- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.621
Yumurta çatlama gününde değişik bir ağrı oluyor bende anlıyorum oradan zamanını. İşte o ağrıyı bir kaç günde bir hisseder oldum. Hatta şimdi bile var. Şöyle tarif edeyim idrara sıkışık gibi bir baskı kasıklarında. Ya da üşütmüşsün gibi. Bir de akıntı olayı var artar diyorlar ya aksine azaldı. Her adet öncesi ıslak olurdum. Hatta kaç kez gidiyordum wc adet mi geldi diye ama akıntı gelirdi.Başka herhangi bir his belirti var miydi canım
Ağrıya bakma canım test vermeye gittiğimde bile ha geldi ha gelcek diye bekliyordum. O öncü ağrı hep vardıCanım suan zaten hafif karnım ağrıyor suan geçti perşembe veya cuma adet olacam kuzum bat o zaman
Suan o yüzden adetim geçmedi
Bendede aynı durumlar vardı ama pazar günü kan testi negatif çıktı ışte canım yarın doktora gidecezYumurta çatlama gününde değişik bir ağrı oluyor bende anlıyorum oradan zamanını. İşte o ağrıyı bir kaç günde bir hisseder oldum. Hatta şimdi bile var. Şöyle tarif edeyim idrara sıkışık gibi bir baskı kasıklarında. Ya da üşütmüşsün gibi. Bir de akıntı olayı var artar diyorlar ya aksine azaldı. Her adet öncesi ıslak olurdum. Hatta kaç kez gidiyordum wc adet mi geldi diye ama akıntı gelirdi.
Arkadaşlar ben ordu dan yazıyorum eşime varikosel teşhisi konuldu ameliyat dediler orduda bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı bir doktor 1000 lira istedi mikrocerrahi olmadan diğer doktor 1100 istedi mikrocerrahi altında olucak dedi eşi ameliyat olup hamile kalma olasılığı oluyor mu beni biraz bilgilendirin inanın çok tedirginimBendede aynı durumlar vardı ama pazar günü kan testi negatif çıktı ışte canım yarın doktora gidecez
Inşallah guzel bir sürpriz sizi bekliyor olur canımBendede aynı durumlar vardı ama pazar günü kan testi negatif çıktı ışte canım yarın doktora gidecez
Sperm değerleriniz nasıl? Varikoselin elle muayene de teşhisi koyuldu mu? Ben kesinlikle mikrocerrahi ile ameliyat olmanızı öneririm. Maalesef Ordu da bildiğim hiçbiryer yok. Bu uzun bir süreç olacak sabırlı ve istikrarlı olmanız gerek. Bu konuda ben biraz tecrübeliyim. 1 sene önce ameliyat olduk ve eksik yapılan bir ameliyat olduğu için tekrar olmamız gerekecek ama sen tedirgin olma herkeste böyle olmaz sadece uzman bir doktorun yapması başarı oranını arttırır. Ameliyattan sonra hamile kalma olasılığın artacaktır. Değerlerinizi yazarsan ben edindiğim tecrübeler doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Arkadaşlar ben ordu dan yazıyorum eşime varikosel teşhisi konuldu ameliyat dediler orduda bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı bir doktor 1000 lira istedi mikrocerrahi olmadan diğer doktor 1100 istedi mikrocerrahi altında olucak dedi eşi ameliyat olup hamile kalma olasılığı oluyor mu beni biraz bilgilendirin inanın çok tedirginim
Kuzum ne taptın eşin nasıl tepki verdi daha doğrusu söyledin mi? :) en son yaptırdığınız test sonucunuzu ve neler uyguladığını da sabırsızlıkla bekliyorum. :)Inşallah guzel bir sürpriz sizi bekliyor olur canım
