- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.601
2 gün sonra tekrar kan verip öyle gideyim dedim canım. Çokta geç kalmak istemiyorum belki ilaç falan verirAmin canim benim insallah. Kadindogmcuya gidicekmisin hemen ? Ben bikac gun beklemistim degerim biraz daha yukselsin diye. İlk muayenede vajinalden gozukuyo ancak kese. Panik yapma yani sakin.
2 gun yeterli zaten canim. Folikasite de baslaman gerekiyor hemen. Doktor onuda verir. Ve birsuru kan ve idrar testi isticek bian once onlarida yaptirmis olursun. Mutlu haberi aldikkk gerisi kolayyy don’t panic2 gün sonra tekrar kan verip öyle gideyim dedim canım. Çokta geç kalmak istemiyorum belki ilaç falan verir
Oo canım bakılacak çok şey var de mi. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler3 tüp kan ve 1 idrar testiyle bakildi tum bu degerlere
İnsallah canim benim. İyi dusun iyi olsun herseyOo canım bakılacak çok şey var de mi. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler
Aynı duygular içindeyim canım bende çok istiyorum hamileyim demeyi inşallahB Birmucize tatlım nasıl bir süreçten geçtiğini neler uyguladığını değerlerinizi benim en çok takıldığım morfolojiyi falan duymayı senden bildiler almayı öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. A AtaabetullSuskun Ceylan ve ben ve burada bizim gibi olan tüm m arkadaşlar. Bir de eşin nasıl tepki verdi çok sevinmiştir Eminim. Benim kocişime de bende bu haberi Birgün verip göbüşümü ve bebeğimizi sevmesini çok istiyorum çoookkk ((((
Amin hayırlısıyla inşallah canım şimdi bahset bakalım belirtiler nelerdi neler yasiyorsun ameliyat olalı ne kadar oldu toplam sperm ve hiziniz ne kadardiAmin bir tanem gelecek ay hepinizden bekliyoruz iyi haberleri. DualarımdasınızAllahım tez vakitte nasip etsin yeni başlıklarda buluşalım hep beraber
Akşama söyleyeceğim canım henüz haberi yok. Paylaşırım tabii süreci. Akşam son testtinde fotografını atayım. Fikriniz ve en önrmlisi umudunuz olsunB Birmucize tatlım nasıl bir süreçten geçtiğini neler uyguladığını değerlerinizi benim en çok takıldığım morfolojiyi falan duymayı senden bildiler almayı öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. A AtaabetullSuskun Ceylan ve ben ve burada bizim gibi olan tüm m arkadaşlar. Bir de eşin nasıl tepki verdi çok sevinmiştir Eminim. Benim kocişime de bende bu haberi Birgün verip göbüşümü ve bebeğimizi sevmesini çok istiyorum çoookkk ((((
Canım benim gözün aydınKızlarrrr sabah verdim kanı yeni çıktı sonuç. Beklemekten ölecektim. Sonuç 83 sanırım hamileyim
Canım aydın içinde kal. Darısı başına tatlım ayrıca dua edeceğim sizin içinCanım benim gözün aydın
Sayıların hepsi uçtu tatlım aklımdan akşam bakıp atarım. Belirtilere gelince Türk filmlerindeki gibi başım dönüyordu kaç gündür. Hatta buraya yazdım tansiyondan herhalde bir dengesizlik var diye. Konduramıyorumda hamileliğe çünķü daha yumurtlama zamanında başladı. Bu kadar erken olmaz diye.Amin hayırlısıyla inşallah canım şimdi bahset bakalım belirtiler nelerdi neler yasiyorsun ameliyat olalı ne kadar oldu toplam sperm ve hiziniz ne kadardi
Aman ha canım kesinlikle geç kalmayın ay olmaz folik asit veya başka ne yazacaksa ışte kuzum ilk günden mutlaka bir tabi degerlerinin yükselmesini de beklemek iyi de geç kalma ışte kuzum2 gün sonra tekrar kan verip öyle gideyim dedim canım. Çokta geç kalmak istemiyorum belki ilaç falan verir
Adetini kaç gün geçti de basın dönmeye başladı canım vede tamam kuzum atarnsin önemli değil bekleriz sen bu mutlu haberi kocanla ailenle bir paylaş bekliyoruz zaten kuzum tekrar dan hayırlı uğurlu olsun inşallah YÜCE RABBİM ALLAH C. C HAYIRLISIYLA İNŞALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin (AMİNNNN)Sayıların hepsi uçtu tatlım aklımdan akşam bakıp atarım. Belirtilere gelince Türk filmlerindeki gibi başım dönüyordu kaç gündür. Hatta buraya yazdım tansiyondan herhalde bir dengesizlik var diye. Konduramıyorumda hamileliğe çünķü daha yumurtlama zamanında başladı. Bu kadar erken olmaz diye.
Dünden itibaren başladım yine canım folik asite. Ameliyatı var diye eşimin ara vermiştim. Keske devam etseymişimAman ha canım kesinlikle geç kalmayın ay olmaz folik asit veya başka ne yazacaksa ışte kuzum ilk günden mutlaka bir tabi degerlerinin yükselmesini de beklemek iyi de geç kalma ışte kuzum
Yani ne kadar ilgisi var bilmiyorum da yumurta çatladıktan sonraki dönemde başladı baş dönme hissi. Net hatırladığım hatta yarı uykulu halde bile uyanıp acaba dediğim bir şeyde bacağımda çekilme hissiydi. Okumuştum çünkü burada belirtiler arasındaydı.Adetini kaç gün geçti de basın dönmeye başladı canım vede tamam kuzum atarnsin önemli değil bekleriz sen bu mutlu haberi kocanla ailenle bir paylaş bekliyoruz zaten kuzum tekrar dan hayırlı uğurlu olsun inşallah YÜCE RABBİM ALLAH C. C HAYIRLISIYLA İNŞALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin (AMİNNNN)
Olsun canım hayırlısı üzülme devam edersinDünden itibaren başladım yine canım folik asite. Ameliyatı var diye eşimin ara vermiştim. Keske devam etseymişim
Başka herhangi bir his belirti var miydi canımYani ne kadar ilgisi var bilmiyorum da yumurta çatladıktan sonraki dönemde başladı baş dönme hissi. Net hatırladığım hatta yarı uykulu halde bile uyanıp acaba dediğim bir şeyde bacağımda çekilme hissiydi. Okumuştum çünkü burada belirtiler arasındaydı.
Canım sen adet oldunmu olmadiysan bı kan ver bence nolur nolmazBaşka herhangi bir his belirti var miydi canım
Canım suan zaten hafif karnım ağrıyor suan geçti perşembe veya cuma adet olacam kuzum bat o zamanCanım sen adet oldunmu olmadiysan bı kan ver bence nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?