlerini yazar mısın?
Sagol canım desteginiz için çok sağolun eşim bir daha ebeye doktora gitmek yok aşılama kontrol şu bu istemiyorum olacaksa kebdiliginden olsun doktor doktor gitmek istemiyorum artık dediA Ataabetull kuzum üzülmek yok tamam mı bak yanlız değilsin bizlerde bebeciklerimizi bekliyoruz hala.
Daha çok gençsiniz canım. Değerlerde zamanla düzelecek zaten. Normal yolla hamile kalman için bir engel kalmayacak. Bir de kafanız daha rahat olduğunda kendiliğinden gelecektir o güzel haber.Sagol canım desteginiz için çok sağolun eşim bir daha ebeye doktora gitmek yok aşılama kontrol şu bu istemiyorum olacaksa kebdiliginden olsun doktor doktor gitmek istemiyorum artık dediSuskun Ceylan B Birmucize
Aynen öyle ama eşim galiba böyle düşünmüyor biranda artık doktora falan gitmek yok diyince çok canım sıkıldıDaha çok gençsiniz canım. Değerlerde zamanla düzelecek zaten. Normal yolla hamile kalman için bir engel kalmayacak. Bir de kafanız daha rahat olduğunda kendiliğinden gelecektir o güzel haber.
Amin canım hepimiz de hamile kalırız hayırlısıyla inşallah esimin bu düşüncesi beni korkutuyorA Ataabetull nasip bu aya değilmiş demek ki canım benim. Değerleriniz kötü değil inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Morali bozulduğu için öyle konuşmuştur. Birbirinize destek vakti şimdi canım. Bu günlerde geçecek ve çekilen bunca sıkıntı akla bile gelmeyecek.Aynen öyle ama eşim galiba böyle düşünmüyor biranda artık doktora falan gitmek yok diyince çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?