Çok teşekkür ederim ill kez kayıt oldum sen dönüş yaptın allah razı olsun senden sperm sayısı 2o milyonSperm değerleriniz nasıl? Varikoselin elle muayene de teşhisi koyuldu mu? Ben kesinlikle mikrocerrahi ile ameliyat olmanızı öneririm. Maalesef Ordu da bildiğim hiçbiryer yok. Bu uzun bir süreç olacak sabırlı ve istikrarlı olmanız gerek. Bu konuda ben biraz tecrübeliyim. 1 sene önce ameliyat olduk ve eksik yapılan bir ameliyat olduğu için tekrar olmamız gerekecek ama sen tedirgin olma herkeste böyle olmaz sadece uzman bir doktorun yapması başarı oranını arttırır. Ameliyattan sonra hamile kalma olasılığın artacaktır. Değerlerinizi yazarsan ben edindiğim tecrübeler doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Canım çok geçmiş olsun sperm ml demi 20 milyon eğer öyleyse sayıda sorun yok hız problemide varikosel den kaynaklanıyordur ameliyat bizde işe yaradı nerdeyse değerlerimiz normale döndü 4 ay oldu bize henüz hiç hamile kalamadim canimÇok teşekkür ederim ill kez kayıt oldum sen dönüş yaptın allah razı olsun senden sperm sayısı 2o milyon
Renk opak
Koku özel
Miktar 2cc
Likefikasyon süresi 30
viskozite vikoz
Fresh pozitif
Motilite indeksi %3 hızlı ıleri hareketli
%9 yavaş ıleri hareketli
%13 yerinde hareketli
%75 hareketsiz
Morfoloji inceleme baş anomalileri
Küçük başlı %18
Büyük başlı %8
Çift başlı %
Amorf başlı %8
Boyun anomalisi %25
Kuyruk Nomaleri
Çift kuyruk %
Kısa kuyruk %7
Uzun kuyruk %
Spiral kuyruk %1
Kuyruksuz %
Mikroskopi; her alanda 3-4 inmaturngerm hücreleri görüldü
Aglutinasyon: negatif
Sonuç bu canım ameliyat dediler varikoselden sol tarafta pazartesi ameliyat olacak inşallah
Bizimde sol tarafdaydi ayrıca ameliyatta korkulacak bişe yok 40dk sonra çıkmıştı benim eşim kasikdan fıtık ameliyatı gibi oluyor canimÇok teşekkür ederim ill kez kayıt oldum sen dönüş yaptın allah razı olsun senden sperm sayısı 2o milyon
Renk opak
Koku özel
Miktar 2cc
Likefikasyon süresi 30
viskozite vikoz
Fresh pozitif
%9 yavaş ıleri hareketli
%13 yerinde hareketli
%75 hareketsiz
Küçük başlı %18
Büyük başlı %8
Çift başlı %
Amorf başlı %8
Boyun anomalisi %25
Kuyruk Nomaleri
Çift kuyruk %
Kısa kuyruk %7
Uzun kuyruk %
Spiral kuyruk %1
Kuyruksuz %
Sonuç bu canım ameliyat dediler varikoselden sol tarafta pazartesi ameliyat olacak inşallah
Canimm esin ne tepki verdi çok sevinmistir tabide yinede senden duymak istedimInşallah guzel bir sürpriz sizi bekliyor olur canım
Normal morfoloji diye birşey yazması gerek o kaç yazıyor? İlk etapta çok kötü değerleri yok. Ameliyat başarılı olursa ki mikrocerrahi de başarı oranı çok yüksek oluyor.muhakkak düzelme olacaktır maksimum düzelme bir buçuk senede oluyor fakat 3 ay sonra yavaş yavaş düzelmeler başlayacaktır. Dediğim gibi sabır çok önemli eşine destek ol hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah’ın izniyle bebeğinize kavuşacaksınız. Dediğim gibi hekim çok önemli şimdiden Allah yardımcınız olsun. Ellimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım biliyorum ki bu süreç çok zor. Sizde benim için dua ederseniz çok sevinirim.Çok teşekkür ederim ill kez kayıt oldum sen dönüş yaptın allah razı olsun senden sperm sayısı 2o milyon
Renk opak
Koku özel
Miktar 2cc
Likefikasyon süresi 30
viskozite vikoz
Fresh pozitif
%9 yavaş ıleri hareketli
%13 yerinde hareketli
%75 hareketsiz
Küçük başlı %18
Büyük başlı %8
Çift başlı %
Amorf başlı %8
Boyun anomalisi %25
Kuyruk Nomaleri
Çift kuyruk %
Kısa kuyruk %7
Uzun kuyruk %
Spiral kuyruk %1
Kuyruksuz %
canım doktor hareketsiz yani ölü sayısı yüksek dedi buda ameliyat sonrası düzelebilir dedi ameliyat süreci ağrı sizi oluyormu eşim çok umutsuzluğa kapılıyor inşallah seninde olur kucağına alırsın o güzel haberi eşine verirsin darısı isteyen herkese nasip etsin ameliyattan ne zaman sonra birliktelik öneriyor doktor canımCanım çok geçmiş olsun sperm ml demi 20 milyon eğer öyleyse sayıda sorun yok hız problemide varikosel den kaynaklanıyordur ameliyat bizde işe yaradı nerdeyse değerlerimiz normale döndü 4 ay oldu bize henüz hiç hamile kalamadim canim
