Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrrr sabah verdim kanı yeni çıktı sonuç. Beklemekten ölecektim. Sonuç 83 sanırım hamileyim
Canim benimmm cok sevindimmm...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn. Kendi hamileligimi ogrendigimdeki gibi mutlu oldum inan masallah subhanallah. Bende esimin ameliyatinin 3.ayinda hamile kaldim. 2 aylik olduk bile:) bebisime kardes geliyor yuppiiiii. A Ataabetull Suskun Ceylan Saklicennet lillypot sira size geliyo herkes hamile kaliyor yavas yavas. Allahim cok sukurrr

Canım benim ne güzel dua allah razı olsun. Sizler bize umut oluyorsunuz. Bize de gelecek mi sıra bilmiyorum inşallah çok istiyorum çok. B Birmucize kuzummmmmm bebişin gelmişşşşş hoş gelmiş. Darısı bize inşallah çok dua edin de bizim de bebişlerimiz gelsin Allah’ımın izniyle. Ne mutlusundur sen şimdi ya kıyamam size.

Ahh canım çok sağ ol. Ilk sen umut oldun bize. İnşallah bekleyen kimse kalmaz Allahım herkesin kucağını doldursun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini

Kızlarrrr sabah verdim kanı yeni çıktı sonuç. Beklemekten ölecektim. Sonuç 83 sanırım hamileyim
Aaaaaaaaa çok şükür ya canım benimmm çok mutlu oldum sonucundada çıktı bak şükürler olsunnnn heyyyy millett B Birmucize artık hamileeeeeeee yuppiii ameliyat sonrası ikinci hamilemiz belli oldu Niles143 den sonra sende hamilesin darısı hayırlısıyla inşallah bizlere AMİNNNNN

Amin canım hayırlısıyla inşallah kuzucum

Çok sağ ol kuzum.Etmem mi canım hep duamdasınız. Hadi sırayla alalım güzel haberlerinizi. Bu yolda Allahım kimseyi bekletmesin

Hergun istisnasiz dua ediyorum hepinize. Bazen aglarken buluyorum kendimi. Rabbim çaba gosteren hicbir kulunun emegini karsiliksiz birakmaz sakin unutmayin.

Ahh canım çok sağ ol. Ilk sen umut oldun bize. İnşallah bekleyen kimse kalmaz Allahım herkesin kucağını doldursun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Amin canim benim insallah. Kadindogmcuya gidicekmisin hemen ? Ben bikac gun beklemistim degerim biraz daha yukselsin diye. İlk muayenede vajinalden gozukuyo ancak kese. Panik yapma yani sakin.

Amin bir tanem gelecek ay hepinizden bekliyoruz iyi haberleri. Dualarımdasınız Allahım tez vakitte nasip etsin yeni başlıklarda buluşalım hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…