- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.581
Amin kuzum da çabuk hadi git kan ver sonucu paylaş vedeeee sonra ne hissettiklerini anlatSizler çok daha koyusunu görürsünüz inşallah canım benim
Bizlerden de annemize selam söyle canımAnnem yanımda ona söyledim çok sevindi selamı var
Ahh canım benim inşallah yarın kesinleşirde hep beraber sevinirizHamilesinnnnnnnnnnhemen git kan ver cabukkkk ay catlicam meraktannn canım benimmmm çok sevindim yaaaa
Aleyküm selam canım onunda hepinize Selami varBizlerden de annemize selam söyle canımopuyoruz ellerinden özellikle adanali kız de
Aleyküm selam kuzumAleyküm selam canım onunda hepinize Selami var
Canim benimmm cok sevindimmm...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn. Kendi hamileligimi ogrendigimdeki gibi mutlu oldum inanKızlarrrr sabah verdim kanı yeni çıktı sonuç. Beklemekten ölecektim. Sonuç 83 sanırım hamileyim
Canım benim ne güzel dua allah razı olsun. Sizler bize umut oluyorsunuz. Bize de gelecek mi sıra bilmiyorum inşallah çok istiyorum çok. B Birmucize kuzummmmmm bebişin gelmişşşşş hoş gelmiş. Darısı bize inşallah çok dua edin de bizim de bebişlerimiz gelsin Allah’ımın izniyle. Ne mutlusundur sen şimdi ya kıyamam size.Canim benimmm cok sevindimmm...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn. Kendi hamileligimi ogrendigimdeki gibi mutlu oldum inanmasallah subhanallah. Bende esimin ameliyatinin 3.ayinda hamile kaldim. 2 aylik olduk bile:) bebisime kardes geliyor yuppiiiii. A Ataabetull Suskun Ceylan Saklicennet lillypot sira size geliyo herkes hamile kaliyor yavas yavas. Allahim cok sukurrr
Ahh canım çok sağ ol. Ilk sen umut oldun bize. İnşallah bekleyen kimse kalmaz Allahım herkesin kucağını doldursunCanim benimmm cok sevindimmm...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn. Kendi hamileligimi ogrendigimdeki gibi mutlu oldum inanmasallah subhanallah. Bende esimin ameliyatinin 3.ayinda hamile kaldim. 2 aylik olduk bile:) bebisime kardes geliyor yuppiiiii. A Ataabetull Suskun Ceylan Saklicennet lillypot sira size geliyo herkes hamile kaliyor yavas yavas. Allahim cok sukurrr
Aaaaaaaaa çok şükür ya canım benimmm çok mutlu oldum sonucundada çıktı bak şükürler olsunnnnKızlarrrr sabah verdim kanı yeni çıktı sonuç. Beklemekten ölecektim. Sonuç 83 sanırım hamileyim
Amin canım hayırlısıyla inşallah kuzucumCanim benimmm cok sevindimmm...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn. Kendi hamileligimi ogrendigimdeki gibi mutlu oldum inanmasallah subhanallah. Bende esimin ameliyatinin 3.ayinda hamile kaldim. 2 aylik olduk bile:) bebisime kardes geliyor yuppiiiii. A Ataabetull Suskun Ceylan Saklicennet lillypot sira size geliyo herkes hamile kaliyor yavas yavas. Allahim cok sukurrr
Çok sağ ol kuzum.Etmem mi canım hep duamdasınız. Hadi sırayla alalım güzel haberlerinizi. Bu yolda Allahım kimseyi bekletmesinCanım benim ne güzel dua allah razı olsun. Sizler bize umut oluyorsunuz. Bize de gelecek mi sıra bilmiyorum inşallah çok istiyorum çok. B Birmucize kuzummmmmm bebişin gelmişşşşş hoş gelmiş. Darısı bize inşallah çok dua edin de bizim de bebişlerimiz gelsin Allah’ımın izniyle. Ne mutlusundur sen şimdi ya kıyamam size.
Hergun istisnasiz dua ediyorum hepinize. Bazen aglarken buluyorum kendimi. Rabbim çaba gosteren hicbir kulunun emegini karsiliksiz birakmaz sakin unutmayin.Canım benim ne güzel dua allah razı olsun. Sizler bize umut oluyorsunuz. Bize de gelecek mi sıra bilmiyorum inşallah çok istiyorum çok. B Birmucize kuzummmmmm bebişin gelmişşşşş hoş gelmiş. Darısı bize inşallah çok dua edin de bizim de bebişlerimiz gelsin Allah’ımın izniyle. Ne mutlusundur sen şimdi ya kıyamam size.
Amin canim benim insallah. Kadindogmcuya gidicekmisin hemen ? Ben bikac gun beklemistim degerim biraz daha yukselsin diye. İlk muayenede vajinalden gozukuyo ancak kese. Panik yapma yani sakin.Ahh canım çok sağ ol. Ilk sen umut oldun bize. İnşallah bekleyen kimse kalmaz Allahım herkesin kucağını doldursunSağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Amin bir tanem gelecek ay hepinizden bekliyoruz iyi haberleri. Dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?