Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canim benim insallah. Kadindogmcuya gidicekmisin hemen ? Ben bikac gun beklemistim degerim biraz daha yukselsin diye. İlk muayenede vajinalden gozukuyo ancak kese. Panik yapma yani sakin.
2 gün sonra tekrar kan verip öyle gideyim dedim canım. Çokta geç kalmak istemiyorum belki ilaç falan verir

2 gün sonra tekrar kan verip öyle gideyim dedim canım. Çokta geç kalmak istemiyorum belki ilaç falan verir
2 gun yeterli zaten canim. Folikasite de baslaman gerekiyor hemen. Doktor onuda verir. Ve birsuru kan ve idrar testi isticek bian once onlarida yaptirmis olursun. Mutlu haberi aldikkk gerisi kolayyy don’t panic

B Birmucize tatlım nasıl bir süreçten geçtiğini neler uyguladığını değerlerinizi benim en çok takıldığım morfolojiyi falan duymayı senden bildiler almayı öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. A Ataabetull Suskun Ceylan ve ben ve burada bizim gibi olan tüm m arkadaşlar. Bir de eşin nasıl tepki verdi çok sevinmiştir Eminim. Benim kocişime de bende bu haberi Birgün verip göbüşümü ve bebeğimizi sevmesini çok istiyorum çoookkk ((((

Aynı duygular içindeyim canım bende çok istiyorum hamileyim demeyi inşallah

Amin bir tanem gelecek ay hepinizden bekliyoruz iyi haberleri. Dualarımdasınız Allahım tez vakitte nasip etsin yeni başlıklarda buluşalım hep beraber
Amin hayırlısıyla inşallah canım şimdi bahset bakalım belirtiler nelerdi neler yasiyorsun ameliyat olalı ne kadar oldu toplam sperm ve hiziniz ne kadardi

Akşama söyleyeceğim canım henüz haberi yok. Paylaşırım tabii süreci. Akşam son testtinde fotografını atayım. Fikriniz ve en önrmlisi umudunuz olsun

Amin hayırlısıyla inşallah canım şimdi bahset bakalım belirtiler nelerdi neler yasiyorsun ameliyat olalı ne kadar oldu toplam sperm ve hiziniz ne kadardi
Sayıların hepsi uçtu tatlım aklımdan akşam bakıp atarım. Belirtilere gelince Türk filmlerindeki gibi başım dönüyordu kaç gündür. Hatta buraya yazdım tansiyondan herhalde bir dengesizlik var diye. Konduramıyorumda hamileliğe çünķü daha yumurtlama zamanında başladı. Bu kadar erken olmaz diye.

Aman ha canım kesinlikle geç kalmayın ay olmaz folik asit veya başka ne yazacaksa ışte kuzum ilk günden mutlaka bir tabi degerlerinin yükselmesini de beklemek iyi de geç kalma ışte kuzum

Adetini kaç gün geçti de basın dönmeye başladı canım vede tamam kuzum atarnsin önemli değil bekleriz sen bu mutlu haberi kocanla ailenle bir paylaş bekliyoruz zaten kuzum tekrar dan hayırlı uğurlu olsun inşallah YÜCE RABBİM ALLAH C. C HAYIRLISIYLA İNŞALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin (AMİNNNN)

Aman ha canım kesinlikle geç kalmayın ay olmaz folik asit veya başka ne yazacaksa ışte kuzum ilk günden mutlaka bir tabi degerlerinin yükselmesini de beklemek iyi de geç kalma ışte kuzum
Dünden itibaren başladım yine canım folik asite. Ameliyatı var diye eşimin ara vermiştim. Keske devam etseymişim

Yani ne kadar ilgisi var bilmiyorum da yumurta çatladıktan sonraki dönemde başladı baş dönme hissi. Net hatırladığım hatta yarı uykulu halde bile uyanıp acaba dediğim bir şeyde bacağımda çekilme hissiydi. Okumuştum çünkü burada belirtiler arasındaydı.

Başka herhangi bir his belirti var miydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…