Inşallah canım ameliyatı olsa da rahata kavuşsak ben ilk nenegimi normal yolla oldum ama anensefali teşhisi konuldu almak zorunda kaldılar doktorum sayısı iyi ama hareketsizleri varikosel ortadan kaldırdıktan sonra düzene sokucaz desi ameliyattan sonra ne ilacı kullandı esinNormal morfoloji diye birşey yazması gerek o kaç yazıyor? İlk etapta çok kötü değerleri yok. Ameliyat başarılı olursa ki mikrocerrahi de başarı oranı çok yüksek oluyor.muhakkak düzelme olacaktır maksimum düzelme bir buçuk senede oluyor fakat 3 ay sonra yavaş yavaş düzelmeler başlayacaktır. Dediğim gibi sabır çok önemli eşine destek ol hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allah’ın izniyle bebeğinize kavuşacaksınız. Dediğim gibi hekim çok önemli şimdiden Allah yardımcınız olsun. Ellimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım biliyorum ki bu süreç çok zor. Sizde benim için dua ederseniz çok sevinirim.
Adam o kadar beklemiyordu ki baştan anlamadı canımCanimm esin ne tepki verdi çok sevinmistir tabide yinede senden duymak istedimesinin ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazmanı bekliyorum meraklaaa
Hiç merak etmeyin yavaş yavaş düzelecek bizim ilk testimizde % 97 hareketsizdi 23 milyon sperm vardı ameliyat sonrası testte %93 haraketsiz 43 milyon sperm oldu ama hala varikosel var tüm damarları bağlayamamış hekim şimdi başka bir doktora gidiyoruz bakalım neler olacak. Bu kadarcık ameliyatta bile bizde hafif düzelme sağladı tam anlamıyla varikosel ortadan kalktıktan sonra daha çok iyileşme sağlanacak diye umuyorum Allah’ın izniyle. Sizin de sonuçlarınızı olumlu etkileyecektir. Biz şuan proxeed plus diye bir vitamin kullanıyoruz. Sonuçlarınıza göre önerilerde bulunuruz doktor kontrolünde ilerlersiniz. Ameliyatta korkulacak birşey yok hiç endişe duymayın.Inşallah canım ameliyatı olsa da rahata kavuşsak ben ilk nenegimi normal yolla oldum ama anensefali teşhisi konuldu almak zorunda kaldılar doktorum sayısı iyi ama hareketsizleri varikosel ortadan kaldırdıktan sonra düzene sokucaz desi ameliyattan sonra ne ilacı kullandı esin
Icimi çok rahatlattinn canım inşallah düzelir sende eşinde rahatlarsınızHiç merak etmeyin yavaş yavaş düzelecek bizim ilk testimizde % 97 hareketsizdi 23 milyon sperm vardı ameliyat sonrası testte %93 haraketsiz 43 milyon sperm oldu ama hala varikosel var tüm damarları bağlayamamış hekim şimdi başka bir doktora gidiyoruz bakalım neler olacak. Bu kadarcık ameliyatta bile bizde hafif düzelme sağladı tam anlamıyla varikosel ortadan kalktıktan sonra daha çok iyileşme sağlanacak diye umuyorum Allah’ın izniyle. Sizin de sonuçlarınızı olumlu etkileyecektir. Biz şuan proxeed plus diye bir vitamin kullanıyoruz. Sonuçlarınıza göre önerilerde bulunuruz doktor kontrolünde ilerlersiniz. Ameliyatta korkulacak birşey yok hiç endişe duymayın.
Ayyyyy kıyamam size. Allah tamamına erdirsin canım benim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhh..Adam o kadar beklemiyordu ki baştan anlamadı canımKüçük bir hediye paketiyle birlikte not yazmıştım. Ikinciye açıklama yapmam gerekti Sonra beklenen sonuç sarılıp bir süre sadece ağlaştık Hala şokta gerçekten mi deyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?