- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.641
Inşallah Allahım hepinize yaşatır. Tüm kalbimle dua ediyorumAyyyyy kıyamam size. Allah tamamına erdirsin canım benim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhh..
Kuzum anladığım kadarıyla toplamda 10 milyon sperm. ACaba haraketler nasıl onu göremedim. Birde takviye neler kullandınız?Eki Görüntüle 2081633
Ameliyattan 1 ay öncesindeki son test kızlar.
İşte Rabbim ol deyince oluyor Rabbim kucağınıza almayi nasip etsin insalalh Bizde promotil m forte kullanıyoz canm hızı artırıyor Kaan hoca vermiştiGörememen normal çünkü sıfırdı hızlı ileri canım. Yavaş ileri hareketli %50. En son promotil m verdi ama kullandık sayılmaz yeni almıştım.
Benim esimde mikrocerrahi ile oldu yarim saatte cikti ameliyattan canim. 21 agustosta olmustu ve suan 2 aylik hamileyim :) hic korkulacak bi ameliyat degil. Esim de hic dusunmeden ameliyat olcam demisti ki doktoru %60 olumlu sonuclar aliyoruz ameliyattan sonra demisti. Oyle de oldu. Allah razi olsun o doktordancanım doktor hareketsiz yani ölü sayısı yüksek dedi buda ameliyat sonrası düzelebilir dedi ameliyat süreci ağrı sizi oluyormu eşim çok umutsuzluğa kapılıyor inşallah seninde olur kucağına alırsın o güzel haberi eşine verirsin darısı isteyen herkese nasip etsin ameliyattan ne zaman sonra birliktelik öneriyor doktor canım
O yüzden diyorum ya rakamlara takılmayın diye canım. Bir de bu ay çok rahattık ikimizde hiç beklentimiz yoktu çünkü. Değerler zamanla düzelecek diye bekliyorduk. Stres yapmadığınız an da gelecek demişti bir doktorda sinir olmuştum. Içimden senin için kolay tabi konuşmak demek geçmiştiİşte Rabbim ol deyince oluyor Rabbim kucağınıza almayi nasip etsin insalalh Bizde promotil m forte kullanıyoz canm hızı artırıyor Kaan hoca vermişti
Öyle canım doğru diyorsun gerçekten sayının önemli olmadığını bu topiklerde gördük insalalh bizim de mucizemiz en kısa zamanda gelir.O yüzden diyorum ya rakamlara takılmayın diye canım. Bir de bu ay çok rahattık ikimizde hiç beklentimiz yoktu çünkü. Değerler zamanla düzelecek diye bekliyorduk. Stres yapmadığınız an da gelecek demişti bir doktorda sinir olmuştum. Içimden senin için kolay tabi konuşmak demek geçmişti
Ne güzel canım maşallah. Morfoloji kaçtı? Bizimde umudumuz olsun yani :)Görememen normal çünkü sıfırdı hızlı ileri canım. Yavaş ileri hareketli %50. En son promotil m verdi ama kullandık sayılmaz yeni almıştım.
Inşallah tez vakitte nasip olurÖyle canım doğru diyorsun gerçekten sayının önemli olmadığını bu topiklerde gördük insalalh bizim de mucizemiz en kısa zamanda gelir.
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattin canım benim allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin eşime okudum yazdigin mesajı oda çok sevindi ve bi umut dedi ameliyat için ikimizde çok heyecanlandık mesajını okuyuncaBenim esimde mikrocerrahi ile oldu yarim saatte cikti ameliyattan canim. 21 agustosta olmustu ve suan 2 aylik hamileyim :) hic korkulacak bi ameliyat degil. Esim de hic dusunmeden ameliyat olcam demisti ki doktoru %60 olumlu sonuclar aliyoruz ameliyattan sonra demisti. Oyle de oldu. Allah razi olsun o doktordan
O hesaplanamamış bile sayı azlığından sanırım.Ne güzel canım maşallah. Morfoloji kaçtı? Bizimde umudumuz olsun yani :)
Canım sorması ayıp ilişki günleri nasıl oldu yumurtlama döneminde her gün mu ,gün aşırı mıO hesaplanamamış bile sayı azlığından sanırım.
Canım aslında olmadı desem yeri. Ameliyattan çıkmıştı eşim iyileşme sürecindeydi. Yumurta çatlayacağı zaman ağrıdan anlıyordum. Ve o güne denk geldiği gibi hani o yapışkan sıvı var ya onunda en yoğun olduğu ana denk geldi diye düşünüyorumCanım sorması ayıp ilişki günleri nasıl oldu yumurtlama döneminde her gün mu ,gün aşırı mı
Anladım canım.banada dua eder misin inşallah Allah in izniyle olur adetime 1 hafta var ama tabi kısmet ne olacak bilinmezCanım aslında olmadı desem yeri. Ameliyattan çıkmıştı eşim iyileşme sürecindeydi. Yumurta çatlayacağı zaman ağrıdan anlıyordum. Ve o güne denk geldiği gibi hani o yapışkan sıvı var ya onunda en yoğun olduğu ana denk geldi diye düşünüyorum
Etmem mi canım. Allahım senden de güzel haber almayı nasip etsinAnladım canım.banada dua eder misin inşallah Allah in izniyle olur adetime 1 hafta var ama tabi kısmet ne olacak bilinmez
Amin amin Allah razı olsun inşallah canımEtmem mi canım. Allahım senden de güzel haber almayı nasip etsin
Ne demek canim:) ama ameliyattan sonra herseye cok dikkat ettik. Proxeed plus vermisti doktor vitamin onu gunde 2 kez hic aksatmadan kullandik. Hergun taze keciboynuzu kaynattik gece yatmadan 1 bardak icti esim. Ayriyetten pekmezinide tuketti ve haftada 2 kez nohut yemegi yapmaya calistim. Ameliyattan sonrasida onemli. Sigarayida birakmisti esim ve bende hamile kalmadan 1 ay once rahim filmi cektirmistim.Çok teşekkür ederim içimi ferahlattin canım benim allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin eşime okudum yazdigin mesajı oda çok sevindi ve bi umut dedi ameliyat için ikimizde çok heyecanlandık mesajını okuyunca
Saskinim valla bizim ilk test bundan iyiydi bana tüp Bebek demişti doktor rabbimmmm sen ne kadar büyüksün mucize bebek resmenEki Görüntüle 2081633
Ameliyattan 1 ay öncesindeki son test kızlar.
Çok pahalı canım devlette olsun ameliyatı bizde burdaki arkadaşların geneli de devlet hastanesinde oldu çok şükür gayette memnun kaldık suan ortalama genellikle 4 ay oluyor ameliyat olalı eslerimizin 2 hamilemiz var canımArkadaşlar ben ordu dan yazıyorum eşime varikosel teşhisi konuldu ameliyat dediler orduda bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı bir doktor 1000 lira istedi mikrocerrahi olmadan diğer doktor 1100 istedi mikrocerrahi altında olucak dedi eşi ameliyat olup hamile kalma olasılığı oluyor mu beni biraz bilgilendirin inanın çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?